helt slut

d e för varmt... ska väl inte klaga. men i den här lägenheten går verkligen inte o vara. hur varmt som helst.
o snart ska man åka o jobba. men idag blir d lugnt på jobbet tror ja, för idag ska ja lära upp en sommarjobbare att stänga. så idag ska ja bara säga vad han ska göra, o så får han göra det så han lär sig =)

skulle gjort massor idag, men har inte orkat alls. sånna dagar får man ha!

ha d bäst. puss

full o gammal

japp, nu firar vi min födelsedag idag... men blev inte många som ville fira... men fick ett fint nyckelskåp och en äggklocka o ett salt o peppar kar av kompisarna... tack så mkt...

snart blir d krogen... skriver på fyllan nu... så ha d..,
=)

ps. förlåt för att ja inte skrivit på länge. har inte haft humör... puss

första natten

japp, i natt kommer att bli första natten i lägenheten =) känns spännande. ska bli intressant o se hur bra man sover i nya sängen. kommer kännas stort, speciellt när ja får sova ensam i natt i en 180 säng =) både för och nackdelar med det. för saknar älskling för mkt. känns som om vi inte ses alls längre. d känns grymt jobbigt i hjärtat!

en ända sak som e jobbig med nya lghten, är kylskåpet. det luktar helvete. bränt som satan. jag hoppas att smöret som ja ställt in i kylen nu inte blir dåligt...  men har ringt dom idag igen. så hoppas dom hör av sig imorn lr något.

imorn ska ja försöka få ordning på d mesta här i lghten, och även i gamla. så att man kan börja städa snart.


ne ska lägga mig i vår nya soffa o kolla på so you think you can dance =)

pusss

börjar likna något

denna vecka har ja nog spenderat mest tid i nya lyan. börjar kännas som hemma. känns bra...  sovrummet börjar bli färdigt, det som saknas e en taklampa. och att rullgardinen ja köpt idag kommer upp, men det får en karl göra =)

sen börjar köket likna något. bara ett köksbord som saknas faktiskt. och så måste ja köpa en köksstol till oxå. för ja har tre stycken på vinden, men kan ju vara snyggt med fyra stolar =)

vardagsrummet blev jätte fint med nyslippat golv och nya tapeter. nu är d bara in med sofforna och tv bänken. sen kan vi nog börja bo där... ska köpa en ny tv oxå iof. får se när vi har tid med det.

idag har jag o fia varit på ikea. skulle ha lite gardinstänger och lite smått. men kom hem med en hel del saker. en trappall till köket, tvättkorg, sänglampor, bestiklådor, sängöverkast, toaborste, tandborstehållare, handdukshängare över dörren m.m.
sen hittade ja en födelsedagspresent till mor min som fyller på söndag. hoppas hon tycker om det. vet att d är något hon önskat.

ne, nu ska ja nog sova lr något. jobbar nu i 5 dagar, och ledig en o jobbar 3. så har en jobbig vecka framför mig.
ha d bra.
puss

bildinlägg



     
Detta var stugan då. inte överdrivet stort. men mysigt.



   

nere vid vattnet. mkt mkt mysigt

   





lite bilder från tävlingen... o älskling blev 4 i Afinalen

hemma igen

nu har vi kommit hem efter helgen. varit en bra helg. dock väldigt kallt =(
fast att d var kallt så har ja bränt sönder mig i ansiktet, man tänker inte att solen tar när d e så kallt.

ja har bilder o så på campingen, men orkar inte lägga in något nu, så tar d kanske imorn.
men kan säga att campingen var jätte mysig, jätte fint nere vid vattnet o sådär. dock lite små stugor, men vi sov ju bara där så.

tävlingen gick bra. älskling kom 4a i afinalen... men för någon annan gick d inte så bra. lr det gick bra för alex på lördagen, men bilen gick sönder i första heatet som hans tjej körde så han fick inte köra något på söndagen.

idag blir d o måla i alla skåp i köket i nya lyan. så ska göra mig ordning nu o ge mig av...

hörs sen lr imorn. kram

camping

om en stund ska ja åka o träffa områdes ansvarige i johannelund.
sen ska ja åka till älskling. vi ska sen åka till nyköping och campa. ska bo i stuga. dom ska köra folkrace där uppe i helgen.

ne nu ska ja dra mig, hör av mig efter helgen. puss

poff bang och rök

idag kom älskling in till stan, vi åkte till ikea och inhandlade sängen idag=) blev sängram, två bäddmadrasser och en byrå med 6 lådor. sen köpte ja en badrumsmatta oxå. så nu e d riktigt fint i badrummet, det är typ klart. ska bara byta lampa typ o sen ställa in våra grejer då.
   sängen
sängborden

byrån

sen kom sandra på besök. hon verkade gilla lägenheten. det gör ja med. tror ja kommer vilja vara där massor =) och speciellt när det är mitt o älsklings =)
sandra och jag var ute och gick en sväng sedan. ner till berga och sedan runt tillbaka till johannelund. gick då till ica och köpte nya säkringar till lägenheten. för det var en som hade gått under dagen. så är ja kom upp till lägenheten så bytte jag säkring. men när ja satte i den nya o satte igång strömmen igen så sa d bara pang. det var från kylskåpet. bytte då en säkring till, men d började ryka från kylskåpet. så ja ringde pappa. o under samtalet small det igen, och då kom d svart rök, sprang direkt o stängde av strömmen i hela lägenheten.
så ja sprang ner till trappuppgångens information och letade upp journumret. ringde o frågade vad ja skulle göra. hon skickade ut securitas. han kollade på d och sa att d var något med elen o göra, så han ringde elektrikern. så fick vänta ännu en stund innan han kom. vi drog ur kylskåpet o drog ur elen från den. så imorn ska killen som har hand om kyl/frys grejer komma o kolla på d, antingen beställds det delar till termostaten lr så får ja ett nytt. det som e surt är att kylskåpet e nog inte mkt mer än 6 månader gammalt. så förhoppningsvis finns d garanti kvar, så får kanske ett nytt. bara ja har ett när ja väl ska flytta in så..
nu ska ja försöka tvätta bort denna bränd/brand lukten ifrån mig och sen sova lite. för imorn blir d jobb och sen hem till föräldrarna o fira allt folk.  Bror fyllde i lördags o morsdag i söndags o min syster blir myndig imorn. så slår ihop allt på en gång. så är d när alla fyller samtidigt. för om 10 dagar fyller mamma och om 23 fyller jag =) så blir en del =)

godnatt =)

flyttlass

har varit ett litet blogg uppehåll nu några dagar. detta mest för att ja jobbat arslet av mig i helgen och för att ja haft fullt upp med o fixa till nya lägenheten o allt.

i fredags fick ja nyckeln, som ja har för mig att ja skrev om. sen har ja varit där idag hela dagen näst in till. åkte från kisa vid 9 imorse, åkte då till stan, ner till stångåstadens kontor o lämnade in en nyckel, som golvföretaget ska ha på torsdag när dom ska fixa golvet i vardagsrummet. sen var ja på timarii och köpte presentpapper och arbetshandskar.
efter det åkte ja hem och ringde runt efter boende till helgen. ska till nyköping på folkrace då. så ska sova på i stuga på en camping.
vid 11 började jag o packa bilen full med kartonger från källaren och vinden och lägenheten. blev fullt rätt snabbt. sen åkte ja o packa ur detta. har fått bra ben träning idag ialf. tre trappor upp och ner ett väldigt många antal gånger...

väl när ja var i lägenheten fick ja hjälp av en kompis. kul med lite sällskap... sen åkte vi hem till min nuvarande lägenhet och fika lite. sen packa vi in i bilen igen... och ännu en gång upp för alla trappor... men denna gång var det inte lika jobbigt. behöver nog träna tror ja =)

efter att vi sprungit upp med alla lådor o sånt så började vi med o skruva ihop mina sängbord som ja köpte för ett tag sedan. första bordet tog typ 40 minuter att få ihop, inte lätt med två blondiner  och en massa skruvar =) och det andra bordet tog typ 10 min =) lite skillnad.

som belöning var ja o kompis nere o käka kina mat här i tannefors. men ja rekomenderar det inte. smakade typ inget. blir nog inte där igen ialf =(
sen skjutsade ja hem henne och åkte sen ut till mor o far. var där o hämtade min försäkringsräkning på bilen. och sedan lite färg som ja ska ha till köket. ska måla i alla köksskåp.

och så ska vi antagligen åka o köpa säng o byrå imorn =)
kommer att älska vårt sovrum. längtar att få sova där redan.

ska sova lite nu, så ja orkar med imorn med.
puss


RSS 2.0