kallt....

igår var vi på informationsmöte i sthlm.

var mkt trevligt. roligt o träffa folk i ens egen ålder på de olika stationerna här i från lkpg, att lära känna nytt folk e kul, för hann ju med o prata en del på vägen upp och ner...

vi bestämde oss för o stanna o äta något innan vi skulle på mötet, så blev Mcdonalds i kungens kurva. vi var två bilar som åkte upp, o första bilen fick leda oss i den andra. men när vi skulle äta så åkte första bilen halva kungens kurva runt, medans man kunde åkt direkt =) men vi fick ju se lite ialf =) en liten utflykt e ju alltid trevligt.

på mötet pratade de om vad jobbet som STF innebär och om en Ledarskaps utbildning som statoil har. det var mkt intressant möte. Nu ska man bara ta ställning för vad man själv vill med framtiden. har till den 31 januari på mig o tänka.

sen igår kväll var ja o älskling hos T o S o kollade på bonde och på en film, Baksmällan. MKT grymt bra film. den måste ni se.



idag har d fallit ner mer snö.. det e trevligt.. det ända är att det e läskigt o köra bil... men det går bra. det läskigaste idag är att det har blåst full storm....

imorn ska ja försöka fixa med o städa lite... skriva inköps lista inför jul o allt. för sen på lördag blir d o fixa ordning det sista, som julgran o godis o julskinka o sånt =)

nu ska ja krypa ner i soffan o försöka få upp lite värme.

snön har kommit, och verkar stanna....

ja just d, d finns hopp för en vit jul... och det är ju vad alla önskar,  lr vad säger ni där ute?

julafton är inte julafton om det inte finns snö på backen... bara det är lite åtminstone... så att d inte e grått o trist... det blir så mkt mysigare med snö...

enda nackdel med snön, är ju att d blir halt o äckligt o köra bil... som idag när  ja åkte hem... bilen ville inte alls stanna när ja ville... så två ggr idag fortsätta rakt fram istället för o svänga som jag ville... men ja klara av det =)

idag har ja varit i kisa. umgåtts med älsklings mamma, syster o hennes son. har inte träffat dom på länge, och det märktes när man såg C. han har växt massor sedan sist... det går fort.. så man får väl försöka passa på träffa dem... snart är d ju dop. ska bli kul. Roligt o träffa Älsklings familj, tråkigt dock att ja inte kan vara med o fira jul med dom, då jag jobbar den 26e. men så är d. man måste ju tjäna lite pengar oxå..  men vi ses allihopa den 29e ialf, då blir d o fira älskling och hans tvillingsyster som fyller år. blir lite smörgåstårta och kakor.

imorn ska ja till sthlm på möte på statoilshuvudkontor. så ska snart gå o lägga mig för att gå upp 8 imorn. vi ska åka 9:30 från tornbys station. ska bli intressant o träffa folk från andra stationer o se vad huvudkontoret har o erbjuda i framtiden o liknande.

dags o sova lite..

godnatt där ute..


veckan som varit...

denna vecka har varit rätt lugn... men lite har allt hänt..

förra helgen var jag barnvakt till mina kusiner. vi var på bio o på kalas hos min farmor o lite sådär.

i tisdags var ja trött efter barnvakts helgen. så sov ut, o d var nog d bästa ja gjort på lääääänge.. sen kom älskling hem efter jobbet runt 12 någon gång. så då gjorde ja mig iordning o sen åkte vi till mantorp o gick ett varv inne på mobila. ja hitta julklapp till min mor. sen handlade vi mat. kul o gå i en annan affär sådär ibland.
sen åkte vi in till lkpg, där vi handlade julklapp till älsklings mamma o sambo.

i onsdags var d julfest med jobbet. började med personalmöte. var ett roligt möte. inte bara massa allvar, utan lite lekar o sådär oxå.
sen gick vi till en pub innan vi gick o käkade mat. vilken underbar middag vi käka. på texas long horn. ska ni äta ute o vill lägga lite mer pengar, gå dit, du får det som är värt pengarna. underbar mat.
sen åkte faktiskt ja hem efter maten...  men dom andra gick o spela biljard tror ja.

tordag o fredag har ja inte pysslat med så mkt mer än o jobbat.

o idag är d oxå dags o jobba igen. men idag blir d att jobba på en annan station.. ska bli kul o se något annat.  men imorn är d tillbaka till min station igen... sen ledig 2 dagar...

o under mina lediga dagar ska ja fixa julklappar till de sista.. har pappa kvar... och sen har ja älskling kvar oxå.. lr inte julklapp men födelsedagspresent. han fyller 4 dagar efter julafton.
sen ska ja nog baka o fixa lite oxå.. för den 29 ska vi fira älskling här hemma. så tänkte baka lite kakor o så. vet inte om vi ska ha smörgåstårta o bjuda på... så slipper man äta middag den dagen...

ne nu ska ja slöa lite innan ja måste göra mig iordning för o åka till mantorp o jobba några timmar. =)

hasselbackspotatis med rostade rotfrukter o kyckling

dagens middag blev mumma...

hasselbackspotatis e så gott... man gör d inte för ofta tyvärr, synd...
sen e d väldigt gott med färdiggrillad kyckling.. enkelt.. bara inhandla o rensa =) man måste ibland göra d enkelt för sig...
men ja kände för o ha något mer  till idag... så blev lite paprika, lök, chaminjoner, salladsärtor och tomater...
blev en lyxmåltid så här på en torsdags kväll =)

vad har ni ätit?

21b118b155fb132fa28fb6a8248f86da.png

 


RSS 2.0