Fläskytterfile & ungsrostade rotfrukter

Igår gjorde jag kött o grönsaker till middag och matlådor inför helgen.

Gullök
Rödlök
Soltorkade tomater
Morötter
Fläskytterfile
Grädde
Kantarellfond

1: skiva ytterfilen och slå ut bitarna med något redskap. Peppra o salta
2: skiva morotsstavar. Dela lökarna i bitar. Skiva tomaterna till mindre bitar.
3: olja en ugnsform o lägg i grönsakerna o salta.
4: stek köttet.
5: häll grädde i en kastrull tillsammans med kantarellfonden. Koka upp till en bra sås

Betyg: 5/5
Kommentar: smaskigt. O mättande. O ändå ingen potatis, pasta lr ris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0