trött

sitter här o väntar på att åka o jobba. e sjukt trött.

efter jobbet blir d att åka ner till kisa. kanske skulle åka ut till hans farmor och hämta hans sista grejer till lägenheten.

ska sminka mig o borsta tänderna nu, puss

semestern slut

sista dagen på semestern är snart slut. och vad har då hänt idag. varit rätt lugnt faktiskt. fixat lite med lägenheten och den nya bardisken vi inhandlade igår. ställt in alla glas o en hel del sprit =) sen har ja ställt ordning på lite möbler som har stått i vägen. fixat ordning i garderoberna i sovrummet. så nu kan vi sätta in hyllor så vi får plats med lite mer grejer.

sen var ja nere på ica o inhandlade lite mat till kvällen. tacos stod på matsedeln ikväll. mkt mkt gott. sen har ja faktiskt bara tagit d lugnt. inte känt för att göra något ansträngaden.
Kollade på filmen Twilight först. sen bara sappat tv.
och nu har ja precis duschat. blir o vara vaken en timme till typ. sen läsa lite o sova. klockan ringer vid 04:10 imron =S

ska lägga mig på soffan nu. ha d bra...

tyskland

0-2edd5bd69c00b04072a600c602946208.png

Vi var en sväng i tyskland igår och handlade lite ;-)
Så nu kan det bli fest.


ny mobil

idag har jag varit på stan med Linnea. var o käka lite gött och sen strossat runt lite. letade efter en klänning till bröllopet som vi ska på om två veckor. men hitta ingen klänning, men blev ett linne som ja ska spara till då ifall ja inte springer på en klänning som ja vill ha.

vad mitt mål med stan idag var o köpa en ny mobil. och det gjorde jag oxå. en sony ericsson w302. någon som har en sådan? några erfarenheter ? säg gärna till.



nu håller ja på o tvättar. det e snart klart. så ska ner o vika all tvätt. sen ska jag nog ta ett ryck med all packning som ja haft under dessa två semesterveckor. allt ligger utspritt i hela vardagsrummet. =(

ha en bra kväll. puss

hemma igen

nu har ja kommit hem ifrån 2 veckors semester på resande fot.

en kort resumé.

vecka 28 var vi i vimmerby på folkrace hela veckan. finns inte så mkt mer o säga där.

o förra veckan var vi på gotland. har haft det redigt tur med vädret. varit minst 25-30 grader varje dag och blå himel. underbart. o lite solbränna har man nu fått. =)

tisdagen var vi på folkrace hela dagen. var rätt så utdraget. tre omgångar tog 9 timmar att köra. tur man bara var med från klockan 12, det började redan kl8 på morgonen.
men på förmiddagen så var ja nere vid stranden. vilken utsikt det var från ett berg i närheten =)



onsdagen var jag o älskling iväg med hans syster o famlij o några vänner till Kneippbyns sommar och vattenland. det var mkt mkt trevligt. blev en heldag med sol o bad =)

 
 

Torsdagen var älskling och jag med hans syster med famlij igen. vi åkte runt lite här o var, hamnade på ett bilmuseum, urdåligt dock. sen till en jätte fin strand, sen outlet, leksaksaffär och en prylutförsäljningsbod. mkt mkt trevligt.



Fredagen så var jag och älskling ute o körde 4hjuling. häftigt. och man fick se en hel del på 3 timmar. =)





på kvällen var vi inne i visby och käkade lite o gick omkring...

  
 

Lördagen blev d folkrace, men inte förens senare på eftermiddagen. åkte dit tills finalerna började. och på kvällen hände inte speciellt mkt. plockade ordning i stugan och städade.

det var mina två första semesterveckor. och nu har snart första dagen på sista veckan gått oxå. men den pratar ja om i ett senare inlägg...


SEMESTER

ÄNTLIGEN!!!!

nu är den äntligen här, min första semester i mitt liv =) och det blir hela 3 veckor....

första veckan blir det att campa nere i Vimmerby på semesterracet. ska sova i husvagn med älskling och en kompis. blir mkt trevligt... håller tummarna för att d inte regnar =)

sen är d hem till älskling, packa om väskorna o sen på måndagen i andra veckan åka till gotland. blir även där folkrace...

tredje veckan blir o ta d lugnt o bara njuta ännu mer av semestern. så har ni förslag på något kul så bara o säga till.


ne nu ska ja färga håret. sen packa alla kläder o saker ja har för o kunna vara borta i 2 veckor i sträck.

ha d bäst. puss

ps. imorn får ja ett nytt kylskåp =) var bara en månad sedan som d gamla brann upp =(


RSS 2.0