snön har kommit, och verkar stanna....

ja just d, d finns hopp för en vit jul... och det är ju vad alla önskar,  lr vad säger ni där ute?

julafton är inte julafton om det inte finns snö på backen... bara det är lite åtminstone... så att d inte e grått o trist... det blir så mkt mysigare med snö...

enda nackdel med snön, är ju att d blir halt o äckligt o köra bil... som idag när  ja åkte hem... bilen ville inte alls stanna när ja ville... så två ggr idag fortsätta rakt fram istället för o svänga som jag ville... men ja klara av det =)

idag har ja varit i kisa. umgåtts med älsklings mamma, syster o hennes son. har inte träffat dom på länge, och det märktes när man såg C. han har växt massor sedan sist... det går fort.. så man får väl försöka passa på träffa dem... snart är d ju dop. ska bli kul. Roligt o träffa Älsklings familj, tråkigt dock att ja inte kan vara med o fira jul med dom, då jag jobbar den 26e. men så är d. man måste ju tjäna lite pengar oxå..  men vi ses allihopa den 29e ialf, då blir d o fira älskling och hans tvillingsyster som fyller år. blir lite smörgåstårta och kakor.

imorn ska ja till sthlm på möte på statoilshuvudkontor. så ska snart gå o lägga mig för att gå upp 8 imorn. vi ska åka 9:30 från tornbys station. ska bli intressant o träffa folk från andra stationer o se vad huvudkontoret har o erbjuda i framtiden o liknande.

dags o sova lite..

godnatt där ute..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0