fest o biosystem

i lördags var d kalas på schemat. en kompis som fyllt 22. så ja o en kompis börja hemma hos mig, laga lite mat, wok. sen gick vi till S. hela dagen hade d varit kanon väder, men när vi skulle röra på oss, ja då började d regna. så jävla typskt. men vi tog våra grejer o gick. enda nackdel var att ja valde helt fel skor. men det var dom ända som var vattentäta. så d fick gå, men på kvällen lämnades dom kvar på festen o lånade ett par vanliga skor hem.

festen var mkt mkt lyckad. mkt roligt folk. och det var bra ös på festen, ända tills att securitas kom kl02. =) då tyckte nog grannarna att d var nog =)
Fast några grannar under dom tror ja var ju snälla ialf, dom kom upp o sa till oss, men sen måste d varit någon annan som ringde till störnings jouren under tiden.

   
några bilder från festen. fler kommer nog upp på face.


i måndags var jag o älskling med min mor o far in till norrköping. där ja o älskling inhandlade ett biosystem till lägenheten. det är helt okej. tråkigt att olika inställningar måste ställas om varje gång man ska kolla på något. men så är d tydligen. och sen när man spelade musik så blinkar bilden typ. och då sa dom att ja skulle åka in med den så att dom fick kolla på den. men när ja kommer in så är d inget fel på den. så ja åker hem, byter scart kabel som dom sa till mig, men d fortsätter så ändå. men ja ska åka o köpa en HMDI kabel istället. för det skulle tydligen vara bättre. se om bilden blinkar då, för då e d något annat som e konstigt.

ne nu ska ja ta hand om disken (behövs bara ställas in i diskmaskinen nu för tiden) och sen kommer sandra o vi ska ut o gå i d fina vädret.

ha d bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0