äggsmörgås

sitter här o äter lite... blev tekaka med ägg o kaviar på... länge sedan man åt d :D

idag har ja storstädat... gått upp med en hel hög gardinstänger som stått i hallen o över ett års tid nu... så d var itne en dag försent. så nu är dom borta. möblerat om i hallen med... ska försöka hitta ett mindre skoställ för d ja har nu är för långt om ja ska ha d där ja ställde d... o ja blev nöjd om d står där... men som sagt, ett kortare... se om ja kan hitta något..

sen har ja bytt matta i vardagsrummet. hade en svart rya matta från ikea innan... men den e så svår att städa.. så nu gav ja mig på o rulla ihop den... och under var d jätte kladdigt... någon som måste spillt något. men men... rullade ihop den o sen skura ja golvet... så nu luktar d jätte gott. för skurade även de andra rummen oxå...

lade istället dit en röd matta som ja haft i köket och i hallen. så nu har den fått flytta in till vardagsrummet. men det är bara en tillfällig, för den e lite liten... så ska försöka hitta en som e större någon dag. bara frågan vad man ska ha, svart hade vi innan o nu är den provisoriska röd... ska man ha något med färg lr svart? får se vad man springer på för något...

sen åkte ja ut till svista en sväng. skulle hjälpa älskling att lägga bud på en folkracebil, men den gick sönder sen, så blev inge.

snart ska ja åka ner till kisa o leka med casperman... hålla ett öga på honom medans louise skulle laga storkok o frysa in..

imorn är d jobb igen... sommarschemat börjar. ska bli skönt o ha ett fullt schema o gå efter nu... inga inringningar... kunna planera de lediga dagarna utan att behöva ändra planer.


Kommentarer
Postat av: Emeliié

Ja, men vissa som "stöttat" mig under denna tid försvann igen så fort man sa att man mådde bra.

är det äkta vänner då? eller stöttar man bara för att folk ska tro man är snäll ?



Jag vet ej längre, men kanske dags för en gallring av riktiga vänner och inte riktiga vänner.. :/

2010-06-22 @ 13:14:14
URL: http://emeliieruukeel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0