Grattis

glömde o skriva förut grattis till min pojkes stora syrra som väntar bebis... så roligt att höra att det funkade, för hon har försökt länge och har då trott att d inte ska gå. så är väldigt glad för eran skull, och önskar er lycka till. så pojken min ska bli morbro igen... hans kommentar var då att vi inte behövde skaffa barn än på ett tag, för vi skulle ha barn runt omkring oss ändå =) sant sant... men ett eget e aldrig fel. men får nog vänta ett tag till ialf.. =)

sällskap med Linnea

vaknade imorse kl8 av att strömmen kom tillbaka i lägenheten, undrar varför den varit borta. För vaknade av att min väckarklocka liksom pep när den startade om... konstigt... trodde dock att ja kommit imot sladden lr något under sängen, för då brukar klockan starta om från 00.00.
Men sedan när ja satte igång min stereo så hade den oxå startat om från noll. var o ställa in Rix FM igen.
Började dagen med o slappa i soffan. sen vid 11 ringde ja Linnea. Bestämde att ses nere på staden vid 13 tiden.
innan jag tog på min promenadskorna ner till stan så städade jag lägenheten, diska, damsuga och plocka ner kartonger i källaren och plocka in tvätten som gjordes igår. sen fixa ordning mig själv.

Går i min lilla egna värld med mp3n på högsta volym o öronen på väg ner  till stan. när ja kommit över drottningbron känner ja att någon tar tag i min axel och säger mitt namn. Fy vad rädd ja blev, någon bara dyker upp bakom ryggen på mig, tur som d var så var d bara Sandra. hade smsat någon timme tidigare om att båda skulle ner till stan, men att d inte fanns tid o ses. men ändå sprang vi in i varandra, lr hon rättare sagt in i mig =)
Tog ialf sällskap ner den lilla biten som var kvar ner till stan. hängde med henne in på H&M. sedan stannade ja utanför och väntade vänligt på Linnea som skulle komma med bussen.

Linnea och jag tog sedan en sväng ner till banken. Jag skulle in för o byta batteri i min internet dosa, kan vara bra o ha när en ska betala räkningarna. men där berättade han på banken att ja endast behövde gå över gatan till clas ohlsson och köpa ett batteri. så vi vandrade över gatan, ner för rulltrappan och sedan bort till kundservice. Han i kassan där skickade mig sedan till betalkassan, där batterierna var.
Sedan vandrade vi upp till min optiker, skulle hämta ut och betala mina linser ja var där o beställde för några veckor sedan. På vägen upp dit så springer vi på sandra (igen). Hon hade då varit uppe och hämtat sina nycklar till hennes o killens nya lägenhet. Sedan blev d en sväng in på H&M igen, linnea skulle ha en kajalpenna. Och när vi kom till optikern hade dom lunchstängt. aja, vad gör vi nu, jo Linnea bjuder mig på Burger King. var helt okej, behövdes lite mat i magen vid den tiden. 
Väl hos optikern blev jag fattig, 1140 kr för 6 månaders linser och en undersökning. blä... blir internet handlingar hädan efter.
Sen kom jag på att jag med behövde handla på H&M, behövde en ny hårborste. så blev en tredje tripp in där för dagen. Sedan bar d vägen hem. Lr för till ICA i Tannefors, där vi inhandlade ingredienser till vårt semelbakning vi tänkt oss.

Semlorna var lätt att baka, och vad goda dom blev.  Precis när vi blev klara med dom kom pojken min och Patrik. Så vi böjd dom på nybakat. blev riktigt nöjd. Patrik sa till o med att dom var godare än vad dom man köper är. det är ett bra tecken på att dom var ätbara. =)

Efter det tog vi en biltur till Tornby, där vi var på Jula och köpte någon lyckta till patriks släpkärra och sedan en tång till mig. behöver den för o ändra på hyllorna i mitt DVDställ. hyllplanshållarna sitter så hårt, får inte bort dom =)
Nästa åktur blev till Systemet. inhandlade dricka inför EWG. blev mkt. man vet aldrig hur mkt man behöver. Sen skjutsade vi hem Linnea till Tallboda.
Killarna var hungriga (även jag), så blev en sväng till MAX, dock käkade inte ja något, kände inte för hamburgare två ggr på en o samma dag. 
Väl hemma hos mig blev d o kolla på Sveriges Värsta Bilförare. trevligt med sällskap. Men nu är ja ensam här igen. Så vet inte om ja ska gå o sova lr vad ja ska hitta på.
aja. ha d bra.  puss


fullspäckad dag

klockan ringde vid 8:00 snozzade en gång, sen upp och ner till tvättstugan, stoppade in en vittvättsmaskin... gick upp och la mig igen.

klockan ringde vid 9:30... ner i källaren, inser då att ja aldrig satte igång tvättmaskinen, så där var en timme av tvättiden redan borta =S men men, satte igång maskinen denna gång ialf.

sen upp till lägenheten. där jag började fixa ordning lite.  Plockade ner julgardinerna o stjärnorna i fönstret i köket. fy på mig, men det är aldrig för sent =)
Sen började jag att sortera upp en hel låda i tvbänken och en kartong med massa olika papper i. räkningar och andra viktiga saker o ha kvar. sen in med allt i mina pärmar som redan var ordninggjorda. så bara att slå hål i papprena och sen sätta dom i rätt datumordning.

ner till tvättstugan igen, lägga in den vita tvätten i torktummlaren och sen in med en mörk maskin.

när ja kom upp igen blev d o färga håret. sen satt ja en timme och fortsatte med alla papper. och bestämde mig för vad d skulle bli till lunch, kassler, ris o beasås. så blev efter en dusch en sväng ner till ica o inhandlade ris o såsen.
och när ja kom hem igen var d bara o ställa sig o laga maten. åt nyss upp den, lr lite av den, gjorde matlåda oxå. och efter att ja ätit lite så har ja varit nere o hämtat sista tvätten.

och nu är d 10 minuter kvar tills ja ska åka o jobba... så, ses någon annan dag...

kommer inte gå vägen denna gång heller

vad ja menar är att ja letar lägenhet. hitta en perfekt i johannelund för någon vecka sen. en två på 52 kvm för 4000 kr typ. det är exakt så mkt som ja kan tänka mig o betala. för vill ha en större lägenhet .... vill ha ett sovrum. för blir jobbigt när man är två, och den ena ska upp tidigare än den andre. tur att ja har dörr till köket så man försöker att inte störa den andra som sover.
men ialf. den lghten i johannelund, den fick ja ej. ne visste ja väl redan innan, för har för lite poäng =(
men igår kom d in en snarlik lght. la så klart på den. men är redan folk som har lagt intresse på den som har mer poäng än mig, så lär inte gå bra denna gång heller.
och nyss surfade ja lite på blocket... hitta en perfekt lght där. billig, ochh typ bara över gatan där ja redan bor nu idag. men var folk som hört av sig innan mig, så om ingen av dom ville ha lghten så skulle dom höra av sig till mig.

ne, imorn ska ja nog ringa runt till lite olika privata fastighetsbolag o se om d finns något ledigt =)

godnatt

Grattis

igår var d lillfjutts födelsedag... det bjöds på smörgåstårta och tårta och öl. så blev liten trevlig fest på det. även om vissa (Johan) blev för full... ialf för o vara en måndagkväll och att man ska upp o jobba dagen efter.
Men var riktigt trevligt faktiskt... dock var en trött, klockan ringde 4:10 den morgonen. usch. o sen hållt igång hela dagen, och sen äta massa gott och efter 2 cider var man väldigt väldigt trött o lite små berusad =)
sen fick man ju sova hos killen med.. är alltid lika mysigt o ha sällskap under natten. sov som en gud i natt... kanske ska man ta något o dricka varje kväll för o kunna sova bra!?

idag så åkte ja väl från kisa vid 10 någoting. sen har ja bara jobbat. nu funderar ja på o gå ner i tvättstugan o ändra min tvättid för imorn. för min kollega ville byta med mig, så att ja fick stänga istället för o öppna. e ju alltid skönt med sovmorgon, men ja har ju tänkt o fixa en hel del här hemma efter jobbet imorn, men får nog göra d på förmiddagen istället. så gäller att komma upp ur sängen oxå =)

ne ska ta tag i livet. bye



den inslagna födelsedagspresenten

rally

jaha. i lördags så satt man på en stol från klockan 8:30 till typ 18:00... var på en rallykurs. det var väl helt okej, dock så var föreläsaren så jävla dålig. lärde mig inge direkt om själva rallyt, bara hans gamla historier.
Och sen när han väl började snacka om d som var intressant hade vi så lite tid kvar så då blev d bara kaos istället. fatta inte mkt direkt. aja, får hoppas d går bra på debutanten på söndag.

igår var en dag där d inte hände mkt. men när ja väl kom hem (har varit hos killen) så började ja diska, gick ut med soper, lagade matlådor för idag o imorn, diskade en gång till och städade lite i lghten. sen blev d en efterlängtad dusch.

och nu sitter ja här, ska åka o jobba. ha d bra...

o föresten. Grattis Fjutt på 20 års dagen. hoppas du blir glad i garaget =)

sista arbetsdagen över

jaha, då har en jobbat klart för denna vecka... känns skönt... blev tre kvällar i rad denna vecka. blir mkt OB =) det gillar vi...
dock i ondags typ klockan 20 lr något så kom det in en busslast, kan till o med varit två bussar, två stora bussar. var nog runt 40-50 personer, kändes det som... och alla skulle ha mat. så det var bara att hetta upp ugnen och vrida full värme på grillen. sen var d korv o pizzor som gällde. tog nog upp emot en timme o gå igenom alla personer.  och jag tyckte faktiskt lite synd om övriga kunder. som stod i den där kön, för att tex köpa 2 dosor snus. men dom får ju skylla sig sj att dom står kvar =P

ikväll händer inte allt för mkt. bara vara hemma. blir att packa lite saker o sådär. för imorn ska ja o lisa på rallykurs hela dagen, och sen hem till älskling. får se vad som händer, verkar bli fest ialf.

nu ska ja se lets dance, så ha d bra. puss

Ledig dag =D

igår så var ja ledig, åkte ner till älskling på söndagkväll. kollade då på beck. typ d ända vi orka, fast ja orkade ju inte, sov mestadels igenom filmen.

igår var vi iväg till rimforsa en sväng, till hans tvillingsyrra. han skulle skruva ur en stol ur hennes pojkes bil, han behöver en till sin 240, som han igår fick tillbaka från verkstaden.
och där så träffa vi på emil. fy vad han växer. ja såg honom för två veckor sedan, o då gick han typ bara något steg. och igår gick han som en tok... fan vad d händer mkt fort på så små... han e inte så liten längre.

sen åkte vi hem till älskling. käka mat o sen kom P. vi satt o glodde på tv. sen blev d en sväng till ICA. där inhandlades det väldigt mkt onyttiga saker. glass, kolasås, maränger o frukt =) mumma blev d =)

idag sov vi länge, o bara käka frukost, sen åkte ja hem till mig. har diskat o lite så , och nu lagar ja lunchlåda (pannkakor).. sen blir d o fixa ordning mig innan dags för jobbet.

puss

Alla <3 Dag

denna dag blev o gå upp tidigt. började jobba kl7... så upp vid 5 halv 6 =S
var en väldigt lugn dag på jobbet.
sen när ja var utomhus och plocka skräp och fixa ordning så kom d fram en människa.
- "är det du som är linda?"
- "ja, det är jag"
och så gav hon mig ett bukett med blommor. OJ det trodde jag aldrig, så gick in för o kolla på dom. jätte fina. tack älskling!

senare på arbetsdagen så kom älskling o hans kompisar A o P in. satt o snacka lite o sådär.
När jag kom hem så hade älskling städat ordning här hemma. så snällt. blev jätte fint =)
och då började ja o göra med min överraskning som ja tänkt mig till honom. det var ju så att han hade namnsdag på fredagen oxå, så han sa att han ville ha tårta. så d skulle han få. hade köpt en rulltårta som ja skärde upp och formade ett hjärta utav. och sen på med grädde och hjärtformat strössel. blev skit fint. dock ingen bild på , tyvärr.
sen fick han sin present, det var spelet "försspelet". det var rätt så komplicerat. men helt okej.

efter att vi gjort oss i ordning så gick vi ner till tannefors centrum där vi hade bestämt att vi skulle äta plankstek. riktigt gott var d.
sen hem och vänta på att A, P och J skulle komma. skulle festa lite.
blev en riktigt bra alla <3 dag faktiskt. fast ja hängde såklart inte med killarna ut på krogen. skulle ju upp kl6 på söndagsmorgonen så var inte så sugen.

klar då

hmm, det var mkt mkt mer arbete med bloggdesignen än vad jag trodde, och ändå så tog ja den lätta vägen och ladda ner en färdig mall. Men att få in rätt färger på rätt ställen var inte så lätt. Inte heller att få in min egengjorda header. Den e ja riktigt nöjd med. fast den funkar inte som ja vill här på bloggen. fattar inte vart d där svarta strecket kommer ifrån på högra sidan...? någon som har förslag på hur ja får bort d?

hör gärna av er om designen.

puss

design

tänkte bara säga att ja försöker designa bloggen. men vet inte om ja lyckas så jävla bra. men ni får ursäkta röran =)

mkt shopping

hej!
igår var ja ute på stan efter jobbet. skulle till optikern först. gick bra, ingen förändring på min syn. var skönt, trodde nästan det. 
innan otikern så sprang ja in på Ur o Pen. har länge velat köpa en klockan. men har inte hittat någon som jja fastnat för. Men igår så fanns den där. hittade en lagom stor och lagom brett band. dock var den vit. men stor o kö för o fråga om den fanns i svart lr någon annan mörkare färg. Jag vet hur jag fungerar i vitt, inte alls =) Det fanns en svart, och jag köpte den. Det som var bra var att det var 50 % på alla varor i hela butiken. så klockan kostade bara 199 kr. överkomligt faktiskt.

Efter optiker besöket så gick ja runt lite till på stan... hittade inget direkt. lr ett par jeans som ja blev lite sugen på. men köpte dom ej, får se om d blir någon annan dag.
klockan 17:00 hade ja en träff med S. och tio minuter innan hade ja inget att göra, så tänkte att ja gick upp till galerix på gränden (lr LEO som d heter nu). och där i rulltrappan på väg upp möter jag S, som då är på väg ner i rulltrappen =)
så vi gick ett varv i lite olika affärer innan vi begav oss ner till en thai resturang för o käka lite.
dock blev ja lite besviken på maten. min mat smakade näst in till inget alls. tråkigt, då mat ska smaka lite ialf. och S var väl inte jätte nöjd med sin heller. hon tog en stark, men hon tyckte inte den var stark. men det tyckte jag =)
 
När vi väl hade ätit klart, fick vi säkert vänta 30-60 min för o få betala, då ja fick säga till. Tyckte inte att servicen var sådär jätte bra direkt.
sen var det så jävla kallt där inne med. båda frös, o hade till och med gåshud =s så vi började att gå hem. då fick en upp värmen.
sen när ja kom hem hade B kommit till mig. var trevligt o ha sällskap igen... vill ha dig här jämt.  skönt o ha någon o sova bredvid o allt sånt.
blev att ligga i soffan o softa. mkt mkt skönt.

idag har ja varit en sväng på Ikano. där ja köpte lite blommor till våra toaletter på jobbet. ska bli riktigt mysigt. sen gick ja in på gallerix, där ja hitta min tavla som ja har letat efter. så blev 299 kr fattigare. men men. nu behöver ja ju inte leta längre :D
varför jag skulle till ikano var för att ja skulle försöka hitta en alla <3 dag present till min älskling. vad fan köper man? har frågat alla... inte lätt inte.. men ja tror ja hitta något som han kommer att uppskatta. tänker inte skriva här än vad d var han fick. men kan skriva efter lördag hur han reagerade på min present. =)

ne nu ska ja nog städa lite. sen kanske försöka mig på o sätta upp tavlorna. så ja kan ta en bild på dom så att ni får se.
ha d bäst. puss

helgen som var

i torsdags kväll när ja slutade åkte jag hem till killen... var skönt o komma hem till hans varma säng och ligga o kramas. underbart...

sen på fredagen så var vi nere på kisa med hans mor o systrar o systersonen Emil. var nere på fiket och käka frukost. riktigt trevligt. sen hände inte allt för mkt. men det var skönt. kollade på lets dance.

lördagen så åkte vi till stan, där vi gick ett varv på ikano.. dock hittades inget alls. lr jag fick med mig 3 par spets trosor från gina. det var d ända. Hittade verkligen ingeting. Och sen lämnade bie in sin muttermaskin på jula, den funkade inte som den skulle.
Sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning för kvällens bravader. åkte till Ica och inhandlade lite mat, åkte till punghofen och gjorde potatisgratäng och fläskfilé. blev riktigt mumsigt.
Sen när vi satte oss o käka, så kom det lite mer folk. satt o snacka skit, och sen körde vi ett öl-spel. var rätt kul, även om Bie inte tyckte d, för han blev utsatt av alla, stackaren.
Sen åkte vi till inflyttningsfesten som vi skulle på hos Johan. riktigt fin lägenhet. kan gärna ta den =)
var en riktigt trevlig kväll. dock blev den väldigt kort, blev dålig och var hemma redan halv 11 på kvällen =S

söndagen så åkte vi ut på isen, var jätte blött och kallt. inge roligt alls =S
sen blev d bara hem o slappa. var riktigt skönt. sen blev det Beck på kvällen. den var bra.

igår så bakade vi kladdkaka till frukost. blev gottis =) sen åkte ja hem för o jobba kväll igår.
var en väldigt lugn kväll igår på jobbet... var skönt..

ne nu ska ja snart åka iväg och jobba igen... så ha d bra så länge. puss

äntligen

efter jobbet i natt har ja en timmes bilfärd ner till min älskade. saknat honom så extremt mkt, har inte träffats på en vecka.. känns inte bra.. saknaden är väldigt stor.
så ska bli skönt att  bara få sova hos honom i natt... känna närheten... älskar honom över allt annat...
 puss älskling

Den kom!

mitt paket kom idag. vad kul d var o få hämta d, och sen packa upp o testa alla tröjorna, och att bädda om i sängen =)

och gladare blev man när alla kläder passade och allt kom som man beställt =)

kram

Ellosbeställning

härom dagen fick ja hem en liten katalog från Ellos. hitta skit snygga tröjor, var bara tvungen att beställa. blev lite mer dock. handlade för 770 kr =)
          

ja det här är vad ja beställde då. handdukar och sängkläder är alltid bra o ha.
men det ja ville komma till med detta inlägg är att posten har gjort bort sig, som har sorterat mitt paket fel. så d hamnade på ica i johannelund. Och för er som inte vet vart d ligger så ligger d typ 5min bort med bilen, så ja hade ju kunnat hämtat det där. Ne, utan nu har dom skickat tillbaka d till sorteringsavdelningen i jönköping igen. Men paketet är nu sorterat till rätt plats hoppas jag, så möjligtvis att ja kan hämta d ikväll lr imorn. får hoppas på d, för vill ha mina kläder =)

hej svejs

övernattningsbesök

igår efter jobbet åkte ja hem, bytte kläder och sen satte mig i bilen igen. Åkte till LKPGs flygplats. Skulle hämta F där. Hon flyttar hem från gotland nu! skönt o ha henne lite närmare. kanske man kan ses =)

så igår när vi kom hem till mig satt vi i soffan o kolla på programmet Familjen Annorlunda. Fy för o ha 10 barn. var som ett dagis hemma liksom. nej, max 2 barn säger ja. 
sen satt vi o snacka en massa skit endast. kollade på gamla kort från vår tid tillsammans och sånt. Kom nog inte i sängs förens 1 i natt tror ja! hade riktigt trevligt. skönt med lite sällskap.

jaha, vad händer idag då. blir o laga lite mat o så innan d e dags o jobba. sen blir det att stänga ikväll..

ha d bäst! puss

spa weekend

tänkte höra med allt folk om ni har något förslag på någon stad med ett bra spa, kanske ett äventyrsbad och även andra roliga aktiviteter. typ bowling och kanske med bra resturanger och sådär.
så har ni förslag, kom med dom. bara höra av er.
men helst så fort som möjligt. blir att åka iväg i helgen.


Ensam och tråkig

Den senaste tiden har jag fått mig en tankeställare. Folk har frågat vad jag gör på min fritid och liknande. Och jag vet inte vad jag ska svara, för jag gör fan i mig inte ett jävla skit. Så ja måste vara en tråkig person. När jag inte jobbar så sitter ja hemma o glor på tv. det är nog d ända ja gör. Känns som ett väldigt tråkigt liv.

Som denna helg. Visst jag jobbar, 16-24 både fredag, lördag och söndag. Men det finns ju massor med tid innan som man kan spendera med vänner och liknande. Men vad har jag haft för mig då.. hmm.
lördags så satt ja hemma och väntade på att min moster skulle ringa o säga att ja fick komma förbi dom innan jobbet. för dem skulle åka o klippa sig vid 11 tiden. så tänkte att dom måste ju vara hemma vid 12-13 någon gång. Tiden gick... hörde inget. så ja ringde mamma vid 14:15 något och kollade om hon var hemma. det var hon, så åkte dit en sväng innan jobbet. sen vid halv 4 får ja ett sms av moster, "tiden sprang iväg, åkte till mormor en sväng efter klippningen". Om man bestämt att man ska ses så åker man väl ingen annanstans?
sen idag söndag, ja då sov ja iof till 11 någon gång. men då gick ja upp ur sängen och la mig i soffan direkt. och här ligger ja än. vilket jävla tråkigt liv.
och B hittar på massa saker, men inte frågat alls om jag vill med. känns ju jävligt kul. vill han ens umgås med mig när ja inte ens blir tillfrågad? han påstår d, men ja vet i fan.

sitter här i min soffa varje dag, jag orkar varken äta lr röra mig. kommer väl växa fast i soffan! så om ni undrar vart ja håller hus, så hittar ni mig med 99% säkerhet i min soffa.

jag har inte ens ett intresse lr hobby som en kan hålla på med. folk måste tycka ja e tråkig. LR???
någon som har ett förslag på vad ja kan komma på att göra när ja varken har några vänner lr övrig umgängetskrets?


RSS 2.0