1553 kr

japp, det är så mkt som jag kommer att få tillbaka på skatten. Visst, det är inte mkt pengar, men huvudsaken något. Slipper ju betala tillbaka pengar. För det är ju aldrig kul o behöva betala saker =)


idag har ja varit på jobbet i några timmar. Idag skulle jag och K bygga om i alla plonogram. Nytt i kiosk, dricka, arla och livshyllan. Så K tog drickan och jag kiosken. Var inte så jätte mkt som skulle flyttas om. Men in med några andra sorters choklad och bara byta plats på visa godispåsar. Drickan var d lite mer dock att flytta på, fast K var ändå färdig före mig =)

Sen tog vi lunch, idag unnade ja mig mat på stationen, blev en kebabslice och lite sallad till. helt okej faktiskt. har inte ätit någon mat som e köpt på jobbet på typ 2 månader tror ja. Känner mig duktig =) Man har inte råd att äta på jobbet, bra med matlådor.

Efter maten hjälptes vi åt med arla kylen, där ändrades dock inte så mkt. bara bredda lite med varorna vi redan hade. sen tog vi chipshyllan. där var d verkligen omstrukturering. allt bytte plats med allt. så nu tar d nog ett tag innan man lär sig vart de olika sorterna står. =)
Livshyllan blev det oxå en hel del förändring på. Dock inte in med något nytt, men mkt saker som utgick... som vi nu har satt ner till halva priset. hoppas på att bli av med sakerna.

imorn ska ja jobba åt chefen, alltså 8-16. sen vet ja inte. har bjudit över Sandra på fika, får se om d blir något med d. annars ska ja städa här hemma. har tänkt mig o laga hemmagjord wok till middag imorn. ska bli mumma.

godnatt

Officiellt

japp, idag är d klart. Jag flyttar den 1 juni till ödegårsgatan 13. Ska bli riktigt nice... Sen fick ja veta att månadshyran kommer bli billigare. för om vi tapetserar om själva får vi 180 kr rabatt på månadshyran. det är aldrig fel med mindre kostnader. för sen kommer parkering att tillkomma.




i fredags var d årsfest med killens motorklubb...mkt mkt trevligt...
lägger upp bilder istället för text :)


Förfesten hos Patrik (Lisa o Patrik på bilden)



Patrik, älskling och jag



På bussen till Österbymo (Lill Fjutt och Patrik)



Maten, var helt okej, dock dåligt kryddad.



Johan var glad o högg in i maten med aptit

    
Ser ni någon likhet i Fjutt och Lillfjutt (han till höger)? Sådan far sådan son =)



Alla pristagare under föregånde år...



Paraplydrinkar fick man oxå =)



Fjutt sover gött på vägen hem...

Det var bilder från festen... en hel del roliga bilder...
Och så här ser man ut så här dagen efter:





i lördags var d Earth Hour. Hoppas ni alla släkte lyset.  vi "firade" detta med o äta lite tacos och sedan att spela monopol...
hör lite mysiga bilder på det:

         
här är några bilder från vår earth hour... riktigt trevligt...


nu ska ja slappa i soffan...
kram

Promenad

idag har ja varit på promenad med Sandra. Vi skulle träffas i Johannelund Centrum. På vägen dit tog ja några kort som kommer här:


huset bredvid mitt hade en hel del snödroppar på tomten. det känns som vår när dom har ploppat opp...


 

här ser ni huset där min nästa lägenhet ligger....



dom fönstren som e inringade är min lägenhet. den röda där är köket och gröna där är sovrummet. sedan ligger vardagsrummet på andra sidan av huset med en balkong in mot gården.

sen gick vi hem till sandra. hon skulle få några låtar av mig...
sen blev d hem. nu ska väntar ja på att killarna ska komma till stan... jag e hungrig... och ska shoppa=)


våffeldagen

igår var d våffeldagen. och detta firade ja med att åka hem till Sandra och Emils nya lya och äta lite med några kompisar till dom. det var trevligt.
under tiden vi käkade kollade vi på rent hus. Hur kan man samla på sig så mkt saker som 10 ton?? ja d var så mkt skräp tanten hade i sin lägenhet. När det var städat kom det fram två garderober, som hennes döttrar inte hade en aning om ens fanns. det är skrämande. Och man tycker att man själv har stökigt ibland. ska nog inte klaga längre...

idag har ja vikit tvätten från igår... sen har ja bakat kladdkakemuffins... mumma...
sen blir d promenad med sandra.... sen ska ja på stan med älskling och patrik. ska till ikea o köpa mig nya kuddar till sängen =)

ska betala räkningar nu =(
bye

fiskgratäng

fick en förfrågan av min gamla kollega Linda om hur ja fick till min fiskgratäng som jag gjorde förut idag... så jag tänkte att jag skulle skriva upp receptet här, så att kanske någon mer vill testa....

1. Sätt på ugnen på 225 grader
2. Smörj en ungssäker form
3. Lägg fisken i formen och krydda.
4. Täck över formen med folie och ställ in den mitt i ugnen och låt koka i ca 15 minuter.

såsen
Här så fuskade jag lite. jag köpte en färdig sås från knorr. Dill sås för fisk heter den.
såhär gjorde ja den:
1. fräs finhackad lök i lite smör.
2. lägg i färska chaminjoner och stek det med löken en stund.
3. häll sedan i skalade räkor (dock skalade nu då)
4. häll på mjölk, 3 dl till en påse sås.
5. sedan i med såspulvret och låt det koka upp till en lagom tjock sås.

6. häll sedan såsen över fisken.
7. Lägg på några skivor tomater sen in i ugnen i ca 10-15 min.

Servera med potatis.

hoppas någon vill prova, och säg gärna vad ni tycker om d i så fall....


ännu en funktion på bloggen

då har ja varit lite händig här på bloggen idag... Har lagt in en besöksstatistiktabell. Blev nöjd med det.. roligt att se hur många som kollar in bloggen, för är ju bara vissa som skriver några kommentarer, så har ju ingen aning alls. Det ända ja inte riktigt fick till var färgen på självaste siffrorna. Vill ha dom vita oxå. men funkar inte... vet inte vart ja ska ändra den färgkoden riktigt. Det är lite svårt d här med design, men det är kul när man lyckas.
och ja vill tacka Designa din blogg för all hjälp. där kan man få en del bra tips.

se om en ska försöka sig på något mer med bloggen kanske, någon som har något förslag??

Det gick vägen...

har hela natten drömt om den här lägenheten och om att ja varit orolig för att inte få den o sånt...
klockan åtta imorse ringde ja o prata med dom på stångåstaden..  hon hade goda nyheter. jag var den person som hade högst poäng =)
så blir o skriva kontraktet på måndag =)



i går var ja med pojken när han körde betongbil =) var väl en helt okej dag... även om allt jävlades för honom hela dagen... men men...

idag händer inte mkt, håller på o tvättar nu... sen blir d o åka till sandra ikväll. ska äta lite våfflor =) ska bli intressant o se deras lght.. hon har ju nyss flyttat till Majelden med pojken sin...
sen ska d bli gött med våfflor mumma.

nu ska ja försöka få tag i min nuvarande hyresvärd.
puss

söndagkväll ---> Myskväll

när ja sluta jobbet åkte ja o handlade lite. behövdes bröd o sånt.
och sen köpte ja med revbenspjäll hem och goda baguetter. blev mysigt, dock var inte revbenen så jätte goda som ja hade för mig att dom var från den butiken.
Älskling och jag kolla på någon film, Strul på tv4film. helt okej film. sen blev d beck, den var riktigt bra. och sorglig... så nu e alla beckfilmer slut... vad kommer nu på söndagskvällar?

idag lär ja säkert vara trött när ja kommer hem från jobbet. vaknade första gången när klockan ringde på älskling, dock är d ja som får styra klockan, för ja ligger ytterst. så ja snozzar några gånger. sen när han väl kliver upp, kollar han på klockan. han inser då att ja ställt klockan en timme för tidigt... så fick ställa om den och somna om... sen samma prosedur igen....
sen hade ja ställt min egen klockan på 8. alltså en timme efter att älskling skulle upp. så vaknade 6, 7 och 8 av alla klockor.
varför ja ställde klockan på 8 var för att ja skulle ringa till stångåstaden när dom öppnade tänkte ja. men fick inget bra svar på vem som får lägenheten. för sista svar dag på lägenheten är imorn kl24:00. så ska ringa onsdag morgon igen... håll tummarna för mig. men hon sa att dom som inte hade svarat var några som hade mer poäng än mig, så hoppas dom inte svarar JA utan NEJ, så då kanske ja har större chans.

nu ska ja nog baka scones =)

puss

Lördagar borde avskaffas

När ja kom till jobbet igår hade det varit dött hela dagen, så när ja kom hade allt redan gjorts. så fanns typ inget att göra. det är så tråkigt.
så var hela kvällen. det är så dött...kan nästan komma ihåg alla kunder ja hade på mina 8 timmar som ja jobbade. det är tråkigt. så ja tycker vi ska avskaffa jobblördagskvällar. Det händer ALDRIG något då... tråk tråk är d bara...

i natt har ja sovit dåligt. vaknade kl5 imorse och var pigg o tänkte gå upp. men d kan man ju inte, vad ja man uppe o göra då liksom. Sen har ja sen legat halv vaken från kl8 imorse fram till 9:30 då klockan ringde. kommer nog vara riktigt trött ikväll....

ska äta lite nu. sen blir d o åka o jobba om en timme.
kram

kommer aldrig gå vägen

lägenheten var perfekt... kommer aldrig få den =( var en kille före mig som kollat på den. så håll tummarna allihopa, för min skull. för den var som gjord för mig =)

hemma hos krican var d mkt trevligt.. gott med fika o tårta... skönt o göra något annat för en gångs skull...
bilder kommer här:

Goda bullar med vaniljkräm inne i


Kakorna


och sen den goda tårtan så klart =)


Födelsedagsbarnet Krican


carro


Sandra

Det var lite kort på mina vänner o allt gott vi käkade...
ska snart åka o jobba. ha d bra


usch...

går dagen började väldigt bra, kändes som att d skulle bli en underbar slapp dag. men så var inte fallet, men ska ta tagen från början.

började med o baka chokladmuffins på förmiddagen. mumma gott blev d =)
Senare åkte ja till ÖB och handlade schampo... sen vidare till mamma o dumpade av några muffins. Sedan vidare till min moster o kusiner. Simon och jag satt och byggde lego. riktigt kul =)
sen får ja ett samtal från en jobbkompis, hon hade blivit sjuk... Men maria hade sagt att hon kunde jobba om ja inte kunde. och det kändes så jävla onödigt att först åka hem till lkpg och sen tillbaka ut till Norsholm(för ja var ju hos kusinerna som bor där ute). så kändes så jävla omväg. så ja sa nej. men sen efter en timme ringde dom igen från jobbet. då var ja tvungen att komma. Och när jag åkt från mina kusiner så ringde dom igen från jobbet, då behövde ja inte komma längre. nehe. så då åkte ja hem, packade lite saker och begav mig ner till kisa. när ja hade kommit utanför stan typ ringde jobbet igen, Då var ja tvungen attt komma, maria kunde inte komma. Lite små irriterad kan ja lova att ja var.
så var bara o vända o åka hem igen, byta till jobbkläder och sen tillbaka ut till norsholm. Var inte så munter på hela kvällen. Dock fick ja betalat hela passet, alltså från 15:30 till 24:00 och sen fick ja även milersättning. så ja fick ju lite för att ja fick åka så dant ialf...

så dagen blev inte alls så underbart skön o slapp som ja tänkt mig... bläää...



idag ska ja på födelsedagskalas hos krican. ska bli trevligt...
sen ska ja o mina päron åka o kolla på en lght som ja fått erbjudande om. men ja har inga förväntningar att få den. för är fler som får erbjudande om o se den. så har nog ingen chans.
ne nu ska ja fixa ordning mig, sen kommer carro o vi ska åka.. ha d bäst...

utmaning

var inne på en blogg, där hon hade blivit utmanad av någon att fylla i ett formulär, som hon sedan utmanar vidare. Jag fastnade och var tvungen att testa.

regler för utmaningen:
Varje svar måste börja på första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord lr ljug ihop något. Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du, får du inte ge samma svar som han/hon. Du får heller inte skriva samma ord två gånger eller skriva ditt namn som svar.

utmaning:


Vad heter du?

                      Linda

Ett ord på fyra bokstäver?

                      Larv

Flicknamn?

                      Linn

Pojknamn?

                      Lars

Yrke?

                      Lantbrukare

Färg?

                      Lila

Klädesplagg?

                      Linne

Mat?

                      Lövbiff

Sak i badrummet?

                      Linsvätska

Plats/Stad?

                      Linköping

Orsak att vara sen?

                      Ledsen

Något man skriker?

                      Lambo

Film?

                      Lilja 4-ever

Något man dricker?

                      Lingondricka (dock äckligt)

Band?

                      Lasse Stefanz

Djur?

                      Lama

Bil?

                      Lotus

Sång?

                      Love Love Love

dom som ja vill utmana är

Micaela
Krican
Linda

Finns d någon er som vill göra detta, självklart får ni det...


lunch o 2 timmars solspromenad

dagen började nere i kisa hemma hos killen. jätte fint väder.. åker hemåt runt kl12. sedan en timme senare vandrar ja i vårsolen ner till stan, tar typ 20 min att gå lr något sånt. Väl nere på stan strosar ja runt lite, påväg till mötes platsen för mig och sandra. en bit innan springer ja på en gammal skolkompis från etuna, hanna. hon pluggar nu här nere i stan.
träffade sandra sen, käkade lunch ihop på Stieves ( vet ej hur d stavas riktigt ). jag käkade fish and chips, gottis. sandra tog en kycklingfile med klyftpotatis. dom har riktigt fräsh mat där. och gott.. nu kanske linnea blev lite avis, vet ju hur du älskar deras mat =)
sen letade vi en present till vår vän Erika, ska på kalas på lördag. hoppas du blir nyfiken nu =)

Senare träffade jag Theres. vi gick en lång promenad runt om i stan. började från H&M. sen ner till stationen typ, upp genom vasastan, förbi katedralskolan till priso, mot abiskorondellen, sen vidare till Åbylund, där vi gick ett varv i något kvarter sen tillbaka mot abiksorondellen. Upp sen mot Folkungaskolan sen till biblioteket. där vi avslutade vår färd med att theres lånade någon bok till skolan.
När vi sen sa hejdå hade ja en 20 mins färd till tannefors, där ja gick nästan hela nya tanneforsgatan upp till Hemma kväll, köpe lite godis, känner efter denna promenad att ja var värd lite godis. Sen bar det hem till lyan. så jag var ute i exakt 2 timmar och gick, har lite små ont i fötterna. ska nu stretcha lite. sen kanske ja skriver vidare om veckans som varit senare ikväll.

puss

trevlig lördagskväll med gott sällskap

i lördags gick ja upp tidigt... skulle åka ut till mamma till klockan 11. visst d kanske inte e jätte tidigt, men för o ha kommit hem halv 1 på natten så är d rätt tidigt o gå upp vid 9. men var inte jätte trött så gick finnemang.
åkte hem till mor, där ja vänta på dom. vi skulle åka in till Norrköping. Väl där så var vi på nya Hageby Centrum. stort, mkt affärer. Men var väldigt rörigt, då d fortfarande e pågående byggplats.
Där inne letade vi efter en present till steffi, min kusin som fyllde 10 år. dom växer väldigt fort. var inte länge sen dom var små =)
men innan vi åkte till dom åkte vi till en bilfirma. pappa ville testa en bil han vill ha, en mustang 08... den var inte helt fel. Men han får nog svårt att övertala mamma om o köpa den. Så bara o glömma den.
Hos mina kusiner så var även mina andra kusiner där, dennis o simon. var inte igår vi sågs direkt. Trevligt. Ska nog umgås med dom på fredag oxå, dom har studiedag tydligen.
Efter att vi varit på kalaset, så åkte vi till Ica Maxi och handlade mat. För på kvällen skulle ja få besök av Sandra och Emil. Skulle käka lite mat och kolla in melodifestivalen.
Maten som lagades var potatisgratäng, kyckling och sallad. riktigt gott var d... mumma. Blev en riktigt trevlig kväll. käkade gott, såg på melodifestivalen, dock vet ja inte om rätt låt vann, men är nöjd att SNÄLLA SNÄLLA inte vann ialf...
Sen käka vi lite nötter o chips och kollade på filmen Patrik 1,5. Den filmen e bra. =)

sen var klockan typ 1 på natten helt plötsligt. Gästerna gick hem o bie o ja somna som stockar...



söndagen vakna vi skapligt. käka frukost, städade undan lite i lägenheten efter gårdagskvällen. sen packa ja lite jobbkläder och andra saker som ja skulle ha med mig ner till bie på eftermiddagen. sen åkte vi ut till tornby, där vi skulle handla på biltema till punghofen bland annat. Och vi lämna tillbaka min fritös oxå. så nu måste ja leta någon ny...

sen hem till kisa. där bie fixade lite med rallybilen, testade storlarna, åkte o tvätta bilen oxå. o när vi tvättat klart bilen, ville den inte starta länge =(
men med hjälp av P fick vi igång den.
sen blev d hem o slappa resten av kvällen....

bildinlägg


jag sa ju för ett tag sedan att ja skulle lägga upp lite bilder på mina tavlor och lite sånt som ja hade satt upp...
tänkte mig nu ge mig på ett försök....


tavlorna som ja fick i julklapp och den vänstra har ja även köpt till själv



Nya gardiner. hitta dem på Ica Maxi


Hallen


Badrummet


andra sidan av mitt lilla badrum


köket mitt


från andra hållet.
vet att d e mkt disk, men den e ialf ren =)


myshörna i vardagsrummet


sängen med de nya sängkläderna


allmänn bild på vardagrummet


detta var då min lght... men ja hoppas ju på o få något nytt snart...

8 dagar

mm... det var hur många dagar som lönekontoret kunde berätta för mig att ja kan ta ut i sommar. jävlar vad less ja blev när ja hörde det. kul att ja bara kan få en vecka... jätte kul =(
blev skit lack sen. usch usch...
Men sen snacka ja med en jobbarkompis... o han berättade att d e ju bara arbetsdagar som ja har på schemat som räknas i mina 8 dagar... och eftersom ja bara går på halvtid så e ja ju typ ledig 2-4 dagar varje vecka... så kanske att ja skulle kunna ha mer än en veckas semester i sommar. hmm... började fundera på det där.
Och nu efter jobbet så har ja suttit med mitt schema och kollat hur ja jobbar just dom veckorna som ja tänkt mig... och jag kommer kunna ha ledigt 3 veckor, om det räknas med det schema som vi har nu och att ja räknat rätt på hur ja jobbar dom veckorna...
Så i så fall blir d vecka 28,29 och 30... vecka 29 måste ja få, för då är ja redan uppbokad... åker till gotland på måndagen och är borta tills söndag någon gång....
vecka 28 är d ju folkracefestivalen i vimmerby... får se om ja ska med på den, får se hur mkt pengar ja har, för kommer ju säkert att gå åt en del vecka 29...
vecka 30 har ja faktiskt inget alls planerat... den veckan vill ja nog bara ta d lugnt o åka på några småutflykter kanske.
men om ja får dessa veckor är ju oxå ett dilemma. som sagt var, vecka 29 måste ja få... sen hur ja får dom andra veckorna är inte så jävla viktigt.


idag blev ja väckt klockan 8:12 av att min mobil ringde. Och under natten så hade min digitalklocka slocknat, så hade ingen aning om tiden. Och när jag såg att d var jobbet som ringde så blev ja helt ställd, trodde ja försovit mig, och i så fall jävligt mkt, för skulle börja 11:30, så förstod inte hur d skulle hänt. Men så var d inte, utan klockan var lite över åtta. det var chefen. och han undrade om ja kunde komma in lite tidigare, för Malin, som öppnade idag, var sjuk. så chefen skulle skicka hem henne.
trött som ja var klev jag upp... sov så jävla skönt o var verkligen skit trött. och jag skulle duscha o så innan jobbet idag var tanken, mne var för trött för d, så fixade ordning mig, käkade frukost, i lugn o ro, med en god kopp te, som iof var för kall, för ja hade väl för bråttom lr något. Fast ja kände mig inte stressad, utan tog d lugnt. Och ändå så var ja klar och åkte hemifrån typ 8:40 någon gång. så ja hade haft ca 30 min på mig att göra mig ordning och åka till jobbet. känns som en väldigt bra tid, för o vara tjej, lr vad säger ni????

så idag blev d 10,5 timmar på jobbet. kommer klirra bra i kassan sen... och inte nog med att ja fick börja tidigare, utan när klockan blev 18:00 ikväll så började det välla in folk... dom bara kom upp från ingenstans, och just under denna tid så äter min Kollega. så ja e ensam i butiken. och alla människor ska ha mat, och dom e stora sällsakp, så blev mkt mat till varje "kund"... så ugnen vår gick i full fart, så kollegan fick komma ut från lunchen och hjälpa mig, han tog kassan o ja tog mat"avdelningen"... riktigt smidigt faktiskt... sedan blev d lite lugnt, han kunde gå tillbaka o äta klart o så...
sen innan ja skulle gå hem var toaletterna tvungna o göras ordning... så d fixade han, medans d kom ett lass till med massa mat... så stod där o hade kassa o fixa maten...
sen när d var klart, såg ja att klockan hade runnit iväg... slutade för en kvart sen, men ja tänkte i mitt huvud, ja kan stanna en kvart till, så blir d bättre med lönen o enklare o så att räkna o ha koll på, än när man har en kvart hit o en kvart dit. så stannade, tömde alla soptunnor i butiken och fyllde på lite frukt och smörgåsar, så slapp han d sen... för d finns ju så mkt annat man ska göra när man stänger.

Nu så sitter ja här o bara slöar... ska strax lägga mig, läsa något kapitel i min bok... läser första boken som handlar om filmen Twilight, som ni kanske sett på bio??? läs boken, finns 4 st i den serien, men har bara läst halva första än så länge. Men den e skit bra, nackdel är väl att man vet vad som kommer hända eftersom man sett filmen, men i boken e d så mkt små detaljer som man inte la märke till i filmen, så boken e jätte spännande och romantisk o bara underbar...
aja, nog för mig. puss o godnatt

high school musical

nu har ja äntligen sett 3an. skulle sett den på bio. men blev ej så, hann inte riktigt med det =)
men en dag för några veckor sedan så kom det ett paket på jobbet, med nya filmer som var butiksläpp på den veckan. när ja öppnar paketet ser ja filmen. blir kanon glad. så lade undan den direkt.
Men nu har ja äntligen kollat på den... jätte bra. och det var tur att jag var ensam och såg den, så som ja grät. Jag vet att ja e känslig när d gäller filmer och även serier. Men mitt motto är "gråter jag ej under filmen, är den inte någon bra film".
Samma vecka som denna film släpptes så kom även filmen Patrik 1,5. Sett den? jag såg den på bio, och när ja såg att den kom kände ja att ja ville ha den oxå. Såg filmen på bio första gången. riktigt bra =)

nu ska ja tvätta vidare... bye


Ett år till

jaha, då var bilen besiktigad.. och den är godkänd ett år till. skönt det. var nervöst att stå där inne och kolla när dom kollade allt, för visste inte alls hur d skulle gå, eftersom d e första gången vi besiktigar bilen. men nu är d avklarat.

vad händer idag då??
har faktiskt ingen aning. ska tvätta lite e väl tanken. har tvätttugan kl15, men ingen som e där nu, så ska nog ner strax redan tror ja. sen kanske blir o städa av lite här hemma, får besök på lördag. ska käka lite mat och kolla in melodifestivalen e tanken och dricka lite. inget avancerat, en mysig hemma kväll med vänner.

ne nu ska ja se om d finns något o se på tv. ha d bra

farmor på besök

var jätte trött imorse, vaknade flera gånger o tänkte att nu ska ja gå upp. men somnade om varje gång.
sen lite över 10 så ringde mobilen. det var farmor. undra vad hon vill var första tanken. hon ville komma på en fika. självklart får hon d. tog 5 min för mig o kliva upp, städa undan lite o fixa med kaffet.
sen fika vi lite. ja åt frukost samtidigt.
trevligt med lite spontant besök. mer sånt.

nu ska ja nog åka o tvätta bilen, ska besiktiga den idag, så den måste vara fin =)

hörs mer sen. puss

blev inge EWG för mig

ne, i fredags blev d ej att åka upp till etuna. kände att ja inte orkade med o leka o dricka i helgen, var helt slut i hela kroppen. så blev att umgås med mamma på dagen. var i nkpg o handlade lite mat o lite sånt.
efter att varit igång i väldigt lugnt tempo i typ 4 timmar så var hela ja helt slut, orkade knappt stå upp längre.
men d blev hem, packade lite nödvändiga grejer. sen åkte ja ner till pojken min. där hände inte allt för mkt, skulle upp till hans stora syrra o busa med emil och adam, när vi kommer upp så liggar adam o sover på en madrass framför tvn, och emil i louises famn, jaha, blev inge bus där inte.

lördagen så belv d en biltur ner till Vetlanda, bie o louise skulle beställa overaller till rallyn. sen hem till kisa igen. hände inget alls mer den dagen. kollade på melodifestivalen, och ja kan inte förstå hur sverige kan rösta fram Ugglas låt... SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, låt den itne gå vidare och representera sverige, för då vill ja inte bo här längre.

söndagen blev väldigt lugn, hände  verkligen ingeting. skönt, men började bli rastlös på kvällen. men ja behövde nog vila upp mig.

idag har ja bara varit o handlat mat i berga, sen hem o fixa tacos... gott =)
sen nu väntar ja på o åka o jobba.
puss

hope and glory

någon som har denna fantastiska låt??
ta kontakt med mig då, vill ha den i min mp3  tills på fredag...

även EMDs låt vore inte fel =)

tack på förhand

Inte den heller.

snart ger ja upp med lägenhetsletandet. Får ju inga lägenheter alls. har för lite poäng på stångåstaden. blä... Någon som har en 2a i linköping som kostar MAX 4000 kr. säg till i så fall...



sen igår kom kärringen ovanför mig hem efter att ha varit bortrest i över en vecka... så igår när ja kom hem från jobbet och skulle sova gick d inte, för nu är hon där igen och är uppe och går... för er som inte vet d, så låter d så mkt att d känns som om hon står bredvid sängen och går. hennes golv knarrar så mkt. är irriterande, för hon är uppe typ varannan timme. vaknade kl5 imorse av att hon var uppe igen. då hade ja sovit 5 timmar, och nu när ja typ e sjuk behöver ja SOVA... inte så lätt kan ja säga.
Sen nu på morgonen så är d någon som kör med en motorsåg utanför huset. efter några timmar gick ja upp och kollade. Var någon som håller på o kapa av träden i huset bredvid mitt. dumma dumma fastighetsskötare....
Så idag är ingen bra start på dagen...
Men idag mår ja ialf mkt bättre än igår... d kände ja bara för o gå i ide... men var bara o palla sig till jobbet. Jag hoppas på att kunna åka till mina etuna vänner på fredag. har ju varit planerat så länge. och har inte varit där sen i höstas förra året. länge sen, saknar dom där uppe.
Men samtidigt så saknar ja min älskling. och om ja åker kommer jag inte få se honom på jävligt länge. så sitter i ett dilema...

ne nu ska ja se om ja kan se andra avenyn på datorn, om min dator orkar med =) den e väldigt slö...
sen blir d pannkaksstekande e tanken. puss på er

länge sen, sorry

då var d ett tag sen ja skrev, men detta för att d varit fullt upp. har knappt varit hemma o haft tillgång till datorn.
ska väl göra en lätt sammanfattning nu e tanken.

Fredag
idag gjorde ja inte allt för mkt innan d var dags att åka o jobba. sen på jobbet kom älskling på besök. alltid trevligt o ha någon o umgås med när man jobbar kväll. sen blev d hem o mysa. var länge sen vi sågs.

Lördag
vaknade vid 10 första gången. men ja skulle vara snäll mot älskling som ville sova idag. så somnade om, o när ja vaknade nästa gång så var klockan 11:30, oj blev min reaktion. sen låg vi o drog oss ett tag. sen blev d o fixa o lägenheten. satte upp mina tavlor som ja  har inhandlat och fått i julklapp av mamma o pappa. blev riktigt bra. Sen satte vi även upp en sådan där ställning i badrummet som man kan ha duschkrämen o schampo och sånt stå i. Blev skit bra. skönt o få bort alla flaskor från badkarskanten. Sen åkte vi o tanka bilen min. och sen blev d att åka runt och leta efter en däckslang till älsklings syrras moped. sen hem o laga mat, blev pommes o snitzel. var gottis, och sen efterrätt till det =)
Åkte vid halv fyra och jobbade. inge roligt med lördagskvällar, händer inte ett skit, hade totalt 2 kunder dom två sista timmarna. blä... 
sen bar d av ner till älskling. en timmes bilfärd. men var inte så jätte trött så gick hyfsat bra ner. sen när ja kom hem till honom fick ja vänta i sängen på att han skulle komma hem, han var på fest.

Söndag
idag var d rallydebutant. så louise kom och vi försökte oss på o lära oss lite om det där innan. sen åkte vi ner till bilprovningen, där allt skulle utgå ifrån.
Det var inte så komplicerat faktiskt. rätt kul oxå =) fast att d bara var en kort sväng man åkte, för o lära sig hur d funkar.
Sen efteråt åkte vi hem o vilade lite. sen till jobbet. Tog mig en sväng förbi McDonalds oxå, behövde något o äta innan jobbet kände jag.

Igår
kom ju hem sent på söndagnatten så blev bara o sova och sen upp vid halv 10 typ. när ja stod i duschen o smörjde in kroppen med duschkrämen så kände ja att ja hade skit ont i kroppen. aj... kunde knappt röra mig. totalt stel. måste sovit fel.
på jobbet var ja skit trött. så tiden gick långsamt fram. Efter jobbet åkte ja hem till föräldrarna. var väldigt länge sen ja var där, käkade lite mat, och snacka bara massa skit. skönt o ha lite sällskap.
blev kvar där till tpy 23 någon gång. sen hem o sova. väldigt trött.

Idag
sov till 11 idag, men e helt slut fortfarande i kroppen... usch... skulle behöva semester tror ja.
så idag blir nog inte mkt alls gjort innan jag ska åka o jobba till klockan fyra.
aja, ha d bra. puss

RSS 2.0