bloggdöd

nu kommer mitt liv med internet o vara borta ett tag. för min dator har gått sönder, så får se om d blir o laga lr om det bara är o köpa en ny. =(

så finns på telefonen om ni vill något.


lägenheten

efter att ja städat o fixat mig o sådär idag så tog ja kort på lägenheten, kom på att ja inte visat upp den än =)

här kan ni skåda.

 sängen, min bästa vän

   

detta var sovrummet, älsklingspriser o mina blommor som ja planterat om själv och som har växt som bara den.

 köket

   

 baren

   

 balkong


städning

uppe med tuppen idag. vakna redan vid halv 6 imorse, men då kan man ju inte gå upp =) så ja somna om till halv 9 ialf. skönt att det gick.

gick upp o började plocka lite i lägenheten. ska ju ha fest ikväll, kanske ska se lite skapligt ut ialf, äve om man får städa imorn igen =S
men först började jag med o färga håret. så snart ska ja tvätta ur det. och sen ska ja komma på något o äta. för sen ska jag o sandra iväg o jobba o få lite extra pengar. aldrig fel.

ne, måste skölja ur håret nu, så att ja inte tappar allt hår =)

kram

veckans innehåll

i veckan har d inte blivit mkt gjort. var på måndagsklubben i måndags i vadstena. mkt folk. riktigt kul. träffa lite gamla klasskompisar man typ inte sett sen vi sluta nian. mkt trevligt.
även om d inte slutade som vi tänkt. men det tänker ja inte ta upp här o nu!

har skrivit tidigare om att ja haft problem med min mage. o den här veckan har varit jätte jobbig. i tisdags var ja så bakis att ja inte fick behålla en ända grej ja käkade. mkt mkt jobbigt. var fortfarande bakis på tisdagen kändes det som. men var magkatarren som spökade. Så igår var jag  på apoteket innan ja åkte o jobba, så fick något mot magen. och idag känns det bättre, vet inte om d är medicinen lr om d är att magen är bättre. men ska fortsätta äta dom så får vi hoppas på att ja blir bättre.

idag blir d o fixa lite i lghten, ska ha fest här på lördag så kan ju vara bra om d ser lite vettigt ut. sen ska ja försöka komma på någon enkel mat som ja kan göra o ha med till jobbet. något förslag?

imorn ska jag o Sandra jobba på ett bröllop, ska bli intressant. och roligt. och rolligt med lite extra pengar =) sen blir d hem till mig och festa direkt efteråt. pojken o ja ska ha inflyttningsfest. kommer nog bli roligt. även om ja inte ett dugg e sugen på sprit, har avsmak sen i måndags om man säger så. lr rättare sagt från i tisdags. men blir nog lugnt, lr d får man se när man kommer dit =) kan man aldrig förutspå.

sen på söndag är d Gistad Marken. så blir o åka till föräldrarna o hälsa på. dom kommer hem idag från usa så kan bli roligt o höra vad dom haft för sig under 10 dagar på andra sidan jordklotet.

ne, ska gå till frysen o kolla om ja kan komma på något gött till lunch o matlåda. puss

besök

ska strax iväg o hämta min kära emma på stationen. sen ska vi ut till tornby o äta buffe på chili o sen gå runt lite. och sen handla mat =( men det blir roligare om man e två =)

sen ikväll blir d o åka till vadstena. måndagsklubben. nåogn som vill med? hör av er. vi är hos mig o förfestar!

sen dom andra två dagarna emma e här vet ja inte vad som händer. men ngåot kul ska vi nog kunna hitta på. kul med lite sällskap.

ne nu måste ja åka ner o hämta henne. puss på er

fest o biosystem

i lördags var d kalas på schemat. en kompis som fyllt 22. så ja o en kompis börja hemma hos mig, laga lite mat, wok. sen gick vi till S. hela dagen hade d varit kanon väder, men när vi skulle röra på oss, ja då började d regna. så jävla typskt. men vi tog våra grejer o gick. enda nackdel var att ja valde helt fel skor. men det var dom ända som var vattentäta. så d fick gå, men på kvällen lämnades dom kvar på festen o lånade ett par vanliga skor hem.

festen var mkt mkt lyckad. mkt roligt folk. och det var bra ös på festen, ända tills att securitas kom kl02. =) då tyckte nog grannarna att d var nog =)
Fast några grannar under dom tror ja var ju snälla ialf, dom kom upp o sa till oss, men sen måste d varit någon annan som ringde till störnings jouren under tiden.

   
några bilder från festen. fler kommer nog upp på face.


i måndags var jag o älskling med min mor o far in till norrköping. där ja o älskling inhandlade ett biosystem till lägenheten. det är helt okej. tråkigt att olika inställningar måste ställas om varje gång man ska kolla på något. men så är d tydligen. och sen när man spelade musik så blinkar bilden typ. och då sa dom att ja skulle åka in med den så att dom fick kolla på den. men när ja kommer in så är d inget fel på den. så ja åker hem, byter scart kabel som dom sa till mig, men d fortsätter så ändå. men ja ska åka o köpa en HMDI kabel istället. för det skulle tydligen vara bättre. se om bilden blinkar då, för då e d något annat som e konstigt.

ne nu ska ja ta hand om disken (behövs bara ställas in i diskmaskinen nu för tiden) och sen kommer sandra o vi ska ut o gå i d fina vädret.

ha d bäst.

snö i augusti?

idag har d varit oväder som satan. massa regn, åska o sånt. och sen såg vi brandbilen åka upp på motorvägen mot linköping. jag trodde då att d var så att blixten slagit ner. sen tänkte vi inte mkt mer på det. men när vi stod o diskuterade det sa en kund att det var en trafikolycka på e4an. Att det var ishalka på vägen. jaha, mitt i augusti, kan ju inte vara halt, måste ju vara regn, fått vattenplaning lr något sånt. men nej. nästa kund som hörde oss prata om detta sa då att det hade kommit ner massa snö runt om i linghem. att d inte gick o köra på vägen utan bilarna stod på sidan om vägen. Men d var ingen som trodde på att d kommit snö. men han tog fram mobilen o visade en bild han tagit. hela vägen var full med snö(massa hagel). coolt.

sen tänkte vi inte mer på det. men när ja var på väg hem o åkte i rondellen vid max i lkpg så såg ja massa snödrivor som låg vid kanten. och det var ändå flera timmar efter att det hade fallit ner. så mkt hade ju smält bort.
så jäkla häftigt. mitt i augusti kommer d ner någon blandning av snö/hagel/regn.


nu ska ja kanske se en film, sen blir d nog sängen. puss


fixad lägenhet

igår gjordes det sista med lägenheten.

pappa kom o installerade min diskmaskin, och den funkade, för bjöd mamma o dom på mat efter allt så då blev d premiärdiskning :D

sen sattes det upp hyllor i sovrummet, som älskling har sina priser på. och det sattes upp en takfläkt oxå. mkt mkt skönt. blev behagligt o sova i natt. bara höra vad älskling tyckte, han åkte tidigt imorse.

så nu är d lite gardiner och köpa lite blommor, sen är lägenheten helt klar. börjar kännas skönt.

nu ska ja strax åka o jobba, sen blir d nog o städa, både damsuga o skura golven, ligger slipdamm i hela lghten.

hej hej!

städdag

idag e d perfekt städdag. regnet öser ner.
så ska städa ordentligt idag e tanken. o tvätta. har ingen ren tvätt alls.

igår var vi i ullared. fy fan vad mkt folk. gick inte o ta sig fram alls. blää...

men lite fick ja med hem.

+ present till sandra

+ en ny kastrull

+ 4 boxar linnen

+ träningskläder (byxor, 2 sport BHar o ett linne)

+ en tjock långärmad tröja

+ ett mixer set

det var typ det. så är helt nöjd.

ska klä på mig o börja städa lite nu tänkte jag. hej hej

ullared

nu sitter ja här väldigt tidigt på morgonen på min lediga dag. det är för att ja väntar på mina föräldrar. vi ska åka till ullared o göra av med lite pengar =)

den här gången har ja itne så mkt ja ska köpa.

+ nya plastbunkar till köket

+ sport BH

+ nya lakan till sängen

+ sen grejer till andra personer som har frågat om ja kunde handla lite

så d var inte mkt saker ja behövde, men kul o göra någon sådan här liten resa. men vi får se hur mkt saker ja kommer hem med =)

bye


läkare

ringde vårdcentralen idag... och hon sa att allt hade o göra med magkatarren. Och idag mår ja bättre. så läkaren sa att vi skulle vänta o se om d kom tillbaka...

skönt o må bra igen. för d har tagit på krafterna att ha den där ont i magen känslan. men i natt sov ja underbart skönt. så behövde vila ut mig lite.

imorn blir d skänninge marken. ska bli kul. årets höjdpunkt. har tänkt o försöka hitta en white board som ja hitta förra året men var för snål för att köpa. så ska försöka hitta den i år. sen blir d den årliga traditionen, strumpor =) behöver egentligen inga nya, men e tradition. så ska väl rensa bland dom gamla sen o slänga massor, många som e urtvättade.

idag blir d o jobba. börjar 15 o slutar 22. sen e ja ledig 2 dagar. skönt...

ha d bäst.

magen

har haft problem med min mage nu i 3 dagar. ont hela tiden. går aldrig över, till och med på nätterna. och ja brukar inte ha problem med smärtor när ja väl har somnat, men ja känner denna smärta när ja sover.
det är antagligen något med magkatarren ja har, men det är mkt mkt mkt kraftigare nu, hoppas d inte är magsår dock.
sen samtidigt har ja en grym jobbig "mens"värk typ. fast ja har ingen mens lr ska ha den på ett bra tag, så hänger inte med där heller.

någon som har något förslag?
ska ialf ringa vårdcentralen imorn, hoppas på att dom kan komma med något bra...

RSS 2.0