Efter 1,7 mil är jag värd lite mys med min...

img_9340 (MMS)

Efter 1,7 mil är jag värd lite mys med min bäst bebis.


Efter 1,7 mil är jag värd lite mys med min...

img_9340 (MMS)

Efter 1,7 mil är jag värd lite mys med min bäst bebis.


Idag så fick Affe gå ute för första gången...

img_2790 (MMS)

Idag så fick Affe gå ute för första gången. Men i sele. Han tyckte det var intressant o spännande.  Idag har vi haft frida med familj på besök och min vän linnea o svärföräldrarna.  Så idag har det installerats internet, parabol o boxer med massor av kanaler.  Och ikväll tog hyresvärden med mig på cykeltur, lilla svängen, bara 1,7 mil. Men jag klarade hela rundan utan o gå något även om d var nära många ggr.  Nu unnar jag mig lite tid i soffan... Godkväll.


Hus på Lantgård

Ja, nu har vi flyttat ut till Landet. Såååå skönt ska jag säga er. Lugnt och fridfullt är det. När man ska sova om kvällarna är det helt tyst, inget som hörs, man skulle kunna höra en dammtuss trilla ner på golvet. Underbart är det.



Igår var första dagen som vi verkligen bodde i huset, vilket innebar att det var första gången vi käkade kvällsmat i huset. Och det fick bli på altanen då solen var framme. Var jätte skönt.



Nu sitter vårt namn på brevlådan. och Affe fick vara med på ett hörn oxå =)



På denna gård håller vi nu till!



Så här ser gården ut från vägen. Vi bor i det lilla röda till vänster. Och i det vita bort Uffe och Therese som är våra hyresvärdar. är stallet/Höskullen och verkstaden till höger.



imorse så sov Affe bredvid mig när Husse hade åkt till jobbet. Han verkar trivas i huset. Dock lite förvirrad är han. Men det blir nog bra när allt är på sin plats.
Kattvännerna på gården har han hälsat lite på. Han fick hälsa på Blomman, de nospussades lite, och sen fräste de lite mot varandra. Sen har han flirtat med Blomman via fönstret.
Hästarna har han oxå flirtat lite med via fönstret på övervåningen.

Ne nu ska vi se på allsång på skansen! Ha en bra kväll!

Vi dricker pigelindrinkar, dock alkoholfri...

img_2226 (MMS)

Vi dricker pigelindrinkar, dock alkoholfria för min del då jag fick köra hem ikväll


Lyftballong i centrala lkpg

img_9972 (MMS)

Lyftballong i centrala lkpg


Arnebo

Hej alla mina läsarvänner!

Hoppas allt är bra med er? Här är det finemang. Ligger just nu i soffan efter att tagit en dusch, I NYA BOSTADEN, Vårt HUS!!

Så idag har bestått utav att flytta saker. Blev en släpkärra, och två arbetsbilar fulla med saker. Och ett lass räckte, nu har vi fått hit de viktigaste och jobbigaste sakerna att flytta.

Ikväll blir d att åka inåt staden för att umgås med vänner.


Jag förstår inte att det kan vara skönt at...

img_1995 (MMS)

Jag förstår inte att det kan vara skönt att ligga åt typ tre olika håll med kroppen. Men han trivs ju så bara låta honom göra som han vill.  Mys är det ialf!


Idag är vi på skansen för lite allsång.

img_9003 (MMS)

Idag är vi på skansen för lite allsång.


RSS 2.0