unna sig sj

idag har mamma och jag varit i nkpg o handlat lite julklappar och sen var vi på ansiktsbehandling... dock var d inte så bra som vi trodde... men helt ok...

när ja kom hem till mamma så fixade hon mina naglar oxå... får se hur d ska gå o jobba imorn dock... inte van vid det här.. men fint  är d, o ska man vara fin får man lida pin =)


0-4f20cda4e4b2a76e1c2452f6b06dcf9e.png

vad tycker ni?


sista versen

nu är d inte långt kvar...
det kommer inte att gå rätt till... så är d bara...
men d måste ske...

ha d bra...

puss


nere

händer i era liv då?

här händer inte allt för mkt ialf... det känns att d e höst o mörkt... är nere... hela tiden. inget gör mig glad...
allt känns bara BLÄÄÄÄÄÄ! om man får säga så?

Hoppas på att något kul kan hända snart. så att man får lite ork o energi tillbaka.

Någon som har förslag på vad ja kan göra för att få lite ork? kanske att ansiktsbehandligen ja ska på nästa vecka med mamma kan pigga upp. ska bli skönt o göra något udda för en gångs skull. unna sig något :)

ne ska nog gå o lägga mig, är d ända ja gör nu för tiden... ligger i soffan o väntar på att få gå o sova...

namninsamling

Mälardalens Högskola finns både i eskilstuna och västerås, och idag får elever åka mellan städerna gratis på sitt mdh-kort via tåget. både vardagar, kvällar o helger...

men det har kommit upp förslag på att från o med VT 2010 skall eleverna få en buss som går till de olika campusen. Detta gör nu att det blir färre transport tider. och att det inte går några bussar under kvällar o helger. och alla som en gång varit/är student vet om att det inte bara behövs dagtid i skolorna. utan mkt av ens skoltid är även kvällstid. Och de som är aktiva i kår-verksamheten har ingen möjlighet att åka hem efter ett pass på puben. Om skolorna nu är EN skola, bör man inte kunna åka när och hur man vill då till de olika skolorna för föreläsningar, kår-kvällar o andra saker!?

om du tycker detta, gå gärna in o skriv på denna namninsamling... hjälp mina gamla skolkompisar o blivande studenter vid MDH att detta inte ska gå igenom.


what about now



denna låt e underbar. längtar tills albumet kommer i december =)

RSS 2.0