Valborg - fyrverkerier

img_9941 (MMS)

Valborg - fyrverkerier


Valborgsfirande - kortege ner till brasan!

img_2191 (MMS)

Valborgsfirande - kortege ner till brasan!


unna mig

igår så unnade jag mig själv massa skönhet...

först åkte jag och fick 45 minuters massage... var jätte skönt, var så himla stel... hon som masserade mig sa att jag var stelare än hennes pappa i nacken, och han hade wiplers skador... den här tjejen som masserade mig var inte blyg i att ta i. det var bra, men i vissa lägen tog hon i så hårt att det inte var skönt. men nu i efterhand så är det betydligt skönare. så det var värt lite smärta.

jag går på massage på Berqvist Massage och Friskvårdsutbilningar. Där har dom elevbehandlingar, man får massage av skolelever i 45 min för endast 150 kr. Det är det verkligen värt. fast ibland har man fått en elev som inte vågar ta i en, och ibland har d varit elever som e så osociala. Men 90 % av gångerna blir det bra! Men man betalar ju inga stora summor, så får man någon som inte kan så mycket så är det ändå skönt o få lite skönhetsmassage.

                                          

Innan jag åkte på massagen så ringde jag till en frisörsalong där jag brukar klippa mig, och frågade om dom hade någon tid efter min massagetid, och det hade dom. så jag bokade in en tid för klippning.
Så efter att jag fått denna sköna massage åkte jag neråt stan. Där jag parkerade bilen i parkeringshuset och gick upp till salongen. Där berättar jag för receptionisten att jag hade en tid, och det visade sig att det var hon som stod i disken som skulle klippa mig, så var bara att gå o sätta sig i stolen direkt.
hon frågade vad jag ville göra med håret, hon bara skrattade åt mitt slitna hår... jag sa att jag ville klippa bort det som verkligen behövdes och sen fick hon komma med förslag. Så hon klippte bort det slitna och sen klippte hon av på längden och gjorde håret tjockare nedtill lr vad hon kallade det. sen klippte hon till luggen.
det var väl vad hon gjorde, så blev inte mkt förändring, men ändå skönt var det. Dom är så duktiga där jag går, Brännpunkt går jag till. Dom har nog en bra timlön, jag satt i den där stolen i typ 15 min, för 320 kr. Men jag tycker ändå att dom är hyfsat billiga, finns ju frisörer som är betydligt dyrare.

                                


Efter min tid hos frisören så gick jag en liten sväng på stan. Men var inget direkt som jag var ute efter så försökte hitta någon mat o köpa med mig hem. köpte mat på Ming Palace. Kyckling med grönsaker och cashewnötter. Men var ingen höjdare maten. smakade inte speciellt mycket. men jag blev mätt i alla fall.

           

På väg ner till bilen så gick jag förbi en bokaffär, så var tvungen och gå in. för förra veckan så släpptes den fjärde boken i kallendorft serien. den var jag bara tvungen att ha! så fick bli ett inköp av den.
      

Har läst de andra tre böckerna i serien, dom är så himla bra. dom borde alla läsa. speciellt om du är från linköping, så skönt och veta hur det ser ut precis där polisen Malin går och åker.

På kvällen igår låg jag hemma i soffan, ensam. älskling har varit borta o jobbat hela veckan, inte setts sen i måndags lunchtid... men i eftermiddag ses vi igen...
När jag låg i soffan så kollade jag på en del avsnitt av Skilda världar. När jag tänker tillbaka på den tiden som skilda världar gick på tvn, år 1996, så kommer jag ihåg att jag smög ut på kvällarna till mamma för att jag ville se skilda världar, fick egentligen inte vara uppe så dags på kvällarna, men ibland fick jag sitta där med mamma i soffan och kolla på ett avsnitt. =)

                

sen gick jag och la mig tidigt igår kväll. hade så himla ont i huvudet och var trött. och detta resulterade i att jag var på ett grymt dåligt humör, tur att jag var ensam hemma och ingen fick se mig =)
Hatar när alla känslor bara rinner över och man mår dåligt utan att egentligen veta varför lr vart det kommer ifrån. Men idag är det lite bättre, fortfarande på lite halv dåligt humör. ska nog sätta igång några avsnitt till av skilda världar, sen ska jag försöka ta reda på om jag orkar fixa med något idag, några samtal ska jag göra, inför flytten, bland annat ska jag ringa om Elen, Bredbandet, Hemförsäkringen och göra en flyttändring. Mkt man måste tänka på innan man flyttar!

skilda världar

första avsnittet av denna serie är nu tittad på... vill bara se mer :D

men får ta d en annan dag när man har tid...


Nu har vi att titta på ett tag, men hinns ...

img_5339 (MMS)

Nu har vi att titta på ett tag, men hinns nog inte med innan flyttdags, mkt annat nu, packning med mera!


<3

img_0873 (MMS)

ÄLSKAR FILIP BJÖRK!


Några kartonger är nu fulla! O några skåp ...

img_1181 (MMS)

Några kartonger är nu fulla! O några skåp i köket är halvtomma! :)


packa

nyss gått upp.. ska väl ta o äta lite frulle strax... sen har ja faktiskt tänkt att idag skall det packas... tänkte börja i köket... allt porslin tar sådan tid, så bara o börja... försöka komma underfund med vad vi ska ha kvar oxå ska jag väl försöka med. eftersom vi kommer ha mkt dubbelt annars..




det är ju faktiskt bara en månad kvar nu... usch vad tiden gått fort...


drömmer mig bort

Sitter och kollar runt på saker som jag skulle vilja ja till nya lägenheten... hittar massa spännande...

Spa-lampor 2-pack BLÅ


Släck badrumslampan och kryp ner i badet med din egen undervattensbelysning. Eller lägg dem i poolen eller i badtunnan och skapa härlig spakänsla

2-pack vattentäta plastlampor.

Stor sugpropp fäster lampan på badkaret eller kaklet, eller låt dem helt enkelt flyta omkring i vattnet

Receptklämma

Praktisk receptklämma att hänga upp i köket

Klämman är tillverkad i vitt trä och har en klädnypa som håller receptet

Upphängningskrok på baksidan

Storlek 12 x 12 cm

Liten vit  ljuslykta

Vacker ljuslykta i naturvit metall som både kan ställas och hängas upp

Ljuslyktan passar fint tillsammans med allt i shabby chic stil


Trätavla

Väggtext till köket
Dekorativ väggtext i form av recept på klassikern Kärleks Mums!

Väggtexten är tvåfärgad och levereras i två delar. Du kan med andra ord sätta upp ditt recept precis så som du vill och som det pasar i just ditt kök

Väggtext
Söt väggtext i mattsvart självhäftande vinyl med silverfärgad symbol

Väggtext

vill ha så himla mkt saker :D


Någon som tycker om solen :)

img_3803 (MMS)

Någon som tycker om solen :)


Presenten till filip!

img_5996 (MMS)

Presenten till filip!


Älsklings present!

img_4803 (MMS)

Älsklings present!


kalas

idag har vi städat o fixat lite... nu är det dags o åka upp till svärföräldrarna, där vankas det kalas för min älskling.

blir o äta smörgåstårta, mumma :D

sen blir d kaffe o kaka...

ikväll blir d lite trevligt sällskap här hemma hos älskling, lite snacks o dryck.

nu hoppas jag att älskling kommer o gilla presenten som min älskling får av oss.. berättar mer sen när han fått den, han kan ju hinna läsa här innan han får den =)

hoppas ni alla har en bra påsk. o att ni njuter av det fina underbara vädret som vi har nu!

kram på er...


glad påsk

idag har man jobbat 8-14... ett skönt pass.

sen har ja suttit vid datorn nu i närmare 2 timmar och skrivit rent en rapport från vårt personalmöte. usch, tog lång tid idag.

nu tänkte jag önska er alla glad påsk.. hoppas ni alla har lite ledigt nu??
det har inte jag... jobbar alla dagar förutom lördag...
då blir det att fira min underbara älskade Filip som har fyllt år. ska bli trevligt o träffa alla =)


dubbel

idag har jag varit på buggträning...

först en timmes lärarledd träning... idag fick vi lära oss o dansa dubbelbugg... jätte kul :D



inte riktigt såhär såg d ut när vi dansa... men NÄSTAN!!! =)

d var riktigt kul o dansa igen... saknat dansen... så nu blir d lite dans igen... hoppas ja... innan det tar slut med klubben... men i sommar är det ju mkt ute... så bara o röra på fläsket...


frukost

väldigt tidigt är det idag... usch... men men.. ska man jobba så måste man...

kom på igår att jag har bara jobbat 2 dagar på 32 dar... usch... inte mkt.. först två veckor underbar semester i thailand... och sen jobbade jag en dag, sen har ja varit sjuk.. men jobbade i söndags igen... och nu mån o tis har ja varit ledig...

min lediga tid har jag spenderat i solstolen på balkongen... helt underbart väder har det varit... så nu har man bättrat på brännan igen :D underbart... man ser så mkt fräschare ut med lite färg på kroppen...

idag är det jobb igen som sagt.. 6-14.. sen är det personalmöte 15 och framåt.. så blir nog en lång dag på jobbet idag. plus att jag ska nog åka o dansa ikväll.. =) så blir sent... men filip är ändå inte hemma, han ska jobba över och stanna på jobbet, så varför sitta hemma ensam =)

idag bjuder jag på tårta på jobbet. blev så mkt över efter kalaset igår jag fixade för min underbara...



ha en bra dag!

Kylskåpsmagnet som älskling fick i födelse...

img_0435 (MMS)

Kylskåpsmagnet som älskling fick i födelsedagspresent idag!  Älskar dig!


Födelsedagsbarnet får ta första biten!

img_3598 (MMS)

Födelsedagsbarnet får ta första biten!


Tårtan till födelsedagsbarnet.  Gjort bott...

img_1657 (MMS)

Tårtan till födelsedagsbarnet.  Gjort botten själv för första gången! Och resultatet blev godkänt!


Planterat om på balkongen idag

img_9130 (MMS)

Planterat om på balkongen idag


Kvällens dukning. Men nyinköpta bordstable...

img_8278 (MMS)

Kvällens dukning. Men nyinköpta bordstabletter.


Blommor till min älskling på födelsedagen

img_5650 (MMS)

Blommor till min älskling på födelsedagen


Tar en glass i solen på balkongen

img_8898 (MMS)

Tar en glass i solen på balkongen


bränd

idag har jag som sagt solat på balkongen.

och det känns nu... tror att ja bränt mig lite... men inte så som man gjorde i thailand. men d känns i ansiktet att solen tagit idag... men det är ju bara bra! man känner sig fräshare när man har färg :D

men imorn blir d o fortsätta bättra på brännan, om vädret tillåter vill säga...


Kvällsmat

img_5360 (MMS)

Kvällsmat


sol

sitter ute på balkongen och solar... bättrar på min solbränna från thilandsresan!

sitter o lyssnar på linda bengtzing medans jag sitter här... perfekt musik =)

har faktiskt fått lite gjort idag... fixat med alla räkningar som skall betalas, skickat in skattedeklarationen och sen fixat med alla papper i pärmar o grejat. tänkte börja o rensa inför flytten med. men ja orka inte... sitter hellre här o får lite mer färg :D

jag e sugen på en glass på bosses med... får se om ja får med mig någon. det är ju vår o man har inte varit där än, dåligt!


shopping

idag har ja beställt en dvd box... av en helt underbar serie, som jag tror alla har sett...



denna serie... =) om jag har tur så kommer den på posten imorn, så ja har något o kolla på =) nu när man är hemma och sjuk... för blir hemma imorn med... så man orkar med jobbhelgen!

hemma

blir hemma idag med! har så ont i halsen att jag knappt får fram något ljud. sjukt jobbigt.. sen att febern inte lägger sig... har precis på gränsen hela tiden, jobbigt, bättre o ha hög feber o att den försvinner än o gå o ha "lite" feber hela tiden...


sjuk

idag har det inte hänt för mkt. legat på soffan hela dagen. skulle varit på jobbet nu. men fick sjukanmäla mig. legat hela natten med feber upp och ner, jobbigt sånt är det.

så bilr hemma imorn oxå, så att jag orkar jobba fre lör o sön...

usch, är jätte sugen på ngåot sött... godis, chips, kakor lr vad som.. men NEJ!! ska inte. sen har ja väl inget av det hemma, o ska inte röra på mig utomhus direkt nu. måste vila.

ne ska fortsätta vila nu
bye

kommentarsvar

linnea om kommentarsvar:
jag kryper till korset och erkänner att det anonyma inlägget kom från mig (glömde visst att fylla i någon rad...) Det ser riktigt gott ut. blir allt lite inspererad! Skönt att lägenhetsbesiktningen gick bra och nu är det bara o se fram mot nya lägenheten. ska bli så kul att se den. fast har jag berättat att jag redan har varit där? jag hade en märkligdröm då jag var o hälsade på hos er och var riktigt avundsjuk över hur fint ni hade det. kram

hehe... antog som sagt att det var du... inte så svårt o lista ut =)
maten ja gjorde idag var oxå mumma god... blev köttfärsås... men ja åt nog lite väl mkt av den, var tvungen o ta om då den blev jätte god... men jag tog även om mer sallad, så så onyttig var ja ju inte =)
Jag ser jätte mkt fram emot den nya lägenheten. var på ikea idag och hittade massa roliga saker, som jag antagligen kommer o köpa sen, inte nu... vill inte ha mer saker o flytta i onödan.
hittade precis den tvättkorg som jag hade tänkt mig :D



denna är på hjul som jag vill ha, och sen är det två fack i den, så man kan dela upp tvätten, mörk o ljus. kommer nog bli kalasbra tror jag. =)

så vi bodde fint i drömmen? hoppas att du kommer och tycka likadant sen när du har varit där. Tjejen som var o besiktigade min lägenhet hade haft hand om dom lägenheterna i flera år, men inte längre. men hon tycker att dom är jätte fina, så nu ser ja ännu mer fram emot flytten... ska försöka o börja packa nästa vecka =)


Köpte jag idag!

img_8756 (MMS)

Köpte jag idag!


Mkt sallad o lite mat!!

img_9187 (MMS)

Mkt sallad o lite mat!!


Dagens middag

img_8439 (MMS)

Dagens middag


godkänd

besiktningen gick jätte bra.

lite grejer som hon tyckte borde fixas, dock kommer det nog inte hända än på ett tag, då dom planerar att renovera alla lägenheter här inom ett år.. hade varit trevligt, dom skulle riva ut hela köket och hela badrummet, kakel o klinkers o nya golv o grejer. fast det är det inte värt, då hyran höjs så himla mkt. tror den skulle höjas med 1500 kr i månaden efter renoveringen.. det är för mkt med 5500 kr för en tvåa...

så tur är att man inte ska bo kvar.  =)

nu ska ja åka o handla lite mat, så ja kan lägga mig på soffa o kolla på film resten av dagen innan det är dags för bugg i 4 h ikväll =) det har ja saknat när vi varit borta... men denna vecka blir d mkt dans, idag 4 h som sagt och sen typ 4 h på lördag då det är kursavslutning i ljungsbro då... ska blir mkt trevligt, då Filip även hänger med :D

mår blää

vaknade när älskling åkte, o när ja skulle prata med honom fick ja inte ut ett ord... helt tjock i halsen.. =(

och nu är ja helt slut i kroppen, ont i halsen o svettas/fryser om vart annat... blir mkt ipren idag, har inte tid o bli sjuk nu...

väntar på besiktningskvinnan just nu... ska kolla igenom min lägenhet som ja snart flyttar ifrån... lite mer än 1 ½ månad kvar :D tiden går fort... måste börja rensa o packa =)

skriver sen hur d gick!

kommentarsvar

Anonym om nyttigt:
Blev det gott?


Någon har skrivit detta?? antar att det var du Linnea??
och om jag då ska svara på min fråga så var maten helt underbart god... både jag o Filip älskade maten. mumma! han blev glad när det var det istället för köttbullar o stuvade makaroner som han egentligen skulle fått... :D
kul o kunna överraska ibland.



nyttigt

nu är vi hemma igen från semestern som ni kanske vet...

och nu börjar nya tider... detta innebär lite nyttigare mat... och sen inte så mkt godsaker i veckorna, helgerna är OK!

idag var första dagen på jobbet, efter att varit ledig 18 dagar. det har känts att kroppen varit på semester, för när jag var ute idag och plocka skräp och torka av alla pumpar och sånt så var ja helt slut i armarna...

men när mina 9 timmar var avklarade så kändes det bra, det som gjorde att man inte var så trött var nog att solen lyser och att det är varmt ute :D helt underbart. så direkt efter jobbet tvättade ja bilen.

nu har ja fixat med middagen för mig o älskling. o som ja sa förut, nu är d nyttigt som gäller... så idag blir det kallskuret, sallad o potatissallad...

salladen består av grönsallad, paprika, tomat, gurka, melon, fetaost, avokado och vindruvor...

det som är kallskuret är färdigmarinerad kycklingfilé, kassler och rökt skinka. ska bli mumma!!

ne nu blir det soffan innna älskling kommer hem och vi kan hugga in i godsakerna...


Nu har vi landat! Flygturen har gått bra. ...

Nu har vi landat! Flygturen har gått bra. Första delen på 6 h 40 min var träligast! Sen var vi av planet något mer än en timme, o sen rest i 7 h igen! Men mestadels av den tiden har man sovit! Har varit skönt, men har ont i nacke o rygg nu. I natt skulle vi bott på hotell i Gbg, men vi har beslutat att åka hem istället, sova hemma! Ska bli skönt o komma hem! Imorn blir en slappardag, tvätta allt o sen dela upp allt vad vi köpt. Sen förhoppningsvis blir d en dejt med Filips syster o familj o hans päron! Sen är d söndag hem till mina föräldrar! Nu står vi o väntar på väskorna, tar sin lilla tid, när vi kom till Thailand väntade väskorna på oss :) Kommer med längre inlägg om vår resa när vi kommit hem o jag kan lägga upp bilder! Pöss


RSS 2.0