fiskeboda

onsdag till torsdag var jag iväg med jobbet på 24 timmars. jag hade ingen aning om vad 24 timmars innebar, förutom att det var lite lekar och sånt.
när vi kom dit så fanns det lite smörgåsar, frukt o godis o äta av. bara plocka vad man ville o hur mkt =)
sen blev de olika stationerna från övriga delar i området indelade i grupper. vi fick börja i stora huset med seminarie. det handlade om lite siffor och statisik om hur själva verksamheten går. och sen lite information om kommande evenemang, så som kanelbullens dag och en superhelg där statoil kommer ha massa förmånliga priser och service.
Och sen prata vi om hur man gör i vissa tillfället. som merföräljning och sånt.

efter seminariet så var d lunch, hamburgare med bröd. (och det var ja glad över, för dom hade sagt att det skulle vara korv med bröd, men ändrade det som nattmåltiden istället.) och för dom som inte visste om det så äter jag inte korv. så ja blev glad att även ja kunde äta lunch.

efter lunchen var d lekar som stod på schemat. första var att man skulel sitta ihop 4 st från stationen, och sen att tre skulle ha varsin hink med vatten. och detta skulle då transporteras via ett rep, och det skulle gå fort och man skulle ha så mkt vatten som möjligt kvar.
vi klara oss hyfsat, hade mkt vatten kvar, men ingen vidare tid dock. men kul var d.

sen skulle man utan 6 träbitar forma dessa så d blev en fyrkant på kortast tid. och där vann vi faktiskt i vår grupp på 3 stationer. =)

sen var det båt som stod på schemat. 4 stycken skulle sitta i båten, och ha ögonbindel och sen bli led av kapten om hur vi skulle ro. det var rakt ut en bit och där skulle man runda en boj och sen in tillbaka till land. dock blev vi diskade i denna lek, för alla var tydligen tvugna o runda bojen, men det gjorde inte vår kapten, som simmade efter båten. men vi hade kul =)

sen var d frågesport. massa frågor om statoil, hur många stationer som finns, hur många länder statoil finns i och hur många anställda som finns på statoil m.m. där gick d faktiskt bra för oss, vi slog ialf Mantorp stationen, och vi hade en liten intern tävling mellan oss... dock vann dom hela tävlingen av alla stationer som var med den dagen.

sen var d lite bollekar, innebandy, fotboll och golf. vi var inte så jätte duktiga, men gjorde vårt bästa =)

sen var d fri tid. fixade ordning oss för fest på kvällen, då det serverades kött o potatissallad. var riktigt gött... efter det blev d dans. var trevligt. men malin o jag gick upp till stugan för o sova redan vid halv 11, men vi låg o snacka skit, så klockan blev halv 1 ialf =)

på torsdagen var d städning av stugan o sen frukost. sen åkte vi hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0