städning

idag har ja storstädat lägenheten. behövdes inte sådär jätte mkt. men var skönt o ha en anledning att verkligen städa ordentligt, för då måste d bli gjort. min anledning idag var för att d skulle komma en person och kolla in min lägenhet. kan vara bra om man ger ett bra intryck kanske =) och att personen ser alla möjligheter på möbleringar och sånt.  så plocka ordning på bänkarna i köket. och oj vad mkt plats det blev. hur mkt som helst. och  när man plockar bort disken från diskstället och itne låter den stå i flera dagar. mkt mkt trevligare kändes köket.
vardagsrummet/sovrummet blev inte så mkt förändring, förutom att ja för en gångs skull bäddade sängen med överkastet. inte varje dag d händer direkt. men d känns mkt bättre om man gör d, mer hemtrevligt.

efter visningen så gick ja ner till ica o inhandlade ett paket isterband. blev sugen på det någon gång under helgen, så idag skulle det lagas. så kokade lite mjölk till potatismoset och sen stekte isterbanden. blev mumma, och jag blev även nöjd med potatismoset idag, inte för tjockt lr tunt och d var någon smak på det idag med =)

efter maten blev d bara att slappa... sen åkte ja hem till föräldrarna. där har d inte hänt så mkt. vår kisse, som för något halv år sedan blev påkörd o nästan helt förlamad, har fått gå ut. vi var oroliga över att han inte skulle klara av d, eftersom han fortfarande har problem med att gå sedan olykan. men han älskar det. och nu när ja skulle åka hem för typ en timme sedan så ville han ut igen, men inte mer idag. får vänta tills imorn =)

nu gör ja inte mkt alls. ska lägga mig o börja läsa andra boken av twiligth serien.

ha en bra kväll och sovgott...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Isterband är det bästa som finns!!

2009-04-15 @ 18:33:02
URL: http://homooeconomicus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0