pannerad

idag har dagen vara varit allt i från perfekt...

massa grejer som skulle göras på jobbet.... vi hann typ inte med något alls av det... usch.... så frustrerande...

sen kom d nya kylar till butiken... o dom kommer inte in i något dörrhål. så där står vi med tre drickakylar utomhus som måste in...

sen så låser sig ena kassan, o jag är ensam i kassan, så ja har massor med kunder, kön bara växer... det ända som gick o göra var o starta om hela datorn. o d tog lång tid... men efter jätte lång tid så kunde den kund som var först äntligen betala. fast sen uppkom nytt problem, den kundens tankning fanns fortfarande kvar i kassan, fast att han betalt den redan. så hur gör man nu? blev en hel del kvitton o ut o in med massa pengar. men det löste sig till slut.

sen strula den andra kassan. pengar bara försvann... dom blev en registrerade i cash guarden. men kom inte heller ut igen som de brukar. så var väldigt skumt.
men det löste sig till slut.

men blir aldrig som man tänkt sig... skulle sluta kl16 idag, o då skulle ja direkt till gymmet, för att sen hem o laga mat. men kom inte från jobbet förens kl17:30 typ. så hoppade över gymmet, för var så himla hungrig. så åkte direkt hem o laga mat..

idag blev d pannerad torsk med potatismos o fisksås till.
jag pannerade torsken själv. fick ett tips när ja kollade på tinas cook along för någon vecka sen lr två. då pannerade de dock kött. men testade deras tips idag på fisken, o d blev mkt mkt bättre än det vanliga sättet.

här kommer tipset ja fick:

pannera först fisken i mjöl

sen i ägg

sen i ströbröd.

det gjorde att själva panneringen satt kvar på fisken, för ja lyckas alltid annars få dne o lossna... så, pannera allt ni ska pannera på egen väg med mjöl innan ägget. blir kanon =)

Kvinna knivskuren i halsen


Kvinna knivskuren i halsen

En kvinna blev knivskuren i stadsdelen Johannelund i Linköping på sena fredagskvällen. Hon fick föras till sjukhus, men det är oklart hus allvarligt skadad hon är.

Polisen larmades om knivskärningen vid Ödegårdsgatan strax efter midnatt, natten mot lördagen. Omständigheterna kring händelsen är oklara och ingen gärningsman har gripits.
- Kvinnan har fått en rispa på halsen men vi kan prata med henne, sade polisens vakthavande befäl på natten.


Detta var skrivet på Correns hemsidag...


man kan inte gå fri vart man vill nu för tiden... o på min gata med =S
vad händer med samhället egentligen?

garderobrensning

mina föräldrar har lagt ut en hel del saker på tradera. en hel del av mina gamla kläder.

här har vi lite olika förslag på vad ni kan hitta

mockajacka

jeanskappa

kavaj

sen finns d massor mer grejer. sök bara på säljare peter_gistad så hittar ni massa flyttvästar o lite andra kläder o grejer.

:D

balklänning

för 3 år sedan dansade vi bal. var en underbar dag. till o med bättre än själva studentdagen.

o nu så har min klänning fått hänga i garderoben så länge, så nu hoppas ja på att dne kan få komma till användning igen av någon.

så gå in o lägg ett bud på den...

pengar tillbaka

när ja åkte taxi till S i lördags till tjejkvällen, så drog dom tydligen pengar två ggr. men nu är d löst. får mina pengar tillbaka. känns skönt. var inget tjafs lr något, han fråga bara på vilket kontonummer han skulle sätta in pengarna på. skönt att något kan gå smidigt =)

på tal om tjejkvällen, vill ni se lite kort?

 potatisgratängen

 buffébordet
 åh, revebenspjäll

 kycklingen
 
 melon e gött
 goda såser

 till efterrätt, glass o varma hallon

maten var grymt god.. ser det smarrigt ut?


sen till slut så fick ja lite massage oxå :D


Äntligen Midsommar

ska ikväll iväg med älskling o vänner o se denna film. verkar vara en bra film. dock verkar den vara väldigt lik Sommar med göran. så ska bli intressant o se vad som skiljer filmerna åt.


blev inge ikea idag. helt slut efter jobbet idag, som tog mkt längre tid än ja trodde.

ne nu ska ja bädda rent i sängen, ska tvätta imorn. ska bli skönt med rena sängkläder i natt, kanske ja kan sova längre imorn när jag väl är ledig från jobb.

ha d bra


tårtkalas

7dc06049634adf1afdb78042e2288e25.png

är hemma hos mina föräldrar just nu. har bakat denna tårta. Min far fyller år idag =)
jag hoppas den blir god, för mellanlagren var grymt goda.

lager 1:

vaniljkräm

lager 2:

vispad grädde
jordgubbssylt
krossade maränger

idag har ja varit på jobbet några timmar, 2,5 timmar om man ska var exakt. har gjort några kurser. gick bra, blev godkänd ialf =)
ska nu vila lite, för e helt slut i kroppen. känns att man inte mår hundra bra alltså. kroppen orkar inte mkt alls. har även förberätt maten vi skall äta om 2 timmar när mor o far kommer hem.

imorn blir d lite ombyggnad på jobbet bland godiset. så blir några timmar imorn med =)
sen efter det blir d antagligen ikea. både för min egen del, och för jobbets. till mig själv ska jag ha en byrå till hallen, och en spegel. blir nog en byrå med 6 st lådor i Malm serien. har den i sängen o byrå i sovrummet.
till jobbet så skall jag ha två st hyllplan in till vårt omklädningsrum där vi ska ha diverser toaletttillbehör.

nu blir d tv o vänta på att folk ska komma hem. o mysa lite med katterna, saknat dom=)

hej svej


Sjöslaget

hade jag fortsatt och plugga så hade det här varit en stor dag på året. för idag är nämligen den årliga studentkryssningen. En full båt, silja line, silja galaxy, med bara studenter. Det är mkt folk över allt.

men i år kände ja inte för o hänga med. följde med förra året, och var inte då heller student. så det var sådär. för det var så jävla mkt nya studenter, så man kände så lite folk. o ändå åkte ja dit med folk från min skola. så ja resonerade att i år skulle d vara ännu mer nytt folk. så sket i o hänga med.

vill ni läsa mer om detta evenemang, gå in här....


igår var d tjejmiddag. den var kanon verkligen. behövdes för mitt eget bästa. underbart var d. men skriver mer om det när ja får bilderna från S, för min kamera var död... för är roligare i berätta om d när man har lite bilder att visa oxå...


idag är d jobb som står på schemat. men börjar 13. så blir o slappa nu innan =)

flygtur

0-78adf0d66907487dfb9463efa4d6c72e.png

innan jag åkte iväg till S för tjejmiddag så såg jag detta utanför sovrumsfönstret.
häftigt...
skulle oxå vilja testa...

nu är ja hos S som sagt var. har fixat ordning potatisgratängerna. så nu väntar vi på övriga gäster.
ha en bra kväll, för det ska jag ha ialf =)


Super Helg

                  Superhelg på Statoil 9-11 oktober

detta plus massa erbjudanden så som

* 4 kexchoklad för 20 kr

*  50% på spolarvätska

* 2 korv för 20 kr o en dricka för 10 kr

* kaffe o bulle 10 kr

dess kampanjer har man trälat med hela dagen idag. lite trött i huvet efter dagens arbetspass. Men det har var mkt roligt pass idag. kul o se kunder bli glada för att vi anstränger oss o ger mer service. Hoppas de kommer tillbaka efter helgen oxå =)



ikväll har ja bara kollat på tv. ska strax sova, så ja orkar med morgondagen, som först innebär att man ska upp tidigt för o hänga med älskling på rally. sj fick ja inte åka med en kompis som skulle åka, vet ej varför d blev så. men så är d ibland.
sen ska ja hem, kanske sova lite inför kvällen, o sen fixa ordning mig. för på kvällen ska ja hem till S. och vi har annordnat en tjejkväll. ett knytkalas. ska bli kul. sen kanske d blir krogen. får se. ska jobba på söndagen men börjar inte förens 13:00 så kan vara uppe en stund ialf på kvällen. skönt att hitta på något kul för en gångs skull. behöver jag verkligen.

ska gå o lägga mig... ha en bra dag

blir ingen shopping

tacka alla underbara läsare för era påtryckningar på att ja skulle inhandla tröjan ja la ut för någon dag sen. för det övertalade mig, o bestämde mig för att beställa den...

så nu sitter ja här, gick in o skulle beställa tröjan... men när ja kollar in den så säger datorn till om att den inte finns i lager och att ja får den inte förens den 25 november.
då blev ja ledsen, när ja väl hittar något ja vill ha så ska d vara slut lr något sånt. För känns inte så angeläget och handla den nu o inte få den förens 25 november.

så får bli tröjlös =(

andra avenyn

nu på morgonen har ja kollat in veckans avsnitt av Andra avenyn. för nu på tisdagar går ju destperate housevifes på tvn samtidigt. så resonerade så att andra avenyn kan man se på datorn i efterhand och inte med desperate. så nu har ja kollat på programmet. tycker om den serien. vad tycker ni?



har ni kollat in serien riverside? det är en del av andra avenyn, handlar om samma saker typ. men den kan du bara se på internet. går ej på tv. men den e bra, så den rekomenderar jag.




kalops

Efter jobbet åkte jag till maxi för att handla. trodde det skulle bara mkt folk, för slutade jobba 16:00, så d borde varit mkt folk.. men var typ tomt och inga köer. så värsta ruschen kanske kommer efter 17:00.

idag stod det kalops på matschemat. första gången ja jag gjorde det. men jag fuskade lite. för när jag var o handlade med mor i fredagas så hitta jag en kalopsmix på påse. men ja tänkte ialf ge er receptet här :

* vispa påsens innehåll i 2 dl vatten i en gryta.

* skiva en morot och lök och lägg de i grytan.

* stek magert nötkött i bitar i smör. krydda med valfria kryddor, jag tog grillkrydda, chilikrydda o citronpeppar.

* när du stekt klart köttet, häll i 1 dl vatten i stekpannan, häll sedan över allt i grytan.

* låt grytan skuda i 20 min ungefär.

* servera med kokt potatis.

här har ni resultatet =)
0-5160e0b1fa2becc36a58162862c6ab40.png

ser d smarigt ut???

det var gott. men blve lite starkt, men det är gott. köttet kunde dock varit mörare. så vet inte om man ska låta det skuda längre för att det ska bli så lr vad säger ni? någon som vet?


ska ja beställa?

                                 

vad tycker ni? jag älskar den, tror ja, men e så svårt o beställa från internet. ska ja chansa?

bra tv-kväll

kolla bara in vilken underbar kväll detta kan bli


synd att man ska upp tidigt imorn. när det är bra tv ända fram till 23:25 ikväll... det orkar jag aldrig. blir väl fram till desperate... sen sova o jobba imorn...

nu ska ja testa på de nya chokladen. hörs imorn om resultatet =)


lång promenad

har ni varit ute o gått med S i typ 1,5 timme. skönt var d. inte så kallt som ja trodde det skulle vara...

och nu har jag även varit o handlat lite mat för kvällen, blir ugnspannkaka ikväll... skulle bara in o handla mjölk o bacon, men kom hem med bröd, juice och godis oxå... så här ser kvällens godis ut...

55af9e368728b3c462c40fccbe3607f5.png

 någon som testat de nya chokladen?

kommer med min åsik senare ikväll lr imorn =)


lemmneå

idag så hängde ja med pojken min i lastbilen. han ville ha lite sällskap. så varför inte. hade inget direkt ja var tvungen att göra idag. bara att min träning antagligen inte blir av, men jag ska ut o gå långpromenad med S sen, så blir ju lite träning ialf.

när ja nu kom hem var ja jätte hungrig. så blev Mc Donalds faktiskt. använde mitt presentkort ja fick där av min farmor i julklapp förra året, hade glömt bort att jag hade det.
Så för min del kostade ju inte maten något =) och gratis e gott =)



skulle nu sätta mig o göra kurserna från jobbet. men det funkar inte. så får ta o göra dom någon gång nästa vecka. se om de funkar o göra på jobbet, för på min dator funkar det inte ialf.

nu ska ja nog städa lghten lite. ser lite rörigt ut... så stereon åker på, på hög volym, tur att vi inte har några grannar än, lägenheten står fortfarande tom efter att han som bodde där gick o dog. men kommer nya den 16 oktober tror ja.

vi hörs...

sommardöden



ska alldelses strax gå in o lägga mig i sängen o drömma bort i denna bok... faktiskt skönt o läsa en bok som handlar om vår stan, Linköping. man hänger med mer i boken, eftersom dom väldigt bra berättar vart i personerna i boken befinner sig...

idag har jag jobbat. och när ja kom hem så har ja inte gjort spec mkt. jag har inte ens kollat posten ja fick idag kom jag på nu. så ska kolla in den innan ja går o lägger mig med min bok.

imorn blir det träning. sen promenad med S. sen ska ja kolla in en kurs med jobbet oxå. hoppas på att den ska fungera nu. för måste få den gjord. skulle varit klart den siste september, och idag e d femte oktober, ligger lite efter. =(

godnatt!

76



wow... vad kul det här är....

11 timmar

ska strax gå o sova. e trött efter 11 timmar på jobbet.

idag är d kanelbullens dag... och idag har vi på jobbet kommit över 300 kanelbullar. nice... vi har sålt mer än vad vi gjorde förra året. och det var vårt mål. så det är klart. hoppas vi kommer bra till i tävlingen bland alla stationer.


ikväll har ja kollat på ensam mamma söker. sen nu kollar ja på filmen på 4an, kommisaren o havet lr vad tv filmserien heter. den är sådär... finns inte så mkt mer o kolla på.

ska sova nu, så ja orkar jobba imorn igen... men sen e jag faktiskt ledig på tisdag, sa ifrån med jobb, behöver en ledig dag... så då blir d träning. måste komma igång igen.

sov gott...

tandblekning

Var med och tävla om en tandblekning...

gå in på denna sida och följ instruktionerna.

håll tummarna för mig =)

rekord

igår hade ja 65 läsare.

detta har gjort att det är mkt roligare att gå in på bloggen o skriva någon rad. och något mer som gör det roligt är era kommentarer. fått många fina kommentarer. tackar er alla o hoppas ni fortsätter, jag läser alltid er blogg om ni lämnat ett fotspår i min. =)

idag blir d jobb, 11 timmar. känns mkt, men det ska nog funka, fast att jag är skit trött. somna 22 igår o klockan ringde 7 imorse o ja var fortf skit trött. sovit för mkt lr för lite?

ska fixa ordning mig nu... ha en bra höstig söndag

så länge vi båda andas



jag ska nu gå och lägga mig, men innan jag ska somnar in ska ja läsa ut sista boken i twilight serien... hur kommer det att sluta?????

trött

hemma efter en lång dag på jobbet, som till mestadels bestått utav o baka bullar. det är ju kanelbullensdag imorn, men vi på statoil har firat detta med kanon bra priser hela veckan. Men igår, idag o imorn så har vi på statoil tävling mellan stationerna. vem säljer flest? förra året sålde vi 8 kartonger bullar (en kartong innehåller iår 65 st bullar). igår sålde vi 298 st kanelbullar och innan jag gick från jobbet idag hade vi sålt 222 st. så jag tycker det är bra. men imorn ska vi sälja fler =) så kom o köp 10 pack med bullar för 50 kr... billigt =)

igår var ja med mor in till norrköping för att shoppa lite. varför vi åkte in var för att handla födelsedagspresent till far som fyller nästa måndag... men mestadels så handlade jag grejer till mig själv. =)

det jag handlade var:

 * halsduk (behövdes verkligen imorse, kallt )

 * 2 pack strumpbyxor, lilla och gråa

 * 2 st kollegetröjor

 * 2 st sportlinnen till träningen

 * 3 pack med trosor.

 * halkmatta till badkaret.

det var nog allt. sen pappas presenter oxå, men det utalar ja mig inte om här. kanske när han fyllt år sen.

efter att vi köpt presenter o övriga grejer åkte vi till Ica Maxi o handlade mat. jag skulle inte handla något alls. mne när jag gick därifrån så hade jag handlat för 500 kr =)
det blev lite mat o lite andra grejer. 


ne nu ska ja kolla något avsnitt av mina favvo serier, one tree hill och gossip girls. sen blir det nog körslaget ikväll. en stund ialf, innan det är dags att sova för o jobba imorn igen...

puss

det funkar

japp. ifrån kl21 igår när ja gick o la mig för natten och tills nu kl7 så har jag fått mer besökare. hade 5 st innan ja lämna datorn, och nu hade ja 19. det är det mesta jag haft någon gång. och flera av er lämnade spår med kommentarer. mkt mkt trevligt. fortsätt så =)

nu ska ja äta frukost så ja orkar jobba hela dagen, 10 timmar idag...

kommer statistiken att öka?

ska bli intressant och se om det funkar. att det blir fler besökare på bloggen nu när man är med i bloggtrafik.nu. (kolla in förra inlägget).

nu har ja ca 5-10 besökare varje dag, så får väl se om det ökar. vore trevligt. för har ju inte så många som läser. iof kan d vara för att ja inte skriver så ofta o inte så intressanta inlägg. men får ja lite mer läsare o kommentarer blir det roligare att skriva.

så få mig o uppdatera mer =)

fler besökare?

Om du vill ha fler besökare till din blogg... gå då in på denna sidan:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lindaakaviggo

och bli medlem och samla poäng och läsare.

fler besökare är väl aldrig fel. lära känna nytt folk.

RSS 2.0