kallt....

igår var vi på informationsmöte i sthlm.

var mkt trevligt. roligt o träffa folk i ens egen ålder på de olika stationerna här i från lkpg, att lära känna nytt folk e kul, för hann ju med o prata en del på vägen upp och ner...

vi bestämde oss för o stanna o äta något innan vi skulle på mötet, så blev Mcdonalds i kungens kurva. vi var två bilar som åkte upp, o första bilen fick leda oss i den andra. men när vi skulle äta så åkte första bilen halva kungens kurva runt, medans man kunde åkt direkt =) men vi fick ju se lite ialf =) en liten utflykt e ju alltid trevligt.

på mötet pratade de om vad jobbet som STF innebär och om en Ledarskaps utbildning som statoil har. det var mkt intressant möte. Nu ska man bara ta ställning för vad man själv vill med framtiden. har till den 31 januari på mig o tänka.

sen igår kväll var ja o älskling hos T o S o kollade på bonde och på en film, Baksmällan. MKT grymt bra film. den måste ni se.



idag har d fallit ner mer snö.. det e trevligt.. det ända är att det e läskigt o köra bil... men det går bra. det läskigaste idag är att det har blåst full storm....

imorn ska ja försöka fixa med o städa lite... skriva inköps lista inför jul o allt. för sen på lördag blir d o fixa ordning det sista, som julgran o godis o julskinka o sånt =)

nu ska ja krypa ner i soffan o försöka få upp lite värme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0