städad bil

imorse åkte ja o tvätta min bil.. var verkligen behövligt, inte gjort d något sen i vintras... så nu blev den glad...

sen åkte ja hem till mor o far o städade ur den oxå... tvätta mattor o damsög hela bilen o torka av alla lister o panel o allt. så nu är den som en ny bil igen =)

har precis slängt i mig en soppa o sen packat träningsväskan. ska ner med S o simma lite strax, och sen kl 17 är d box-o kickpass som gäller...

imorn åker ja till ullared. dags o handla lite igen :D

ska ta cykeln nu till simhallen. hej svejs

storstädning

idag har ja städat jätte mkt... stolt över mig själv. :D så nu e d fint. skulle behöva skura golven, så d luktar lite gott oxå.. men först ska ja ner o kolla till tvätten i tvättstugan... medans den rullat på där nere har ja varit iväg o handlat lite mat. ska testa en fiskgryta idag. ska bli intressant.

ikväll blir d bugg på harrys med jojo o theres. det är buggkursledarna som fixat d här. mkt trevligt. =)

nu ska ja ta tag i o göra något åt tvätten. bye

box o kick

ikväll har vi varit på ett gympa pass. har blivit så trött på o träna gym, för d e samma sak hela tiden =(

men ikväll var vi på ett box o kickpass som d hette. hade testat boxning en gång innan, men det var på gymnasiet. och det är ju några år sen.

inte min kompis heller hade testat passet. så vi visste inte alls vad vi hade o vänta oss.

började med o slå lite på varandra, inte på på, men på britsen som kompisen höll =)

sen fick man göra plankan, den e jobbig. men ja klara en minut, d var mkt jobbiga 10 sista sekunder. lååånga sekunder. men man var mkt mkt stolt efteråt att man klara d. brukade försöka göra d efter gympassen ja körde innan, men idag hade man som peppade o berättade hur lång tid man hade kvar o d gjorde att man ville klara av hela tiden. kändes kanon bra. o ja känner att d känns i magen nu.
föresten, kanske inte någon som fattar vad ja menar med plankan.  visar en bild:

testa detta hemma. mkt jobbigare än du tror. både för rygg o mage :D men det ger.

sen hade vi en cirkelövning, med olika stationer. en med sparkar, men med armhävningar o hopp, en med raka slag, en med slag upp över huvudet, en benövning, en situpps övning o en krokövning.
under denna cirkelträning fick man själv välja tempo, om man ville köra fullt ut lr lugnt. o många var mkt bra coacher när man kom till deras station, de peppade på en att man skulle köra fullt ut.
men var i 20 lr 30 sekunder på varje station en gång. det kändes :D fast tiden var kort.

det enda ja kände sen var att stretchingen var för kort. men det får man väl ta ansvar för själv. att verkligen göra d efteråt.

de platser ja lär ha träningsvärk i imorn är:

 * mage
 * axlar
 * och baksida lår

tur man e ledig imorn =)

RSS 2.0