Gör mig fin till livs dop imorn! :)

img_6764 (MMS)

Gör mig fin till livs dop imorn! :)


Ikväll hade jag en överraskning till älskl...

img_7446 (MMS)

Ikväll hade jag en överraskning till älskling. En trerätters middag. Den bestod av avokado med hemmagjord skagenröra.  Marinerad fläskfilé o pommes med karl johansvampsås. O till efterrätt marängsviss.  Och när älskling kom hem så har han med sig röda rosor hem :) så fina. Så idag har vi firat alla <3 dag som vi inte direkt gjorde i måndags!  Gav honom middagen för att jag ville visa hur mkt jag älskar honom! Han är mitt ALLT!!  Nu ska vi strax sova! Godnatt


Frukost med min Krican... Gott :)

img_7678 (MMS)

Frukost med min Krican... Gott :)


tjejkväll

länge sen ja skrev något överhuvudtaget... har varit väldigt mkt senaste tiden. inte riktigt haft tid.

ikväll är d tjejmiddag som står på schemat. varit o handlat maten nu på förmiddagen... och nu går två tvättmaskiner nere i källaren och nu håller ja på o städar här hemma. snart åker damsugaren fram.
har dukat finbordet inne i vardagsrummet nu. längtar tills ikväll :D ska bli så himla trevligt. god mat, gott sällskap o god dricka.
ska försöka mig på o göra en fördrink här sen som tjejerna får sen. frågan är vad man ska ha i? har vin, lite olika cider o lite olika drinkmixar. frågan är hur man ska blanda? får se vad ja kommer fram till.

nu ska ja fortsätta. se om ja kommer med lite bilder från kvällen sen..





vill bara säga att ja saknar min älskling jävligt mkt... hoppas du har det mysigt med grabbarna i all snö :D längtar tills vi får kramas igen imorn kväll :D puss älskar dig!

Bullarna klara

img_4286 (MMS)

Bullarna klara


Ikväll är d bullbak som står på schemat! D...

img_3398 (MMS)

Ikväll är d bullbak som står på schemat! Dessa står o jäser fint :)


Sista jobbpasset i Norsholm blev avklarat ...

Sista jobbpasset i Norsholm blev avklarat igårkväll/natt. Idag hämtar jag mitt pass hos polisen. Så att älskling o jag kan åka till Thailand om mindre än två månader. Sen ska jag till Norsholm igen, tömma mitt skåp och lämna in nycklar. Ska sen åka med två "kollegor" på säljkurs i nkpg. Ska sen hem till älskling. Saknar dig!


Min pojkvän är det bästa som hänt mig. Ida...

img_6631 (MMS)

Min pojkvän är det bästa som hänt mig. Idag så hade han erbjudit sig att ta min bil till jobbet, för att tvätta den Hur snällt är inte det? Spec när jag vet att han inte tycker att Saab är en bil :) men han stod ut o åka till nkpg i den :)  Älskar dig min Filip Björk :)


RSS 2.0