post

innan jag gick ner på stan idag så kom posten. fick brev från högskolan. jag öppnade det. stod att en kurs som jag läste när jag gick där har lagts ner. och att ena tentan som jag tydligen har kvar kommer att gå en gång till, den allra sista gången.

jag är förvirrad. kanske att ja borde göra den. jag tror ja bara har kvar den tentan i den kursen, sen e hela kursen klar. kanske bra o göra klart det. jag har en månad på mig. borde ja kanske hinna på? eller? om ja sätter igång direkt nu.. ska nog upp på vinden o leta efter de anteckningarna o papper till kursen. kollade lite nyss på en gammal tenta. såg inge rolig ut. fattade inget av o läsa frågorna.

ska kolla upp det där lite mer. sen får vi se hur d slutar.

träningsvärk

kom äntligen iväg och tränade igår... var skönt..  men idag känns det att jag inte varit där på 2-3 veckor och tränat. har träningsvärk i alla delar av kroppen.

men det visar ju att jag måste träna mer. så det ska ja försöka o göra. tänker ju inte slänga ut 280 kr varje månad och sen itne gå dit.
men jag har en fråga. är det bra att träna när man har träningsvärk. jag gjorde det en gång första veckan jag var där. och det funkade, men jag orkade inte göra lika många ggr på vissa övningar pga att ja hade träningsvärk i dessa muskler. så frågan är, ska man träna fast att man har träningsvärk? ger det mer lr ska man vänta tills det typ gått bort? vilket tar mest?


idag ska ja ner på stan med sandra... vi ska planera vår tjejkväll, vad vi ska ha för mat och vem som ska få äran o köpa vad =) kommer nog bli en trevlig tillställning tror jag.

sen ska ja även göra en hemlis på stan. ska bli kul o se vad som kommer hända i framtiden med den =)

 


jul

idag har ja beställt julgardiner =)

visst d är ett tag kvar... men bäst o vara ute i tid. det fanns då fina detta år... ville beställa till alla rum. men köpte nya förra året, så får återanvända två stycken i år igen.

här har vi vad ja beställde ialf:




detta till vårt vardagsrum... blir nog nice


tjejkväll spikad

äntligen kommer den o bli av... jag o S har pratat om denna kväll sedan någon gång i början av juni att vi skulle ha den i juli någon gång... och nu är d snart oktober... det blir aldrig som man tänkt sig... men nu är datum och tid o plats spikat... ska bli mkt mkt trevligt...

blir mat... knytkalas... sen trevligt sällskap.. o sen vidare på fest antagligen... får se hur kvällen slutar... ska bli skönt att göra något, att ha något o se fram emot...


Intressen!

jag har nog glömt bort mitt liv helt och hållet...

för jag har inget för mig  om dagarna. vad brukade jag göra förut? vad hade jag för intressen då? För jag kan inte komma på något som jag brukade göra....

finns det någon där ute som kan komma på något roligt som jag kan börja med!? börjar bli tråkigt att bara ligga hemma i soffan o kolla på tvn, den som det aldrig går något vettigt på... så? kom med förslag..


idol

har precis kollat på kvällen idol avsnitt på internet. tur att det finns den möjligheten när man jobbar som jag gör.

tycker allt att juryn har valt ut riktigt bra topp 20 artister... kan nog bli en tuff säsong i år. Fast den sista personen e ju inte juryns val. utan det får vi tittare bestämma... och jag vill nog prata bäst för piotr. visst är calle oxå jävligt bra. men som juryn säger, han e så "blyg" speciellt om man jämför med piotr som en "ballo" citerat från anders bagge.

vad tycker ni, vem av dom ska gå vidare?? rösta på dom fram till 00.00 i natt. så lite mer än en timme kvar... sätt fart...

farmor besök

efter jobbet igår så åkte jag till mina päron... blev bjuden på äpplekaka... o vaniljsås... o sen var farmor där... var ett tag sen... trevligt trevligt...

hmm, jag har mkt o fundera på just nu... min framtid kommer kanske se annorlunda ut... men jag kan inte bestämma mig om det... och tänker inte skriva vad det handlar om exakt, för vissa bör inte få veta, och jag vet att några/någon av dem läser här ibland.

så vi får se hur d blir, ska ta reda på lite mer om det i veckan som kommer tänkte jag....

idag jobbar ja till 21... sen hem till mor o far o byta bil, tillbaka till min bil...

sen händer inte mkt... imorn ska vi till kisa på lite mat. annars händer inget spec i helgen. funderade på om ja ska på höstmarknaden i skärkind på söndag. för annars vet ja inte vad som händer i helgen.måste passa på o göra saker, sen jobbar ja tre helger i rad...

ska se tv nu innan dags o åka o jobba om en timme.


Bergqvist Massageskola

det är något ja rekomenderar faktiskt. billigt, 150 kr för 45 min, och dom var riktigt duktiga. ialf den tjejen ja fick...

för att boka tid hos dom gör så här

gå in på google

sök på bergqvist massageskola

gå in på elevbehandlingar

boka tid


dom har typ två dagar i veckan som dom kör...

det var verkligen behövligt. hon hitta några ömma punkter på mig som ja inte visste att ja hade... och vissa kan till och med göra att ja har ont i övriga delar av kroppen...


massage

ska strax iväg och få lite skön massage...

men innan ja åker så ska ja förbereda maten som får fixas efteråt... blir pannbiff eller köttfärslimpa med koktpotatis och gräddsås... längtar redan efter maten =)

hur gör ni era pannbiffar? så här gör jag:

 * köttfärs
 
 * lök

 * kryddor (grillkrydda, svartpeppar, chilikrydda)

 * ägg

 * ströbröd

bara o blanda i allt i en skål, sen antingen o göra köttbullar, pannbiff lr köttfärslimpa utav det.
Har ni något annat sett, har ni något annat kul i er röra? berätta gärna


bullarna

2536cb133f183dadac2ef4712031a9d2.png

bullarna


bullbakning

sitter här o väntar på att degen ska jäsa...

sen blir d förhoppningsvis goda nybakade bullar... mumma...

till hjälp med vad och hur mkt man ska ha i så har ja faktiskt använt min hemkunskapsbok, lr för tillfället min älskling bok.
det är faktiskt den bästa kokbok man kan ha, bra bilder, och enkla recept. och oftast recept för 2 personer, då slipper man räkna när man ska göra hälften av något =)

ska gå o kolla in degen nu, kommer kanske upp någon bild på mina bullar sen...

ha d bra

skomakarlåda

nu har ja lagat lite mat, blev skomakarlåda. tänkte att ni kanske ville ha receptet??

här kommer d:

potatismos (hemmagjort lr pulver, hur ni vill)

köttfärssås (god med en stark sås, så d smakar lite mer)

sen häller du köttfärssåsen i en ugnssäkerform, och sedan lägger du på potatismoset på köttfärssåsen. ställ in formen i ugnen på 200 grader i typ 20 minuter.

hoppas någon tycker d låter gott, ni får gärna berätta er åsikt.


bil och dator...

igår hängde jag med min mor o far upp till sthlm. dom hade köpt en bil. ford mustang. så vi åkte upp, stannade på stavsjö och åt lunch. sen for vi vidare, och sen körde jag hem mammas gamla bil från sthlm. och vi hamnade mitt i rusningstrafiken, så var inte så kul att köra inne i sthlm då inte. men jag klarade av det,  känner mig stolt =)

sen åkte vi in till nkpg, där jag inhandlade en ny dator, för min gamla gick sönder och kunde inte hitta delat till den så blev en ny istället. så e 5000 kr fattigare nu...
men det är d värt. för har varit utan dator nu i 2 veckor, och det känns kan ja säga...

sen satt ja hemma hos mor o far så att vi startade upp nya datorn, tog en jävla tid. så var inte hemma i lkpg förens 23 igår kväll... så d var skönt o sova då...

idag händer inte spec mkt. håller på o tvättar just nu. sen ska ja träna vid halv 5, så ska väl försöka o laga något mat innan dess. någon som har något förslag? är så tråkigt o laga mat och jag har verkligen ingen fantasi. men något ska ja väl komma på förhoppningsvis.

vad händer i helgen?? för har inget o göra, för ingen vill göra något med mig =(


fiskeboda

onsdag till torsdag var jag iväg med jobbet på 24 timmars. jag hade ingen aning om vad 24 timmars innebar, förutom att det var lite lekar och sånt.
när vi kom dit så fanns det lite smörgåsar, frukt o godis o äta av. bara plocka vad man ville o hur mkt =)
sen blev de olika stationerna från övriga delar i området indelade i grupper. vi fick börja i stora huset med seminarie. det handlade om lite siffor och statisik om hur själva verksamheten går. och sen lite information om kommande evenemang, så som kanelbullens dag och en superhelg där statoil kommer ha massa förmånliga priser och service.
Och sen prata vi om hur man gör i vissa tillfället. som merföräljning och sånt.

efter seminariet så var d lunch, hamburgare med bröd. (och det var ja glad över, för dom hade sagt att det skulle vara korv med bröd, men ändrade det som nattmåltiden istället.) och för dom som inte visste om det så äter jag inte korv. så ja blev glad att även ja kunde äta lunch.

efter lunchen var d lekar som stod på schemat. första var att man skulel sitta ihop 4 st från stationen, och sen att tre skulle ha varsin hink med vatten. och detta skulle då transporteras via ett rep, och det skulle gå fort och man skulle ha så mkt vatten som möjligt kvar.
vi klara oss hyfsat, hade mkt vatten kvar, men ingen vidare tid dock. men kul var d.

sen skulle man utan 6 träbitar forma dessa så d blev en fyrkant på kortast tid. och där vann vi faktiskt i vår grupp på 3 stationer. =)

sen var det båt som stod på schemat. 4 stycken skulle sitta i båten, och ha ögonbindel och sen bli led av kapten om hur vi skulle ro. det var rakt ut en bit och där skulle man runda en boj och sen in tillbaka till land. dock blev vi diskade i denna lek, för alla var tydligen tvugna o runda bojen, men det gjorde inte vår kapten, som simmade efter båten. men vi hade kul =)

sen var d frågesport. massa frågor om statoil, hur många stationer som finns, hur många länder statoil finns i och hur många anställda som finns på statoil m.m. där gick d faktiskt bra för oss, vi slog ialf Mantorp stationen, och vi hade en liten intern tävling mellan oss... dock vann dom hela tävlingen av alla stationer som var med den dagen.

sen var d lite bollekar, innebandy, fotboll och golf. vi var inte så jätte duktiga, men gjorde vårt bästa =)

sen var d fri tid. fixade ordning oss för fest på kvällen, då det serverades kött o potatissallad. var riktigt gött... efter det blev d dans. var trevligt. men malin o jag gick upp till stugan för o sova redan vid halv 11, men vi låg o snacka skit, så klockan blev halv 1 ialf =)

på torsdagen var d städning av stugan o sen frukost. sen åkte vi hem.


Lunchen efter en timme på gymmet:-

0-6453d3a890376a3038c610ba3c82cc98.png

Lunchen efter en timme på gymmet:-P


dator

hemma hos päronen o kollar runt lite på datorn. känns skönt. men kommer bli tomt ikväll när ja kommer hem till lägenheten o inte har någon dator igen =(

börjat träna på gym igår... känns kanon. imorn blir d simning tror ja, lr gym, får se.

ska dra. hej

nya frisyren :-D

31040a9fa6ded1f569095fa4e95ce2d3.png

nya frisyren :-D


RSS 2.0