utforskning

fick ett ryck, pga det fina vädret, att jag skulle gå ut o gå en sväng. och då tänkte jag att jag går lite runt omkring här där vi bor, för o se vart vi har hamnat. och jag kan säga att jag är kär i detta område. så himla mysigt. bor i stan, men 5 min ner till vatten o MASSOR grönområden.

tänkte inte skriva så jätte mkt mer, lägger ut några av alla bilder istället, blev 105 st sådana :D

 inte ens 2 min från lyan

 boulebana, får ta hit farmor så får hon lära mig =)







 mysig plats o sitta på o känna doften av syrenbuskarna

 badplatsen





 underbart fint va?

 ville visa filip att jag tycker om honom!

 fötterna fick känna på vattnet.. burrr

 hitta en stig längs med vattnet

 sen hittade jag till ekholmen centrum

 

 hemma!


firar




med detta, glass jordgubbar coca cola och att sitta på balkongen, firar jag nu att jag äntligen har flyttat. Och då menar jag HELT flyttat. nu har jag bara denna lägenhet och rå om... jag lämnade nämligen som ni kanske såg i ett kortare inlägg att jag lämnat in mina nycklar. så himla underbart. och idag är det ju underbart väder oxå. helt fantastiskt.
synd man inte kunnat njuta av solen dock. men hoppas på bra väder imorn med, för då ska ja ut o sola innan jag ska iväg på lunch med bästaste Linnea.

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska styra med. är ensam hemma. filip skulle sova kvar på jobbet. så får sova ensam, första gången i denna nya lägenhet. lite scarry, men klarar nog det. tror att jag ska vara uppe lite längre ikväll, se lite tv via datorn o greja. ska försöka sitta ute på balkongen så länge som möjligt med. det är jätte skönt... blåser rätt mkt dock. men det är ju varma vindar så gör inget. fortfarande skönt o sitta här ute..

nu ska ja fortsätta njuta! kramis

Sitter o väntar på att få lämna in nyckeln...

img_9797 (MMS)

Sitter o väntar på att få lämna in nyckeln till gamla lägenheten. Ska bli skönt!


07,10

var tur att jag ställde klockan på 6,45 idag... för jag visste att en hantverkare skulle komma på morgon, men vad morgon innebar tog jag aldrig reda på. men antog att dom börjar nog o jobba kl 7 säkert, så är väl bäst o vara vaken då =)

och som jag misstänkte. klockan 7,10 ringde det på dörren. så nu sitter jag här i vardagsrummet och äter frukost medans hantverkaren sitter i rummet bredvid och sågar golvlister =)

tänkte jag skulle kolla på en dokumentär som jag missade igår på tvn.  viktorias hjärta. en liten tjej som fått ett nytt hjärta. man är glad att man är frisk o inte har något o oroa sig över.

                         

Älskling fick för sig att vi skulle lägga ...

img_4934 (MMS)

Älskling fick för sig att vi skulle lägga golv ikväll.. Så här blev d :)


Idag har det varit hantverkare hemma. Så h...

img_7793 (MMS)

Idag har det varit hantverkare hemma. Så här fint är vårt nya golv inne på vårt kommande kontor :)


2 dagar

nu är det bara 2 dagar kvar tills jag kan fokusera helt o hållet på nya lägenheten...
idag ska jag om en stund åka bort till den andra, och plocka ur det sista, skruva ner lampor o sånt som är kvar. sen är det bara o börja städa... är inte så jätte mkt kvar o städa ändå... dra över köket lite snabbt bara, grovjobbet har gjorts där redan. sen är d badrummet oxå som kan ta lite längre tid. men tror det går hyfsat fort ändå..
ska bli skönt när allt är klart... iof när jag är klar med min så har vi ju filips lägenhet kvar... den blir o röja ut på söndag...

sen idag blir d en sväng o fixa tårta tills ikväll. min bror fyller år, så vi ska dit ut och äta lite. o fira morsdag oxå. jobbade så hann inte med det igår.
och idag blir jag av  med min soffa oxå, han som ska ha den kommer o hämtar den. ska bli skönt. och kul o få lite mer pengar på kontot =)


Inviger nya lägenheten med massa godsaker :)

img_9643 (MMS)

Inviger nya lägenheten med massa godsaker :)


i soffan

Ligger just nu i soffan i våran lägenhet =) NU HAR VI FLYTTAT!!!!

blev revebensspjäll till kvällsmat idag orkar inte laga något här i röran... lär ta ett tag innan man får ordning på denna lägenhet kan ja säga... men ska försöka, men först blir det o flyttstäda klart min gamla lägenhet. ska lämna in de nycklarna på onsdag innan klockan 12...

ne nu ska ja slöa! hej hej!

ont i varje muskel

samma som igår... kunde inte somna om när älskling åkt o jobbat. så var gör man... låg i sängen till 6 ialf, sen började jag o plocka o fylla bilen igen. började med alla våra kläder o väskor o annat.  blev hela bilen full med bara sopsäckar med kläder o täcken o kuddar o sånt...

sen har ja faktiskt hunnit plocka upp en hel del i lägenheten idag... har under dagen kört två maskiner med disk. så allt som nu står i skåpen är nydiskat o fräscht. =)

får se om d hinns med någon mer diskmaskin idag... hoppas det.

eftersom jag har hunnit plocka upp mkt i köket idag, så skruva jag ihop bordet mitt och ställde in, så nu kan man sitta där och fika, så som jag gjorde i förra inlägget =)
mysigt när man ser att det blir lite beboligt ut ialf =)

Men nu sitter jag hemma i gamla lägenheten, väntar på pappa, han ska hjälpa mig o skruva ner tvbänken. den delen som sitter på väggen.
och bilen är full där nere, så när vi är klara med det är det dags o åka med nästa lass till nya lyan... pappa hänger nog med o tittar en sväng oxå. och när mor slutade jobba skulle nog även hon komma en kortis.


Sitter i köket i nya lyan och tar mig en f...

img_6296 (MMS)

Sitter i köket i nya lyan och tar mig en fika!  Jag kommer trivas här :)


12 h

idag har denna dag inneburit lyft och mkt gående. upp o ner i trappor. med massa kartonger o en del möbler.

min lägenhet börjar se tom ut... ska röja ännu mer imorn, då jag även då har tillgång till en lånebil. o den rymmer väldigt mkt...

ne nu ska ja gå o sussa, så ja orkar en flyttdag till imorn...


Nya lyan - kyl o frys o skafferi i köket

img_3379 (MMS)

Nya lyan - kyl o frys o skafferi i köket


Nya lyan - badrum

img_7571 (MMS)

Nya lyan - badrum


Nya lyan - hall från vardagsrum

img_9008 (MMS)

Nya lyan - hall från vardagsrum


Nya lyan - kök från vardagsrum

img_4307 (MMS)

Nya lyan - kök från vardagsrum


nycklar

Nu ska ja strax gå o sussa lite... börjar bli trötter. och jag måste samla alla krafter som jag bara kan. för imorgon händer det. ska vara nere på stångåstadens kontor kl 9 när dom öppnar och möta upp nuvarande hyresgäst i den lägenhet som vi ska flytta in i, för att jag sen ska ta över nycklarna av henne. för imorn är lägenheten våran =) så himla underbart det kommer att bli.

så imorn kommer jag åka som en jojo fram och tillbaka mellan lägenheterna, med kartonger och mindre möbler. ska blir skönt o blir av med allt här hemma nu. så man kan städa....

ne nu börjar det bli mörkt både ute och inne, så dags för sängen.

godnatt!

p möte

i eftermiddag har vi haft personalmöte... idag var vi hela styrkan som var på plats. roligt. och det blir många diskussioner. det är bra. det är det som möten är till för tycker jag. alla får säga sin ensak om saker och sen höra vad andra har att säga.

det ända tråkiga idag var att efter mötet, som drog ut på tiden, 4 h, skulle vi har hittat på något tillsammans. vi skulle ha åkt till valla och spela minigolf och grillat. dock så bestämmde vi när mötet började att vi skulle skippa minigolfen, då pga att d blåste sådant. men att vi kanske istället skulle gå ner o bowla lr något liknande. men eftersom tiden sprang iväg, så ville folk hem. folk tyckte klockan var mycket. visst klockan var närmare halv 8. men det är väl inte så där jätte sent lr? jag förstår de som hade jobbat sen kl 6 på morgonen att de var trötta. men hade varit kul o gjort något. men vi bestämde att vi senare ska hitta på något tillsammans, och inte ha något möte innan, utan bara en liten tillställning. detta skulle ske innan semestern. får väl se när det sker, om??

så först hade vi möte i 4 h idag då.. och nu har ja suttit i ett antal timmar och komponerat ihop hela mötet i ett protokoll. så blev väl 6 h jobb idag... inte illa pinkat av o haft en ledig dag =)

plus att idag kom ju lönen. och det kan ja lova dig att d inte var en liten en. kom ju på att man fick semesterlön denna månad. och den är alltid en större klumpsumma :D så den kommande månaden kommer att gå ihop sig oxå.


Dagens lunch - chili buffé

img_0912 (MMS)

Dagens lunch - chili buffé


L.F

img_6790 (MMS)

Hur underbart gullig är min älskling!? Jo helt fantastisk när man kommer hem på jobbet o ser detta!! Puss love u


Lunch - på plasttallrik o plastbestik. Kyc...

img_8182 (MMS)

Lunch - på plasttallrik o plastbestik. Kycklinggryta!


Ute på balkongen igen.

img_0830 (MMS)

Ute på balkongen igen.


Dålig bild. Men har fått fågelbesök i läge...

img_2173 (MMS)

Dålig bild. Men har fått fågelbesök i lägenheten


under 18 år??

idag skulle ja byta in min vinst som jag fått på en lott igår. vann 50 kr så ja tänkte att ja skulle ta två nya lotter. lämnade in lotterna och sa att ja vill ha två nya.
jag blev då chockad när kassörskan säger, kan jag få se legg oxå?
jag vet ju om att det är 18 års gräns, men har aldrig hört att dom frågar om legg innan. och så det var en helt ny sistuation för min del. går man liksom in på systemet så är man ju beredd när dom frågar, lr mig behöver dom aldrig fråga, visar ändå. =)

men idag blev ja helt bort om mig förvånad. men är väl trevligt att man ser ung ut =) känns inte längre att man blir 24 år om en månad :D

        

Matlådor gjorda till mig o älskling för de...

img_3207 (MMS)

Matlådor gjorda till mig o älskling för de kommande två dagarna!


Efterrätt - glass jordgubbar o vin. Kan d ...

img_1067 (MMS)

Efterrätt - glass jordgubbar o vin. Kan d bli bättre en fredagskväll?


Mumma :)

img_1066 (MMS)

Mumma :)


lyx

nu har ja inte skrivit på några dagar. har inte riktigt hunnit, sen har det inte funnits så mkt o skriva om.

har mestadels bara jobbat denna vecka...

igår hade ja en kille här som kollade på soffan. dom tyckte om den. och dom ville ha den. och det lyxiga med det är att ja har kvar soffan till typ slutet av nästa vecka... då dom inte hade plats o göra av med den. o här står han ju inte direkt ivägen. var skönt o bli av med den. Får 7000 kr för den. så jag är helt nöjd.

idag har ja varit o handlat efter jobbet. köpte några goda köttbitar som kommer hamna på grillen. sen köpte ja även chaminjoner och majskolvar till grillen :D ska bli så himla gott.
till detta blir d lite pommes o beasås. mumma. blir hungrig av o bara tänka på det.

sen var ja faktiskt inne på systemet en sväng oxå. så blev en god vinflaska, mumma. så den tänkte ja smaka lite på ikväll =)

till efterrätt om jag orkar så blir det jordgubbar =) och glass =)

luktar det sommar om denna meny för kvällen lr vad tycker ni? SOMMMMMMMMAAAAAAAAR!!!!

dags o slöa lite innan det är dags o fixa middagen!
pöss


norsholm

idag är det jobbdags igen... dock idag är jag på min förra station. ska bli kul o komma o träffa stammisar igen =)

fast rätt många stammisar har varit inne i ryd oxå. dom undrar nog en del, för dom kollar konstigt o säger inget. dom tycker nog att jag är på fel plats. men några har faktiskt frågat vad jag gör i ryd. då har ja sagt att ja lämnat lantisarna =)

tråkiga är väl att man inte får träffa gamla kollegor. för jag jobbar där idag för att dom ska åka till Torpa och åka folkrace.. men hinner träffa dom en stund, då dom ska ses kl 8 då jag börjar.

men det ska nog gå jätte bra o jobba där... se om det har förändras något.


min gamla kollega Malin som inte tycker om 60 % strårom


Efterrätt

img_7122 (MMS)

Efterrätt


Lunch

img_2633 (MMS)

Lunch


40-50 min senare

nu har jag faktiskt varit uppe på vinden. hade inte så där jätte mkt skit där uppe. men har nu omorganiserat så alla kartonger är staplade på varandra och i ett hörn.

blev 1 ½ sopsäck med skräp o bara slänga av med oxå. skönt o bli av med lite sånt. visst lite hade man säkert kunnat sälja av med. men just nu vill jag bara bli av med så mkt skit som möjligt så det blir så lite som möjligt att flytta på sen.
för sen ska jag rensa och sälja massa saker. har en hel del porslin som vi inte behöver, kaffemuggar o massa. blir antingen o slänga ut det på tradera lr på en loppis någon helg.


ne nu ska ja slöa lite... innan ja måste laga mat!


frukosttajm

nu sitter ja o äter lite frukost. idag består den av en kopp varm choklad och tre ostsmörgåsar.

sitter o funderar på vad jag ska göra med den här dagen. börjar jobba kl 15 i eftermiddag, och det jag vet att ja måste göra innan är o laga mat, så vi har matlådor imorn jag o filip.

funderar annars på och gå upp på vinden med en svart sopsäck och rensa bland allt skit där uppe. är ju bara 9 dagar kvar innan första lasset går till nya lägenheten, den 26 maj =)
då har jag fått låna en bil av filips kompis, så jag inte ska behöva åka så många vändor med alla kartonger, utan nu kanske det räcker med en, max två vändor. ska bli skönt!
sen på kvällen då när filip slutar ska vi ta o åka till honom och lasta bilen med hans kartonger o åka upp med.

fredagen den 27 maj kommer jag nog att hålla till i nya lägenheten, packa upp kartongerna o fixa lite. sen är det dags för inflytt den 28 maj. jag jobbar 7-16 den dagen, så filip får börja o köra på sina möbler då på dagen, så kör vi mina sen när jag slutat.
så den 28e blir första natten i lägenheten, ska bli grymt kul o flytta. få vårt gemensamma boende.
kvällen den 28e så har jag lovat alla som hjälper till, ska få mat o dryck. får se hur mkt jag fått upp om det blir något hemlagat lr om det blir hämtmat, tror nog på hämtmat faktiskt. men det kan vara gott när man har burit massa under en hel dag.

ne nu ska ja ta tag i denna dag!

hej svejs

Efterrättstajm - blåbärspaj o vaniljsås

img_5839 (MMS)

Efterrättstajm - blåbärspaj o vaniljsås


packning

börjar bli jävligt trött på o packa nu alltså. nu vill jag bara flytta...


men idag ska det bli totalröj här hemma. för har tänkt att lördag är det vinden och städning som gäller. får väl se hur långt jag kommer  i denna planering. men det måste ju ske, för torsdag nästa vecka så ska vi flytta mina saker, och fredag blir det filips saker och på lördagen går bådas möbellass, för lördag den 28e då är det inflytt o första natten i nya lyan. längtar. förstår inte att det bara är 1 ½ vecka kvar =) tiden har gått så himla fort.



i helgen har det bara varit jobb. men igår efter jobbet så hade jag min sista visning av lägenheten, så på måndag borde det bli klart vem som får den.

sen igår åkte jag ner till filip, o vi åkte vidare till hans syster. hennes minsta tjej blev stora tjejen igår, hela 3 år. så vi var där o firade lite, fick tårta o hon fick paket. hon fick hårspännen av oss. det verkade hon gilla. =)
vi var kvar där till åtta lr något, så vi fick lite mat o så. mkt mkt trevligt!

sen åkte vi hem o kollade på hockeymatchen. första perioden var väl inte så intressant tyckte ja inte. andra var mkt bättre, till dom 10 sista minuterna då sverige tappade massor o finland gjorde mål, sen var d kört sista perioden, jag var så trött så ja gick o la mig, vi hade ju ändå förlorat. men jag vet inte vad slutresultatet blev sen.
fast silver är väl itne helt fel ändå lr?





nej nu ska ja börja med packningen...

hej

Tv kändis! Hade inne en "kändis" nu på mo...

Tv kändis! Hade inne en "kändis" nu på morgonen på jobbet. Pappan från familjen annorlunda från Motala! Han såg allmänt trött ut, men d skulle jag oxå göra om jag hade så många barn. Så många vill jag inte ha. När ska man liksom få tid för sig själv? O förhållandet? 2-3 får räcka, Lr vad säger du älskling? :)


pall plats

då var melodifestivalen och eurovision klart för detta år... och alla trodde på en flopp som vanligt för vår del. så när jag vaknade och kollade aftonbladet.se så blev jag förvånad. tredjeplats? det är ju jätte bra... slipper vi kvala till final nästa år. kalasbra ju.



det vinnande bidraget. var väl inte en låt jag trodde skulle vinna, men den är väldigt fin. trodde det skulle vara mer fart i vinnande bidraget.



denna låt trodde ja verkligen inte på. folk röstar konstigt helt enkelt =)



grattis saade =)

Idag har det bara varit jobb. 10-20 idag. ...

Idag har det bara varit jobb. 10-20 idag. Men när jag kom hem så fanns det mat på bordet. Så underbart det är o komma hem o bara sätta sig o äta :) Idag bjöds jag på grillat kött och potatissallad. Riktigt gott var det. Mumma! Nu ligger jag inne på rummet i sängen och kollar Eurovision contest, för svt fungerade inte i vardagsrummet. Plus att min älskling ville se klart på speedwayen. O snäll som man är låter jag honom göra det :) fast hade svt fungerat där ute kanske jag inte varit lila snäll. :) Får se om jag orkar se hela melodifestivalen, för det är inte slut förens 00.10 typ, o jag ska vara på jobbet kl 06.00. O d innebär väldigt lite sömn :( men kAn vara värt det! Hörs imorn kanske om jag har något o skriva om :)


jobbelijobb

nu åker vi o jobbar några timmar.

men innan ska ja lämna in bilen hos farbror doktor...

den skakar sådant i ratten när man kommer upp i visa hastigheter. så han ska balansera framdäcken, får se om det kanske behövs en framvagnsinställning med, men det kan det vara värt.

ha d bäst...


bilen min =)

Lunchdags

img_6007 (MMS)

Lunchdags


Till mitt <3

img_9299 (MMS)

Till mitt <3


visning

idag har jag haft den där visningen av lägenheten som inte blev av igår.

och denna kille verkade vilja ha lägenheten, han skulle kolla på två till idag, den under mig o sen en som är renoverad i huset bredvid.

men en sak som verkade bra var att om han skulle ha denna lägenhet ville han antagligen ha min soffa. den passade bra här sa han. =)

får väl se helt enkelt. det är väl klart nästa vecka antar jag, på onsdag tror jag senast.


vad ska ja nu hitta på fram tills ja börjar jobba? har packar några till kartonger idag. inte alls mkt kvar nu i lägenheten. men nästa helg blir d totalröj kan jag lova. då MÅSTE allt bli klart!


en dusch, lunch och sen ett avsnitt av GLEE kanske!?

pöss

kommentarsvar



lunchen jag åt idag bestod utav
 
* potatismos

* isterband

* pärltomater

ingen avancerad lunch, men helt okej.




Lunch

img_2789 (MMS)

Lunch


ingen visning

det blir ingen visning av lägenheten idag. då han som skulle kolla den, trodde att han blivit magsjuk. så då vill ja inte ha hit honom, jag har inte tid att vara sjuk.

så vi skulle höras imorn istället.

så vad gör jag nu då? lite mindre än 4 h innan ja börjar jobba.

ska jag orka packa ner d sista lr ska jag spendera min tid på soffan o massa bra serier på datorn?


igår

igår gjorde jag verkligen mycket. känns bra o få lite gjort på en o samma dag...

men idag är ja helt död, känns som jag inte sovit något alls, men har sovit som en stock ändå.

så idag undrar jag om jag kommer få lika mkt gjort, tror faktiskt inte det. men det jag måste göra är och vika ihop två filtar från igår, när vi var på speedwayen, dom blev lite fuktiga, så har fått ligga o torka i natt. sen måste jag ta tag i disken o köket, innan jag ska ha visning av lägenheten, behöver ju inte se mer åt helvete ut än vad det redan gör just nu här hemma. det är som o bo i ett kaos verkligen. men men, två veckor till, exakt idag faktiskt, så får ja bor så här. jag ska nog stå ut :D

börjar faktiskt bli klar i lägenheten. men sen är det vinden som står på tur, och där är det inte alls lika roligt. så jävla mkt skit man har. men det mesta som står där uppe skall jag nog inte ha kvar, några kartonger med gossedjur, barbiedockor och lite sånt jag hade när ja var liten, lite sånt ska ja ha kvar. men annars blir d nog tippen med mkt saker. lr om dom sakerna får hänga med på en loppisvända!

nej, dags o ta tag i detta o äta lite frukost =)


1 ½ h

nu är man hemma igen... efter varit ute o gått i 1 ½ timme... känns i kroppen, måste bli bättre på o röra på mig. har allt för dålig kondition.

men det får bli o ta tag i det där när vi flyttat...

nu ska ja åka o köpa fikabröd, sen lite massage...

                

Lunchdags

img_3715 (MMS)

Lunchdags


visning

skulle ju ha visning kl 12-12.30. Hon ringde vid 10 tiden o frågade om hon kunde komma direkt istället. och det blev ju mkt bättre för min del.
hon verkade intresserad av lägenheten. Hon skulle även kolla på lägenheten här bredvid, då den oxå är för uthyrning. han skulle tydligen flytta till större med någon kompis!

så nu har jag hunnit med o rensa en hel del. garderoberna i sovrummet är rensade och toma på sånt som jag inte behöver ha nu. sen har ja kolla igenom skåpen i hallen, även där är det rensat och nerpackat sånt som jag inte har användning av nu ändå, bara toapapper och städutrustning kvar där inne nu.

har även rensat på alla badrumsgrejer, parfymer, krämer m.m. så det ligger nu i en kartong, sparat det som ja verkligen måste ha bara. några värktabeletter o parfym. räcker för min del.

så nu är det väl egentligen bara lite smått kvar i lägenheten.. försöka bli av med det idag tänkte jag, så man kan börja på vinden, för där har ja en hel del saker, men det mesta är nedpackat o kartonger, så inte så mkt o packa. mer att ta reda på om vi ska ha det kvar lr inte.

ne nu blir d o laga lite mat. får bli pytt i panna o ägg idag.




promenad

dagen har mkt o erbjuda.
nu på förmiddagen ska jag fortsätta rensa garderoberna. har två skåp kvar. packade nyss ihop alla mina spel i en kartong. iof är det inte så många. men några yatzy, alfapet, ordyatzy, något pussel o lite sånt. spel är alltid kul. det spel som jag o min tjejkompis krican ofta brukade spela var kasta gris. =)

    


sen klockan 12- 12.30 kommer det en som skall kolla på min lägenhet. än så länge så är det två stycken som verkar fått erbjudandet om lägenheten, så har två visningar. men dom får ha överseende för alla kartonger och sånt. är ju mitt uppe i flytt kaoset liksom.

                                    lägenheten som skall visas

sen klockan 1 skall jag på promenad med min kompis sandra o dottern hennes. ska bli trevligt.

klockan 15.30 ska jag på massage, ska bli jätte skönt faktiskt.




ikväll sen ska jag till norrköping. älskling o hans vänner ska ut på speedway ikväll. så jag ska hänga med. ska bli intressant, aldrig varit på det. får väl se vad jag tycker om det. men det som e viktigast är att jag får vara med älskling o alla kompisar. Då spelar det ingen roll vad vi gör, bara vi får vara med varandra.!




ne nu måste jag nog sätta fart med det jag ska... mitt i allt det här så ska jag fixa matlådor oxå. hur ska det gå. men på något sett går d väl.


Kvällsmat och Eurovision contest deltävling 1

img_6820 (MMS)

Kvällsmat och Eurovision contest deltävling 1


tömning

img_8015 (MMS)

fick för mig att tömma två sparbössor som jag hade. det gjorde jag rätt i kan ja säga. nu är jag 1376 kr rikare. dessa pengar går till ullaredskassan =) att man gått o haft dessa pengar utan o tänka på det är ofattbart.


folk

folk är konstiga...

var en som sa att han skulle ha soffan, o bad mig hålla den till honom, och jag sa att det går bra, och att om han bestämmer sig för o ta den så ville jag då ha en liten handpenning, som ett bevis på att han verkligen skulle ha soffan.
men då helt plötsligt bara för det så ville han inte ha den. hur skum får man vara?

aja. så som ni förstår så finns soffan fortfarande kvar, så bara höra av er om ni vill köpa den..

8000 kr är mitt pris.



den är endast använd i 3 månader, och den e sparsamt använd.

soffa!



nu ligger min soffa ute på blocket. och det har ringt lite folk idag. så imorn kommer första personen antagligen, får se vad den personen säger. hoppas på o bli av med den för det priset jag satt.

håll tummarna för mig..



bild till tidigare inlägg




här är bilden ja försökte lägga in i tidigare inlägg idag.


rensning

rensat min garderob idag... blev en blå ikeapåse full plus en papperspåse. massor helt enkelt. och en svart sopsäck oxå... det i säcken åker i soporna direkt, det andra ska jag ta med ut till mamma idag, så hon får kolla igenom, och om hon inte vill ha d så får dom hamna i myrornas samlingskärl nere på återvinningsplatsen ute hos mor o far.

som sagt, nu åker ja ut till tornby o träffas mamma sen blir d ut till henne. sitta ute på altanen i det fina vädret kanske =)


min lägenhet

nu har min nuvarande lägenhet kommit upp på stångåstadens hemsida. Och det verkar som den är rätt eftertraktad. 26 som är intresserade. förstår jag inte, då folk bara får bo i den i ca 6 -7 månader innan dom måste evakueras inför en totalrenovering. Men är ju tur för stångåstaden att folk vill bo "tillfälligt" lr står ut med o bo i en barack sålänge.

skulle här lagt upp en bild från stångåstadens hemsida. men det fungerar inte. något som e knas.



här har du ialf planritningen på lägenheten.

när jag var inne på stångåstadens hemsida och kollade såg jag även att det är två till som ska flytta från denna trappuppgång. bland annat min granne här bredvid, ludvig, som är min tjejkompis killes halvbror. sen ska dom som bor under oss oxå flytta, med den stora schäfer hunden som bara skäller.
antagligen flyttar folk för o slippa på o bo i baracker under renoveringen. för vad jag förstod blir d barack i 2 månader. kul kan jag nog inte påstå att det skulle vara.


idag kom målaren hit, som skall tapetsera i ett rum i nya lägenheten oxå. så nu är tapeter valt. blev en enkel enfärgad bara. nu är det bara 17 dagar kvar innan vi får nycklarna, 19 dagar innan vi bor där :D



På Cupolen ikväll på dans, i uppvisning me...

img_8216 (MMS)

På Cupolen ikväll på dans, i uppvisning med folk från lets dance


marknad o djur

idag så har vi åkt runt lite här o var.

först hämtade vi My hemma hos filips syster, thuva skulle på kalas så hon ville inte med.
My var nyfiken, hon hade ingen aning om vart vi skulle. be satte oss i bilen o åkte. vi hamnade i slaka. där var det marknad idag. ingen stor marknad direkt. men det var mysigt att gå där. blev lite shopping, mest ungen som shoppade :D hon handla födelsedagspresenter till lilla syrran =)

sen åkte vi till staden och åt lite mat. efter det blev det en tur i bilen igen... på ännu en överraskning. vi åkte hem till ett par kompisar till Filip. kollade på hästar, får, lamm och katter. jätte mysigt med massa djur. =)

nu har det blivit lite vila i soffan, innan det blir dags o åka hemåt stan igen, för lite dans ikväll =)

Fredagsmys

img_9193 (MMS)

Fredagsmys


Suttit vid ån med Linnea. Gräsänderna var ...

img_2387 (MMS)

Suttit vid ån med Linnea. Gräsänderna var arga o attackerade varandra!


Lunch på steves med Linnea idag

img_8707 (MMS)

Lunch på steves med Linnea idag


vaken med seg

idag mår jag bättre... behövdes sömn.. varit en bra sömn i natt med. men jag saknade dig Filip, ikväll blir d mys i soffan!!

idag blir en bra dag. först ska jag rasta cykeln, ner mot stan. sen där ska jag träffa Linnea, äntligen, var för länge sedan nu. blir någon fika, lite shopping. måste hitta present till filips systerdotter som snart fyller 3 år. har ni några förslag på vad man inköpa?

ne nu blir det frukost. ha en bra dag!

som en barnrumpa

ibland händer det. något som jag inte vet varför och som jag inte kan styra över.

jag blir som ett barn. när dom är övertrötta. blir tjuriga, ledsna o allmänt trötta. Jag skulle kunna skrika rakt ut för att jag inte vet varför det blir så här och att ja mår så dåligt över att jag får sånna här "dagar".

det som är värst är att jag kan ligga i soffan/sängen o bara gråta, utan anledning.

jag har fått dessa "anfall" som jag kallar dom nu 2 ggr på väldigt kort tid... tror d är bara på 1-2 veckors tid faktiskt. Som tur o oturen är att jag varit ensam när det hänt, så ingen annan behöver lida pga att jag mår dåligt. Men det jag skulle behöva nu är en värmande kram från min älskade. det hade gjort mkt just nu känner jag. Men det får vänta tills imorn, då sötnos sover på jobbet i natt.

ne nu ska ja nog gå o lägga mig, kanske läsa lite i min bok så att jag kommer på andra tankar...

rekomenderar verkligen kallendorft serien... =)


trött

nu är ja helt slut... jobbat i 10 h idag... visst d kanske inte är så mkt, speciellt inte om man frågar karln min.
Jag har iof inte tyckt att dessa timmar varit jobbigt idag, för idag har ja inte jobbat med det vanliga, kassa o ta hand om kunder o så. utan idag har det varit ombyggnation på plonogram. Plonogram är ett bestämt sett, av folk uppe på huvudkontoret i sthlm, hur det skall se ut i butiken. var sak har sin plats kan man säga!

så idag har vi byggt om i frysen. det var ett stort projekt. och ett kallt sådan. men nu är det gjort och snyggt blev det. =)

sen har vi kört bröd och kakor. Där blev det dock lite "fel" mellan oss kollegor, skall inte ta hela historien här, vill inte hänga ut någon. Men det hade blivit missförstånd mellan oss. Men gjort är gjort. så nu tror jag att det är löst igen.

nästa del vi började på var kemteknik, typ sånna varor som diskmedel, hårprodukter, tamponger m.m.
den var det mkt som inte stämde på, samtidigt som det inte var alls speciellt fel heller. men där blev det oxå snyggt till slut. Dock många varor som egentligen inte skulle varit med, men som fick stanna kvar ändå för dom måste ju ta slut innan vi kan göra klart helt och hållet. Men när grejen är slut är det bara att göra flera ansikten av det som skall finnas i sortimentet.

Det är väl vad jag har pysslat med idag. så nu har ja gjort mig förtjänt av o ligga på soffan. Väntar bara på ett telefonsamtal från bredbandbolaget. fick min bekräftelse idag på att jag gjort en flytt på min bredband från o med den 1 juni. Men i det priset som står så kostar min heltelefon enligt pappret 69 kr. och så som jag har det idag så är den delen helt gratis. så måste höra med dom, om det är så att jag kommer få betala 69 kr från o med flytten, i så fall skall jag säga upp hemtelefonen, för det är inget som jag behöver, ringer ju bara massa telefonförsäljare till den. har mest haft den för att den ingick gratis i mitt abonemang.

På tal om telefonförsäljare så ringde det faktiskt en nu när jag kom hem. någon från ett elbolag. och jag har redan pratat med ett elbolag och hade funderingar på att ta elen hos dom, men ångrade mig. Så jag sa som det var till denna "snubbe" att jag har för mkt att styra med nu i flytten och att jag redan sagt nej till ett annat bolag, som jag oxå skulle spara ca 80-100 kr i månaden hos.
jag orkar bara inte ge mig in i sånt, speciellt när jag inte förstår så mkt av det. så jag tar vad jag får liksom.
iof ska pappa hjälpa oss att fixa något bra avtal med dom som jag haft min el hos nu i 2-3  år. så något kanske det kan göra på priset, jämfört med vad jag haft innan då det bara rullat på och jag bara betalat typ =)

ne nu ska ja slöa... hej svejs...

kommentarsvar

Maria N (Kisa) om sparco:
Du ska åka med som kartläsare, eller ska du köra själv? :) Vem åker du med i så fall då? :)

jag har tagit licens för att vara kartläsare, hade grundlicensen, men i vintras tog jag även notkursen.
Så 4 juni blir det premiär tror jag =) Redan nervös.
Jag åker med en kompis som heter Pierre, kör för vömk, den klubb även jag är med i nu. gick ur ydre, kände inte att jag hade så mkt och göra i den klubben längre.

Åsa om Sitter i biltvätten och mumsar på två nya ...:
Gottegris!!! :)

japp. Man måste få unna sig något gott någon gång =) och jag kan lova att denna choklad var underbart god. Filip sa till och med att den med cheesecake smakade som glassen cornetto jordgubb, och den är ju jätte god, och jag saknar den i glassboxen.
men den med maräng var inte någon större sensation, men helt okej.


Sitter i biltvätten och mumsar på två nya ...

img_8194 (MMS)

Sitter i biltvätten och mumsar på två nya chokladsorter :)


till salu

har nu lite mer saker jag vill bli av med, som jag lagt ut på blocket.

bland annat vill ja sälja två stycken fåtöljer..

dessa tar jag 349 kr för båda!

sen har jag två olika köksbord jag vill bli av med.. först ett glasbord



detta har jag satt ut för 800 kr



detta har ja lagt ut för 450 kr. och då ingår även stolsdynorna.

någon som kanske är intresserad av något?

gå in här för mer info om kontakt m.m.


sparco

                      

detta var var jag har inhandlat idag... en bra begagnad overall. skönt o inte behöva låna av folk.

första debuten i denna blir antagligen den 4 juni, i åtvidaberg. jag är redan nervös =)


tomt

img_4189 (MMS)

nu är det tomt i köket. en mindre sak och ta hand om innan flytten. Diskmaskinen är såld! skönt. fick inte det jag satte ut den för, men gjorde en vinst jämfört med vad jag köpte den för =) jag ville bara bli av med den, så spelade ingen roll vad jag fick! nu ska jag åka o handla (kanske) en annan sak till mig själv, får se om den passar. återkommer med besked.


kommentarsvar

Johanna  (Www.mittljuvligahem.blogspot.com) om Pannkakor - dagens kvällsmat, med sylt grä...:
Tack såå mycket! Det stämmer bra!! :)





Johanna! vad jag blir glad för er skull. Du och min syssling Jimmy är som gjorda för varandra, och att det skulle bli en bebis hemma hos er det har jag trott länge, bara väntade på smällen =)

blir nästan tårögd när jag fick veta, tur man sitter ensam hemma så ingen ser en =)

önskar er all lycka med allt.. krama om varandra från mig!!
     

Pannkakor - dagens kvällsmat, med sylt grä...

img_7144 (MMS)

Pannkakor - dagens kvällsmat, med sylt grädde o glass = mumma!


Allt vad jag äger i porslin saker nu. Allt...

img_8892 (MMS)

Allt vad jag äger i porslin saker nu. Allt nerpackat :)


kompispris

jag är helt förälskad i denna "låt"... sitter på hjärnan, och blir glad när jag hör den på radion lr tvn...


städning

idag har jag efter jobbtid städat älsklingens bil... så himla mkt grus o smuts det var i den saken... damsugaren blev nog full på jobbet =)
men nu är den betydligt mkt finare ialf... sen  blev det en sväng genom tvätt"maskinen" oxå... så nu är den "renare" både inuti och utvändigt.. får väl se hur länge det håller...

imorn är det min bils tur att få sig en omgång... men den behövs bara köras i maskinen, och kanske torka av instrumentpanelen, jag drar inte med mig lika mkt grus in som Filip gör =)



idag är det 5 månader sedan min älskling kom hem till mig, och STANNADE!! wow vad tiden gått fort, känns som det var igår han kom =) samtidigt som vi har hunnit med väldigt mkt under dessa 5 månader... Kom på igår då att när vi flyttar in i nya lägenheten så har vi ½ års dag =) mysigt =)

För dig min Filip Björk så gör jag allt! du är min andra hälft och den kommer jag att hålla hårt i... än så länge har vi väl inte haft några motgångar, men jag tänker kämpa för varje minut jag kan få med dig!
ÄLSKAR DIG! PUSS


cd 4 av cd 5

nu har jag sett 4 cdskivor av serien Skilda världar... har en cd kvar. jag lovar att den lär vara slut innan denna vecka är klar...
Hur ska jag kunna vänta till hösten när volym 2 o 3 släpps i en dubbelbox??

aja, serien är jätte bra... verkligen värt pengarna!



ne nu ska jag åka o jobba... ha en bra dag så hörs vi av!

Dålig bild, men här har ni hårfärgen ialf ...

img_1191 (MMS)

Dålig bild, men här har ni hårfärgen ialf för er som är intresserade!


nyfärg

håller för tillfället på o förnyar min hårfärg, ska bli spännande... var trött på min totalblonda hår... men man kanske inte blir nöjd, så kanske återgår till det, men det återstår att se.


                           

har fyllt ett antal kartonger idag... så nästan alla köksskåp är toma... känns skönt, för köksdelen är ju den jobbigaste delen i lägenheten...
sen är d ju all städning, torka ur skåpen och alla luckor...



Förtjänar detta efter packningen - jordgub...

img_2226 (MMS)

Förtjänar detta efter packningen - jordgubbar mjölk o grädde :)


Det börjar ta sig! Några skåp är helt toma!

img_0186 (MMS)

Det börjar ta sig! Några skåp är helt toma!


ledig

idag är jag ledig! och ett stort plus är att det är fint väder... :D
då kanske man får lite inspiration att packa! denna vecka måste jag få något gjort. har som mål att köket ska vara rensat och de flesta skåpen urtorkade... så blir det inte så mkt att göra sen!
Måste sätta upp mål för annars får jag inget gjort här hemma! =)


Nu är alla ute...

img_5417 (MMS)

Nu är alla ute...


Söta grisar fanns det oxå!

img_6899 (MMS)

Söta grisar fanns det oxå!


Koutsläpp

img_8239 (MMS)

Koutsläpp


RSS 2.0