inte bara jag

nej, när ja kom hem efter en shoppingtur med min mor så stod en "flytt"bil utanför vårt hus och vår port stod öppen. Bie frågade igår om mina grannar skulle flytta, för när dom hade dörren sin öppen såg d väldigt rörigt ut i deras hall. men det trodde ja inte, för häromdagen såg d ut som om dom köpt nya möbler o lite sådär.
men det var dom som ska flytta. dom var trötta på att det var så lyhört i huset, så som jag.
dom ska bege sig ifrån stan till o med, ner till rimforsa.

ne, ska äta varma mackor nu med räkost på=) gott... :D

lr denna?



skriv i förra inlägget om att vi varit o kollat på soffa. den här har ju lite samma funktioner som den, men man kan både ligga o mysa och man kan ligga ner o kolla tv. den är min favorit. tror vi testade denna i butiken, men är inte hundra. men hitta den på deras hemsida.hemsidan är på finska, så lite små svår att hitta :D
men dom  har mkt snygga bord oxå... skulle vilja ha detta:



tycks??

ne nu ska ja surfa vidare. puss så länge

kommentar

idag fick jag en kommentar på ett inlägg. en anonym person. som skrev att min blogg var tråkig. Okej, man ska vara ärlig. men om man skriver en sådan sak kan man ju berätta vad som är tråkigt och hur jag skulle kunna göra min blogg roligare. någon som har förslag? kom gärna med dom. för har lite blogg torka just för tillfället.

idag har ja o älskling varit en sväng i norrköping. var inne i en butik o kollade på soffor. fanns hur mkt som helst. men dyrt. =(

denna fastnade vi nog för:

     

vad tycker ni om denna?
den var underbart skön. men en två nackdelar har ja kommit underfund med. man kan inte ligga ner, förutom att sittligga och sen kan man inte ligga två stycken och mysa. så vi får se....

sen var vi på media markt och kolla in tv idag med. hitta en från LG, en 42 tum. kostade 5555 kr. inte så farligt, synd vi inte hade pengar med oss, för då hade vi köpt den.

nu ska ja slappa. ha d bra. puss

fått mkt gjort

vaknade kl 7 imorse. skulle vara hos gynläkaren vid 8:15. så gick hemifrån vid kvart i 8. skönt med en promenad på morgonen.
hos läkaren gick d bra. fick två mediciner ja ska äta nu i 6 dagar. sen får ja provsvar hemskickade och sen får ja hoppas allt blir bra.

efter läkarbesöket gick ja till apoteket i tannefors. men var 30min tidig, tänkte inte gå hem o sen ut igen, så satt i solen o väntade.
när ja satt där så träffa ja på en kompis till mina föräldrar. länge sen man träffa henne,så var trevligt.  sen efter apoteket gick ja hem o käka frukost som ja hade köpt på fiket, frallor o winnerbröd =) inte varje dag, men ibland får man unna sig. efter frukosten så började ja med att packa ner lite saker i kartonger. lr ja gick upp på vinden där ja har alla tomma kartonger ja hade, alla orginalförpackningar. för ja har sparat dom. så packade ner allt som ja hade riktiga kartonger till. så blev en hel del. sedan packade ja ner allt som ja hade köpt i ullared oxå. var ju mest saker till nya lägenheten. så bara att packa ner direkt.

efter packningen har ja städat lite. sen färgat håret. lr utväxten. o lagat lite mat. kassler, ris o beasås. blev även en matlåda. får se vilken dag ja äter den på jobbet.

nu ska ja bara slappa. äta några singoalla kakor med lakrits =) gott var d

testa dom, dom smakar faktiskt inte överdrivet mkt lakrits

klappjakten

rallytävling var d i helgen. Var inte speciellt nervös. Tror inte älskling var det heller. men när vi väl satt där i startkön så blev han nog d, det rann svett ur handen på han =)

tävlingen gick riktigt bra. kom i mål, som var vårt mål för dagen. att vi sedan blev 6a var bara ett plus =)

riktigt nöjda med dagen...

 våra tider på de olika sträckorna

 

Ullared

japp, nu har ja kommit hem efter ullared. Eller hem o hem, jag har idag kommit hem till min lägenhet i lkpg. men vi kom hem från själva ullared igår kväll... men börjar från början.

jag jobbade i onsdags. slutade kl15. sen åkte ja till biltema åt Bie och sen till ikea o köpte två sängbord till vår nya säng som vi sen ska köpa. köpte borden nu för att dem finns inte kvar på ikeas hemsida längre, och då blev ja orolig att dom skulle utgå lr något sånt. Fast det sa personalen att dom inte skulle, men kändes ändå väldigt skumt, så bestämde att åka o köpa dom.

sen åkte ja ner till kisa. den kvällen hände inte mkt. busade llite med emil, dom sov över hos bies mamma den natten, eftersom jag och hans systrar skulle åka till ullared på torsdagen (igår) och emil skulle då vara med mormor hela dagen.
så vi åkte från kisa vid typ 5:30 igår morse. jag körde hela vägen ner, var skönt. annars hade man nog somnat o varit skit seg hela dagen. Det var inte alls mkt folk igår på ullared. behövdes inte trängas, mkt mkt skönt. Var mest nyblivna föräldrar och pensionäret typ. så det var skönt.

min inköpslista har ni ju läst i tidigare inlägg. nu lägger ja upp en lista på vad ja verkligen handlade :

Till mig:
2pack ljuslykta gröna
Sänglampa
2 st lila plädar
Toarullehållare
Cillit bäng spray
2 st 4pack halkskydd till badkaret
2pack blåa skärbrädor
2 st 4pack skålar
engångsbestik - knivar, gafflar o skedar
engångsglas
6 st bordtabletter
Dra-på-lakan - till nya sängen sen
2 st 4pack tallrikar - samma som skålarna - har assetter och djupa tallrikar i den serien sedan innan. 
3pack Bunkar
ostkupa med handtag
Engångs snapsglas
Litermått
Hushållspensel i silicon
2pack kökshandduk
Kylklampar
Servettställ
2 st matburkar
Mr Muscle ungsrent
Hårfärg
Mjukisbyxa 3/4
3 st klänningar - en rosa, vit o svart
ett linne
parfym
2 st 3pack med strumpor
hårspray
After Sun
Munskölj

Till Bie
2 st munktröjor
2 st kalsonger

Till kusinerna
Badbyxor spiderman
t-shirt cars 
linne
munktröja
t-shirt

Mina syskon
badbyxor
t-shirt
3 linnen

Mamma o pappa
trosor 
badbyxor

Ja, det var nog d mesta faktiskt. som sagt, inte så mkt till mig själv. mest till alla andra. är födelsedagspresenter. så hoppas ingen e inne o läser =)

ne nu ska ja packa om väskan. ska åka o jobba, och sen ner till kisa igen. för imorgon är vår första rallytävling med sträckor. undra hur ja kommer sova i natt. nervös börjar ja bli.... 

ha d bra. puss
 

12 timmar

är lite besviken... ja, på er läsare.... har idag haft totalt 11 läsare under dagen... och jag bad om kommentarer om vart ni hittat bloggen och varför ni läser.
men under 12 timmar har jag fått en ända kommentar. och det tackar ja dig för micaela, skönt att man vet att man har en trogen läsare =)

aja. var hos mamma efter jobbet. fick mat +  matlåda. sen kolla ja o pappa genom min deklaration, och sedan skickade in den. sen klippte han min lugg, den började bli lång =)

ne nu ska ja fixa ordning innan ska sova. puss


hur!?

ja just d... ja har undrat på en sak.

Hur har ni hittat min blogg? och varför läser ni den? Läser ni den kontinuerligt? (stavas d så?)

det är mina frågor för idag. hoppas ja har några kommentarer på detta när ja kommer hem från jobbet.

puss

färjan

- vet du varför man inte spelar pingis på färjan?
- för det spelas överbord

Lite roligt var d =)

trött

imorse ringde klockan 4:20... var trött då =S
men kom upp efter 20 min ialf. sen en lugn frukost.
idag på jobbet har d varit helt okej. mkt med de nya kampanjerna, speciellt ett erbjudande vi har, köp en coca cola o få en på köpet. tog oss hela dagen för o komma underfund med hur vi skulle lösa detta. men blev bra till slut. =)

nu sitter ja här i soffan o kollar på AFV, america funniest homevideos. och väntar på tvätten. 
 
blir o göra pommes o snitchel idag. blir dock pommes i ugnen, för min fritös ja fick i julklapp gick sönder. så har ingen för tillfället. ska se om ja kan hitta en i ullared på torsdag när vi ska åka dit. håll tummarna.
har även en annan lång inköps lista tills ullared:

 - plankor som vi kan äta plankstek på (ska tydligen finnas billiga där nere.)
 - Kylväska och kylklampar
 - Bordstabletter
 - Väckarklocka
 - Plastburkar (matlådor typ)
 - Kökshanddukar
 - duschdraperi
 - Plastbestik och tallrikar
 - Toarullehållare
 - Tallrikar
 - Hårsax
 - Plastbunkar

bara hoppas på att dom har d mesta där nere. sen blir d nog lite kläder oxå kan ja tänka mig, men ska försöka hålla mig. Ett par tygskor ska ja nog köpa med.

nu ska ja slappa vidare. ha d bra. kram


R.I.P. Victor

Victor var en kille på 1,5 år. Han hade fått cancer. Han fick somna in på sjukhuset, pga att deras kommun inte gav dom sjukvård i hemmet. Hemskt är allt man läser om denna grabb. Vill visa att ja tänker på er, som är anhöriga. 

Ge en gåva till deras fond... så som ja redan gjort. hjälp andra barn.

Läs även bloggen som hans mamma gjort om Victor... jag kan inte hålla tårarna när ja läser den här bloggen. hemskt.

fredags

ja, skulle skriva om i fredags för någon dag sen, men har inte haft tid, har jobbat... men nu gör jag det.

började med i torsdags efter jobbet. åkte ner till älsklingen. vi gjorde inte så mkt, typ gick o sov. på fredagsmorgonen skulle älskling upp vid 6. och han snozzade 4-5 ggr. han var trött, och det gjorde mig skit trött. sen när han väl hade gått upp, då hör ja hans ringsignal på väckarklockan igen. men det lät mkt tystare nu, fattade inget alls. men det var inte hans, utan hans mors.
sen kommer älskling in innan han ska åka till jobbet, och tar tag i mig, jag hoppar upp till taket, för han var iskall =S
men sen försökte ja somna om igen, men inte så lätt, hans mor var uppe, sen hans lilla syster. somnade om när dom väl hade gått hemifrån. men då var d typ bara 30 min kvar att sova för min del. så var skit trött när min egna klocka ringde. men gick upp, ställde mig i duschen. sen när ja kom ut hade ja ett missat samtal, det var Madde, bies tvillingsyrra. hon skulle komma hämta mig, vi skulle upp till louise, deras stora syster. så var bara o ta på sig, sminka o borsta tänder på typ 5 min.
sen var vi hos louise ett tag. sen skjutsade vi henne till jobbet, hon skulle fylla i något papper om att hon vill gå hem tidigare under sin graviditet från jobbet. och då åkte madde o fixade lite potatis o morötter som dom skulle sätta i deras trädgårdland. sen hämta vi louise. åkte till kyrkan, ställde bilen där o sen gick vi ner till torget i kisa. där gick vi några varv. mkt trevligt. när emil gick själv så drog han med sig madde till ett stånd, där spelade dom musik, så han ställde sig o dansade där på torget. såg roligt ut =)
sen åt han en korv oxå... den killen kan äta hur mkt som helst. för sen gick vi o handla frallor på fiket, och dom skulle han oxå ha när han fick syn på dom. men han fick vänta tills vi kom hem till hans mormor.
så vi vandrade dit. fikade och satt ute i solen. var underbart.

på kvällen var vi, jag och älskling, uppe i garaget och fixade med folkracebilen. lr det var tobbe och bie som gjorde det, medans jag o sofie kolla på o grillade lite mat =) var riktigt trevligt. sen åkte ja hem till min lya för o sova några timmar innan det var dags o sova. 

som sagt, igår jobbade ja hela dagen. sen när ja kom hem gick ja ner o handlade mat. och började med maten, det blev tacos. sen kom älskling och vi kolla lite tv sen käkade vi.
grannarna hade fest, så d spelades en del musik. och sen när dom väl hade slutat så kom kärringen hem och började kliva i sin lägenhet över oss. så älskling har inte sovit mkt i natt. jag kan sova utan att störa mig på det. speciellt igår, var skit trött.

idag blir d att jobba, sen hem o laga mat o sova. börjar 5:45 imorn. så ingen sen kväll här inte. men älskling vill nog se filmen, så får se om ja gör d med, eftersom sovrummet är i vardagsrummet. men annars kan ja nog sova ändå om han kollar på tv. får se hur d slutar.

ha en bra dag. puss

mysig dag

idag vaknade ja vid halv 9... låg ett tag o drog mig... sen upp o satt i soffan en stund. sen blev d dusch o fixa ordning mig, sen åkte ut till ikea en sväng. För skulle köpa sängbord till sängen som ja ska köpa till nya lägenheten. varför ja ska köpa sängborden redan är för att ja är orolig att dom ska utgå, för dom finns ej med på hemsidan längre, så börjar bli orolig. Men när ja kommer till ikea, så frågar ja personalen där vad d finns för sängbord till serien MALM som ja ska ha. och då visar hon två olika, varav ett av dom är det som ja vill ha. så ja frågar henne om dom ska utgå lr något liknande eftersom dom inte finns kvar på hemsidan. men det skulle dom inte. så jag köpte dom aldrig idag.. men ja börjar ångra mig, är lite orolig, för varför finns dom inte på hemsidan om dom då ska finnas i sortimentet? så ska nog åka dit på fredag och köpa dom ändå tror ja.
sen gick ja ett varv på ikano. köpte två register till mina pärmar med alla viktiga papper. så d var vad ja fixa med när ja kom hem från stan. Sen köpte ja en bok oxå, Sommardöden skriven av Mons Kallentoft. Har läst första boken av honom, Midvinterblod. Dessa böcker utspelar sig i Östergötland, mest i Linköping. Är skönt o läsa böcker man känner igen sig igenom. 

                                                                         
Men när ja kom hem från ikea åt ja upp maten som blev kvar från igår, isterband och potatismos. vad gott. satt ute på balkongen i solen och käkade. underbart. När jag satt där så kom grannens hund ut på deras balkong. och när hon fick syn på mig blev hon jätte glad. blev så till sig så hon skällde lite. då kom killen ut från lägenheten o skällde på henne. stackare, hon var ju bara nyfiken på mig. Men dom har väldigt bra pli på hunden, för ja har typ aldrig hört henne skälla. och det är lyhört i lägenheterna här, så det har varit skönt.
Sen fixade ja som sagt med mina papper. blev bra... slängde en hel del papper som inte behövs sparas. Sen blev d ut i solen igen, satte mig på stolen och läste min bok, När jag hör din röst, skriven av Stephennie Meyer. Är andra boken i serien. mkt mkt bra. har dock bara kommit några sidor, men ändå redan bra =)
När ja satt där o läste, så tittade ja plötsligt upp, och där på gräsmattan nedanför balkongen stod älskling. Första reaktion blev, va gör du här, fast ja blev jätte glad. roligt  när han bara dyker upp, älskar dig!
                                                                       bok ett o två i serien
Och när han kom övertalade ja honom om att hänga med ut och gå. för innan han kom så hade ja bestämt med Sandra att vi skulle ut o gå en sväng i det fina vädret. och jag lyckades övertala honom. dock hängde han med på ett vilkor, att han skulle få pizza till middag. Okej då. fick väl gå för denna gång.
Promenaden var mkt mkt trevlig. Vi var båda två helt slut efteråt. så blev lite vila hemma i soffan när vi kom hem. sen åkte vi till tallboda o köpte pizza, som vi tog med hem. Till pizzan kollade vi på Irene Huss andra film. Den var bra, nu har vi bara 4 filmer kvar om henne o se=)

sen kolla vi på rent hus. hoppas någon säger till innan d blir så skitigt hemma hos mig... älskling påstår att d kommer bli så skitigt när vi  flyttar ihop, men d tror ja faktiskt inte, skulle inte kunna gå så långt, även om ja e en slarver. men inte så pass som dom på tv.

Ne,kanske ska lägga sig snart, ska jobba imorn. dock bara mellan 8 och 16. så är hemma skapligt ialf. sen e ja ledig på fredag. hade tänkt mig att älskling och jag skulle åka till Norrköping då och kolla på tv på Media Markt, för ja har presentkort där, så ska använda det till en del av tvn e tanken.

en irriterande sak hände idag. vi hitta en bardisk vi ville ha i vår lägenhet. skickade mail på det. men efter några timmar så ringde älskling. men hade vi ringt då när vi skickade mailet hade vi nog fått den. fy fan vad träligt. Någon som har en snygg bardisk dom vill bli av med? hör av er i så fall.

puss på er

kommentarer

har funderat på vad det är för folk som läser min blogg egentligen, för igår hade ja 11 st som var inne, men inte en ända kommentar. vad beror d på? skriver ja tråkiga inlägg`??

skriv gärna något. blir jätte glad när d dyker upp kommentarer... snälla... puss

städning

idag har ja storstädat lägenheten. behövdes inte sådär jätte mkt. men var skönt o ha en anledning att verkligen städa ordentligt, för då måste d bli gjort. min anledning idag var för att d skulle komma en person och kolla in min lägenhet. kan vara bra om man ger ett bra intryck kanske =) och att personen ser alla möjligheter på möbleringar och sånt.  så plocka ordning på bänkarna i köket. och oj vad mkt plats det blev. hur mkt som helst. och  när man plockar bort disken från diskstället och itne låter den stå i flera dagar. mkt mkt trevligare kändes köket.
vardagsrummet/sovrummet blev inte så mkt förändring, förutom att ja för en gångs skull bäddade sängen med överkastet. inte varje dag d händer direkt. men d känns mkt bättre om man gör d, mer hemtrevligt.

efter visningen så gick ja ner till ica o inhandlade ett paket isterband. blev sugen på det någon gång under helgen, så idag skulle det lagas. så kokade lite mjölk till potatismoset och sen stekte isterbanden. blev mumma, och jag blev även nöjd med potatismoset idag, inte för tjockt lr tunt och d var någon smak på det idag med =)

efter maten blev d bara att slappa... sen åkte ja hem till föräldrarna. där har d inte hänt så mkt. vår kisse, som för något halv år sedan blev påkörd o nästan helt förlamad, har fått gå ut. vi var oroliga över att han inte skulle klara av d, eftersom han fortfarande har problem med att gå sedan olykan. men han älskar det. och nu när ja skulle åka hem för typ en timme sedan så ville han ut igen, men inte mer idag. får vänta tills imorn =)

nu gör ja inte mkt alls. ska lägga mig o börja läsa andra boken av twiligth serien.

ha en bra kväll och sovgott...

rastlös, men slö


Den här säger allt om mig just nu =)




påsk

fredagen jobbade jag. sen hände inte allt för mkt. satt o vänta några timmar på att älskling skulle komma hem. blev sen folkracetävling för deras del. sen blev d bara att gå o sova.

lördagen gick en upp tidigt. klockan ringde 4:45. usch, kändes tungt, var skit trött, var så trött att d knappt gick o sminka sig, för ögonen föll bara ihop hela tiden...
Sen åkte vi iväg till norrköping där första rally tävlingen skulle vara. jätte bra väder...





 emil fick tag i en sten, den var god =)

 madde o patrik (föräldrar till Emil) ute o åker

 så här såg vårt däck ut efter andra omgång, så blev inte mer åkande denna dag.

på kvällen var vi hemma hos tobbe o sofie o drack lite. mkt mkt trevligt.

söndagen bestod först o främst av o vänta. skulle äta påskmat med bies familj med respektive.
när dom kom så fick emil sin 1 års present av min o älskling. alltid någon som varit sjuk när det varit dags att firas.
så här såg det ut :
 glad man blir av lite papper =)

 roligast var o ge bort pappersbitarna

 det fanns något kul där inne =)
 ratten var rolig
 så här kul blev d när allt var uppackat o ihopsatt =)

idag har ja jobbat. så har inte hänt för mkt. förutom att den ena kassan slutade fungera. den tog endast kontanter. var väldigt jobbigt, då d inte gick o ha båda kassorna öppna när d var mkt folk. och idag var vi bemannade med 3 personer. kändes faktiskt överflödigt. men men, så är d.
ikväll blev d revbenspjäll till kvällsmat. var gött. o snart blir d lite chips =) ska se klart filmen på 4an nu. bye

smörgåstårta

japp, det var vad jag höll på med hela kvällen igår... tog mkt mkt längre tid än vad jag trodde.
tänkte ja skulle skriva upp receptet här:

fyllning 1:
Leverpastej
Bostongurka
ovispad grädde

Fyllning 2:
Vispad grädde
Majonäs
Röd caviar
finhackade ägg
finhackade räkor

Blev faktiskt riktigt nöjd, bara att hoppas att den smakar lika bra oxå =) märks imorn när vi ska äta den.

Nu ska ja packa lite sen åka o jobba. idag får man stor OB =) det är kul =)

puss

äntligen

imorse vakna ja vid 8 av klockan. gick upp efter att ja snozzade 2 ggr. tog med mig tvätten och gick ner och startade första maskinen (som ja denna gång kom ihåg o starta =)). sen upp o somna om, sov halvbra den timmen som var. gick upp sen igen, då bytta ja om från pyjamas till kläder, för pyjamasen skulle oxå tvättas. 
 
någon gång runt 10- halv 10 så går ja på toa. och inne på min toa har lampan varit trasig i ett antal dagar, så d är rätt mörkt. så när ja har duschat o uträttat behoven så har dörren stått helt öppen, för o få in lite lyse åtminstone. Och idag när ja gör detta, så hör ja någon komma i porten, sen hör ja nyckel i mitt lås. det var älsklingen som kom. så fort, av ren reflex, reser ja mig i stänger dörren. dock ivanliga fall när vi umgås så brukar ja inte stänga in mig direkt på toan, men nu blev d ju så överraskande liksom.

så idag har älskling hjälpt mig att byta lampan.... var inte så svårt, var en skruv man skulle ta bort.
sen åkte vi till ekholmen, för älskling skulle besiktiga en bil åt en släkting. vi var där vid 12, men tydligen skulle vi inte vara där förens kl13. så blev inte bra. speciellt inte när han tänkt börja jobba kl13. men men. så vi gick in på ica, handlade ny lampor till badrummet och en varsin glass. gott var det. sen åkte vi hem, och jag gick ner till källaren och tog tag i tvätten som låg i torktummlaren o la in sista blöta tvätten. sen var det nästan dags att åka tillbaka till ekholmen och göra ett nytt försök. sen besiktning av bilen, gick igen klockrent.
sen skjutsade älskling hem mig och han åkte o jobba. Efter det har ja lagat lite mat, blev potatisgratäng, den från igår, och panerad fisk med sås. funkade väldigt bra, var lite skeptisk, men gott var d =)
sen har ja letat recept till smörgåstårta. ska nämligen göra en imorn, som ja o älskling ska ha som matsäck på lördag, då vi kör första rally tävlingen.

ne nu ska ja diska lite o fixa ordning i köket. sen kommer sandra, och vi åker o handlar på maxi tillsammans. roligare med sällskap.

hörs sen kanske. puss


Det blev mer...

idag efter jobbet begav ja mig ner till stan, för skulle ner o handla bok nummer två i twilight serien, för kommer läsa ut sista kapitlet ikväll i första boken... och sen skulle ja fixa en present till älskling, en påskpresent. Det var vad ja hade som mål...

efter att ja fixat påskpresenten, som ja itne avslöjar vad det är, så gick ja in en sväng till butiken Gilby. gick ett varv, och där på en stång hängde det ett par jeans shorts. har letat efter sånna länge. men inte hittat några snygga. men dom här var snygga. dock fanns bara små o stora storlekar. Men ja gav mig på o testa den stora. dom satt bra. sen fanns ett problem. dom vita ville ja ha. sen var dom mörkblå snygga oxå, men dom rosa var häftiga. kunde inte välja mellan blå lr rosa. det gav mig beslutsångest kan ja säga. Så kunde inte bestämma mig, så tog alla tre =) så nu klara ja mig i sommar.

bilder på dom:

 

 

 

det där var mina inköp, tycks?

nu ska ja äta min potatisgratäng och kött. bye

det blir inte alltid som man tänkt sig

ne, ännu en sak i veckans planering som inte kommer att genomföras.

fick ett samtal för någon timme sen. var min moster som ringde. Hon ringde o berättade att simon var sjuk, antagligen lunginflamation, det är inget kul alls. hoppas du frisknar till snart grabben.
Så det blir ingen busfabrik på onsdag. tråkigt. men en fördel med det är att nästa gång vi ska göra d kanske älsklings syster och kusin vill hänga med, tanken var d från början, men dom hade inte tid på onsdag.


i eftermiddag har ja inte gjort något alls. blev trött, så slappa framför tvn. sen lagat lite mat, blev dock inte så gott som ja föreställde mig.
ska se tv nu. puss

städad balkong

idag har ja ändå fått lite gjort...
har städat på balkongen... jo d var stökigt där, för den har varit en soptip rent ut sagt. haft alla festers glasfaskor och burkar där ute. för har inte haft plats här i lägenheten. men idag har ja rensat, delade upp flaskorna efter färgade o vita. sen åkte ja till johannelund där ja dumpade skiten.
sen har ja sopat golvet. och nu står mina utemöbler där ute som ja köpte på ikea för någon vecka sen.

så här ser d ut :



ser d inte mysigt ut =)

nu ska ja äta något ute på balkongen, innan solen går bort.

kram

schemat sprack

ja, som ja skrev igår så hade ja en fullspäckad vecka framför mig...
Men idag har schemat redan spruckit. för idag skulle vi åka till älsklingens syster o fira hennes son. Men d blir inte av. för älskling blev magsjuk i natt.
Tråkigt att d aldrig blir av o åka dit. och jobbigt att den där j*vla sjukdomen kretsar runt i deras familj. Han syster och son har haft magsjukan en gång i månaden dom senaste 3 månaderna. och nu har älskling fått det. och han hade d i julas oxå. Det är ren tur att jag inte åkt på det än. Och jag hoppas jag slipper. För har inte umgåtts med honom dom senaste dagarna, så har ja tur klarar ja mig.

så vad ska ja göra idag då? städa o diska ska jag ialf göra. men är skit trött idag. så lär nog bara slöa... =)

ha en fin dag. kram

veckan avklarad...

... men massor som står framför mig denna vecka som kommer.....

en beskrivning av veckan:

måndag:
imorn blir d o fixa ordning här hemma. städa o diska. sen om ja hinner ska ja in till stan o fixa ordning ett påskägg till älskling..
Sen ska ja åka ner till älskling när han har jobbat klart. För då ska vi till hans tvillings syster, fira hennes son Emil som fyllde 1 år förra söndagen. då blev dom magsjuka så blev inget kalas då inte. Hoppas han kommer tycka om sin present. blir väl något kort, som kommer senare på det.

Tisdag:
Då ska ja jobba lite. vi skulle visst ha städdag då. så d ska bli fint. så vet ej när ja slutar. sen inget bestämt för eftermiddagen.

Onsdag:
Denna dag ska ja vara barnvakt hela dagen. Ska hämta mina kusiner hemma hos dom klockan 8 på morgonen. sen ska vi åka hit hem till mig. blir en sväng till busfbriken. kommer bli kul. sen har ja tänkt att vi ska laga lite pannkakor, sen baka något gött, som vi kan bjuda mamma o pappa på när dom kommer o hämtar barnen.
sen kommer ja nog vara slut. så blir nog sängen tidigt.

torsdag:
jobbdags. Sen blir d o träffa Älskade Linnea. blir en visit på Steves Coffe House och äta lite gott.

Fredag
jobbdags även denna dag. men denna dag får vi stor OB =) det är aldrig fel... sen blir d färd ner till kisa.

Lördag:
Då är det dags för första rallytävlingen, både för mig o älskling. Kommer nog gå bra, hoppas ja på.... håll tummarna för oss.
Sen på kvällen har ja ingen aning om vad som händer.

Söndag:
Skulle nog bli påskmat hemma hos älsklings mamma. annars kanske en sväng till Jönköping. får se.



igår åkte ja på fest tillsammans med sandra, emil och robert. mkt mkt trevligt. var en del folk där som ja inte träffat på länge.
 några bilder från igår :



Sandra o Emil



Danne, madde o jocke



Carro o Sandra



Johan som hade festen



Robert, sandra o någon mer. En diskussion hade dom om vem som var snyggast av två kompisar till dom här tre.



Nu ska ja se på filmen på 4an o äta chips. bye









jobb jobb

har inte haft något roligt att skriva senaste dagarna. har typ bara jobbat hela veckan.
igår var killen o ja o hämta hans rallyskor, som vi väntat på sen jul. sen en sväng till biltema, köpte olja till mina nyinköpta utemöbler. sen åkte vi till nya Coop butiken. Den var väl bra, tror ja, brukar ju inte handla på coop. så kan inte jämförA LIKSOM.

ne nu ska ja iväg o jobba igen. ha d bra. puss

lghten


Här är planlösningen på min nya lägenhet. dock är min spegelvänd, man annars helt exakt.



RSS 2.0