trevlig lördagskväll med gott sällskap

i lördags gick ja upp tidigt... skulle åka ut till mamma till klockan 11. visst d kanske inte e jätte tidigt, men för o ha kommit hem halv 1 på natten så är d rätt tidigt o gå upp vid 9. men var inte jätte trött så gick finnemang.
åkte hem till mor, där ja vänta på dom. vi skulle åka in till Norrköping. Väl där så var vi på nya Hageby Centrum. stort, mkt affärer. Men var väldigt rörigt, då d fortfarande e pågående byggplats.
Där inne letade vi efter en present till steffi, min kusin som fyllde 10 år. dom växer väldigt fort. var inte länge sen dom var små =)
men innan vi åkte till dom åkte vi till en bilfirma. pappa ville testa en bil han vill ha, en mustang 08... den var inte helt fel. Men han får nog svårt att övertala mamma om o köpa den. Så bara o glömma den.
Hos mina kusiner så var även mina andra kusiner där, dennis o simon. var inte igår vi sågs direkt. Trevligt. Ska nog umgås med dom på fredag oxå, dom har studiedag tydligen.
Efter att vi varit på kalaset, så åkte vi till Ica Maxi och handlade mat. För på kvällen skulle ja få besök av Sandra och Emil. Skulle käka lite mat och kolla in melodifestivalen.
Maten som lagades var potatisgratäng, kyckling och sallad. riktigt gott var d... mumma. Blev en riktigt trevlig kväll. käkade gott, såg på melodifestivalen, dock vet ja inte om rätt låt vann, men är nöjd att SNÄLLA SNÄLLA inte vann ialf...
Sen käka vi lite nötter o chips och kollade på filmen Patrik 1,5. Den filmen e bra. =)

sen var klockan typ 1 på natten helt plötsligt. Gästerna gick hem o bie o ja somna som stockar...



söndagen vakna vi skapligt. käka frukost, städade undan lite i lägenheten efter gårdagskvällen. sen packa ja lite jobbkläder och andra saker som ja skulle ha med mig ner till bie på eftermiddagen. sen åkte vi ut till tornby, där vi skulle handla på biltema till punghofen bland annat. Och vi lämna tillbaka min fritös oxå. så nu måste ja leta någon ny...

sen hem till kisa. där bie fixade lite med rallybilen, testade storlarna, åkte o tvätta bilen oxå. o när vi tvättat klart bilen, ville den inte starta länge =(
men med hjälp av P fick vi igång den.
sen blev d hem o slappa resten av kvällen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0