p möte

i eftermiddag har vi haft personalmöte... idag var vi hela styrkan som var på plats. roligt. och det blir många diskussioner. det är bra. det är det som möten är till för tycker jag. alla får säga sin ensak om saker och sen höra vad andra har att säga.

det ända tråkiga idag var att efter mötet, som drog ut på tiden, 4 h, skulle vi har hittat på något tillsammans. vi skulle ha åkt till valla och spela minigolf och grillat. dock så bestämmde vi när mötet började att vi skulle skippa minigolfen, då pga att d blåste sådant. men att vi kanske istället skulle gå ner o bowla lr något liknande. men eftersom tiden sprang iväg, så ville folk hem. folk tyckte klockan var mycket. visst klockan var närmare halv 8. men det är väl inte så där jätte sent lr? jag förstår de som hade jobbat sen kl 6 på morgonen att de var trötta. men hade varit kul o gjort något. men vi bestämde att vi senare ska hitta på något tillsammans, och inte ha något möte innan, utan bara en liten tillställning. detta skulle ske innan semestern. får väl se när det sker, om??

så först hade vi möte i 4 h idag då.. och nu har ja suttit i ett antal timmar och komponerat ihop hela mötet i ett protokoll. så blev väl 6 h jobb idag... inte illa pinkat av o haft en ledig dag =)

plus att idag kom ju lönen. och det kan ja lova dig att d inte var en liten en. kom ju på att man fick semesterlön denna månad. och den är alltid en större klumpsumma :D så den kommande månaden kommer att gå ihop sig oxå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0