hemma igen

nu har ja kommit hem ifrån 2 veckors semester på resande fot.

en kort resumé.

vecka 28 var vi i vimmerby på folkrace hela veckan. finns inte så mkt mer o säga där.

o förra veckan var vi på gotland. har haft det redigt tur med vädret. varit minst 25-30 grader varje dag och blå himel. underbart. o lite solbränna har man nu fått. =)

tisdagen var vi på folkrace hela dagen. var rätt så utdraget. tre omgångar tog 9 timmar att köra. tur man bara var med från klockan 12, det började redan kl8 på morgonen.
men på förmiddagen så var ja nere vid stranden. vilken utsikt det var från ett berg i närheten =)



onsdagen var jag o älskling iväg med hans syster o famlij o några vänner till Kneippbyns sommar och vattenland. det var mkt mkt trevligt. blev en heldag med sol o bad =)

 
 

Torsdagen var älskling och jag med hans syster med famlij igen. vi åkte runt lite här o var, hamnade på ett bilmuseum, urdåligt dock. sen till en jätte fin strand, sen outlet, leksaksaffär och en prylutförsäljningsbod. mkt mkt trevligt.



Fredagen så var jag och älskling ute o körde 4hjuling. häftigt. och man fick se en hel del på 3 timmar. =)





på kvällen var vi inne i visby och käkade lite o gick omkring...

  
 

Lördagen blev d folkrace, men inte förens senare på eftermiddagen. åkte dit tills finalerna började. och på kvällen hände inte speciellt mkt. plockade ordning i stugan och städade.

det var mina två första semesterveckor. och nu har snart första dagen på sista veckan gått oxå. men den pratar ja om i ett senare inlägg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0