vinterbil säljes

igår skrev ja om en annons på blocket om en som sålde snö...

så idag fick ja en lite rolig annons av en kompis som oxå låg på blocket...

han säljer sin vinterbil... den passar den som inte har körkort, och den är osynlig, så bra för hemliga uppdrag.

läs annonsen själva, här


vattengympa

idag händer nog inte för mkt... storstädade ju igår. så finns ingen städning, förutom disken sen maten igår dock. så det ska ja väl ta hand om senare... blir lite tv först... har rätt o slappa när man är ledig! lr har ja inte det?

sen kl 18 ska ja träffa två kompisar i simhallen. vi ska testa ett pass med vattengympa. ska bli väldigt intressant. Någon av er läsare som har någon erfarenhet av vattengympa? är det jobbigt?

ska nog ta o se en film sen, bröllopsfotografen, sett den? hoppas den e bra!

nu ska ja gå in på tradera o kolla in mina auktioner o se om någon budat över mig. ha d bra!

snö säljes

satt här och lyssnade på rix fm medans ja surfa runt lite på datorn.. och då kommer de med en rolig kommentar.

han hade sett en rolig annons på blocket. en kille från linköping som säljer snö. han läste upp annonsen pp redig östgötska... roligt o höra... =)

och självklart blev janyfiken o gick in på blocket för o hitta annonsen. och där fanns den... 

så är du intresserad av o köpa lite snö, om du inte fått nog av den, så gå in här

själv sitter ja o kollar ut genom fönstret och kollar på när våra istappar smälter... skönt!

städdag

har inte riktigt orkat göra något idag... är jätte trött, men har ingen anledning av d egentligen. men så kan d vara ibland... idag har ja tänkt o storsäda hela lägenheten. så typiskt att det är jätte fint väder ute idag då när ja tänkt o spendera hela dagen inomhus. fast iof, vad hade man gjort utomhus, en promenad är ju iof aldrig fel. får se, kanske tar en sväng senare. men först ska ja städa, badrummet ska skuras o sen damsuga hela lägenheten.

ska sen skriva en matlista för kommande 2 veckor... för på fredag ska ja umgås med mamma o sen handla mat.

ne ska kolla tv nu, sjunde himlen. en serie ja alltid tyckt om. sen ska ja väl sätta fart med städningen... bye

bilfan....

i söndas morse när ja skulle gå ner o starta bilen för o sen åka o jobba, så ville inte bilen hoppa igång. Min radioantenn har varit tråsig länge, och nu i helgen har den strular ännu mer än vanligt. motorn till den har stått och gått hela tiden, går inte o få tyst på den. det var just detta osm hade hänt natten mellan lördag o söndag. den hade stått och gått hela natten, så det fanns inget batteri kvar i bilen, så han starta inte.

o vad fan gör man? pojken är inte hemma. vem ska hjälpa mig, ja ska vara på jobbet om 30 min.. hmm... mitt i allt kommer en bil in på parkeringen, ja e fräck o frågar om han har startkablar och om han skulle kunna hjälpa mig o få igång min bil. han var mkt snäll o hjälpte mig. men först fick vi börja med o försöka puta ut min bil från min parkeringsplats. jag kör alltid in bilen, kanske man skulle börja med o backa in den ?

men vi fick ut min bil till slut,. men var tungt... men vi klarade det. sen kom det en tredje granne, han brukade oxå ha problem med sitt batteri nu när d varit så här kallt. så han kunde inte heler starta sin bil. men vi började med min och sen hans. vi fick igång båda.

så ja vill säga ETT STORT TACK till personerna som var med o hjälpte mig. tack så mkt.


sweet home alabama

underbar film... rolig, sorglig o romantisk... kan inte bli bättre...

och det som får mig o älska filmen ännu mer är att det är första filmen som bie o jag såg på bio. hur länge sen som helst känns d som... och det är snart 6 år sen...  vill bara säga att ja älskar dig!


kom

Denna låt var riktigt bra. rätt låt som gick direkt till finalen =)

vad tycker ni om timoteij med låten kom? var den bra?


snöstorm

idag har d gått i ca 70 kilometer i timmen på motorvägen. Men tur är väl det, för hade det gått i 110 hade man nog legat i en snövall. och där hamnar man helst inte. så en lugn färd till jobbet idag. huvudsaken är ju att man kommer fram HEL!

som sagt, mkt snö från himlen idag, och mkt blåst, som yrt runt all snö. så idag har det inte varit för mkt folk ute o åkt och besökt oss på jobbet. men det är skönt d med ibland.

ikväll är d melodifestivalen på schemat. till det blir d toffifé och chips. vi sålde ut toffifé på jobbet idag, fick två packet för priset av en... mumma... så blir götti gött ikväll =)

Vad tror ni om kvällens artister?? jag tror att alcazar kommer ha en bra låt. lr ja hoppas d. deras låtar brukar vara riktiga party låter. I alla medier sägs d att det kommer gå bra för Darin, men det vet ja inte, inte så jätte förtjust i hans låtar. Sen elin lanto brukar ha ok låtar, så det ska bli intressant. ikväll finns d lite artister som man vet vilka som är. det kan nog blir bättre än de två andra deltävlingarna.

ne nu blir d mys till blåsningen o sen melodifestivalen... bye så länge

mc donalds

idag har ja som sagt var tvättat... gick bra. var klar redan efter 2 timmar =) skönt!

sen har ja bara slöat... plockat ordning lite o köket o så. men annars inget speciellt.

sa ju att vi skulle äta fajitas idag, men pojken som e sjuk villa ha mc donalds. så okej, kan väl vara snäll eftersom han e sjuk o gå med på d. men han fick betala =)

enda är nu att ja e jätte sugen på något riktigt gott, chips, godis lr något annat sött... men har inge sånt hemma. så blir inget... men ja känner att ja vill tugga på något. men vet ej vad. något förslag?

imorn blir d jobb i några timmar. sen vet ja inte riktigt. hem o ta d lugnt bara tror ja.

varför är d inget bra o ha på torsdagskvällar på tvn??

tvätt

idag ska ja tvätta lite.. har inte så mkt tvätt idag, så blir nog inte ens två fulla maskiner, men skönt o göra d lite oftare kanske. o sen har ja något o pyssla med idag =)

sen ska ja sätta mig ner o skriva ihop ett personalmöte vi hade förra måndagen... lite sent kanske, men har inte haft tid, mkt just nu =)

sen ska ja börja o skriva upp alla våra måltider tänkte ja, skriva vilka vi brukar laga, och sen även skriva ner recept på dom. detta för att d ska bli enkelt, även för killen, så han inte kan komma med någon ursäkt om att han inte vet hur man gör... han kan läsa sig till allt i steg för steg =)
Denna pärm kommer sen stå i köket. nära till hands.

vi började denna vecka med matlista. än så länge har d fungerat. så idag står d fajitas på schemat. ska bli gott. igår fick vi ica beskedet för januari. vi handlade mat för 4500 kr... usch. vet itne på vad. för tycker inte vi har lagat någon jätte bra mat de senaste 2 månaderna. men ja e nästan säker på att matkostnaden för februari kommer ligga på minst 4000 kr om inte mer. så nu har vi satt ner foten... nu blir d o skriva matlista med två veckors intervaller. och då handlar man efter den listan och INGET annat. när ja gjorde så denna vecka blev d mat för 800 kr... o allt d ska räcka denna vecka o nästa. o om ja handlar för snarlik summa för nästkommande 2 veckor så hamnar vi på en matkostnad på 2000 kr istället. det är mer rimligt. så nu jävlar ska d bli förändring. för d funkar inte med 4500 kr i matkostnad, speciellt när vi inte egentligen har dom pengarna. så nu är d skärpning.

Hur mkt pengar gör ni av med på mat varje månad?

mmmm

sitter här o njuter efter en god middag... tack sofie för receptet....

tänkte dela med mig:

Thailändsk fläskfilé

500 gr fläskfilé
2-3 purjolökar
2-3 vitlöksklyftor
½-1 tsk sambal oelek
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk malen ingefära
1 köttbuljongtärning
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsyoghurt

Gör så här:
Skär köttet i 2 cm tjocka skivor.
Skär purjolöken i strimlor. Hacka vitlöken.
Stek köttet kryddat med salt och peppar.
Fräs grönsakerna i smör några minuter.
Smaksätt med ingefära och smula ner tärningen.
Häll i kokosmjölk och matagningsyoghurt.
Lägg i köttet och låt grytan koka upp. Smaksätt med salt.

Servera med ris eller pommes

detta var mktmkt gott... till o med uppskattat av älskling. underbart. =)


det var underbart o träna, simma o bubbla idag.. sitter här i soffan o känner redan av träningsvärken i magen... =)

ska nu slöa, först halv åtta hos mig, sen lyxfällan o efterlyst.


simhallen

idag blir d o träna o simma. ska bli skönt... o ska bli extra skönt o bubbla o basta lite idag... det är väldigt skönt efter ett träningspass, träningsvärken blir inte lika stark då... det är skönt..

i lördags blev d inte som tänkt. alla var bjudna till annan fest. så blev inget. lr ja kunde gått till en kompis, hon satt hemma med en tjejkompis o kolla melodifestivalen o så, men ja orkade inte, hade inte humöret uppe, o var inte längre festsugen. så ja satt hemma o kolla melodifestivalen, vad tyckte ny, ja älskade första låten, manboy.. underbar låt.

i söndags var ja o älskling o kolla på filmen Farsan. den var rolig. mkt roliga kommentarer i filmen. så se den =)

måndag var vanlig arbetsdag. o igår var ja på jobbe i 5 timmar o fixade med lite saker inför en kontroll på fredag... sen åkte ja o storhandla mat och pantade genom jobbet. vi hade 170 flaskor att panta ungefär... snacka om o vara mör i armen när man tryck in alla dessa flaskor.

ska försöka uppdatera här lite varje dag. men glömmer ofta bort... sorry...

party?

händer idag då? ingen aning faktiskt. ska väl om en stund bege mig till tannefors där ja ska handla lite till ikväll o lite annat oxå..

ikväll har ja bjudit över lite tjejkompisar på fest. men verkar inte bli så många. men Linnea kommer åtminstone, och hon är ju inte hemma här i lkpg så ofta eftersom hon pluggar i annan stad. så d kommer bli trevligt hur lite folk det än blir.
blir väl o kolla melodifestivalen tror ja. sen vet ja inte, beror lite på hur mkt folk d blir, om d blir utgång kanske.

imorn är d alla <3 dag... har ni några planer? det har inte vi tror ja. har inte pratat om d ialf. d är  bara en löjlig dag som man måste visa vad man tycker om folk. tycker inte d behövs någon speciell dag för det. lr vad tycker ni?

nu ska ja ta tag i liver o se om ja ska gå o handla. lr om ja tar bilen, lite lat idag tror ja =)

ledig dag

idag är ja ledig. men har INGET o göra... lr d finns väl alltid något o göra här hemma... plocka upp den rena tvätten, städa m.m.... men sånt e ju tråkigt... men kanske ska ta tag i d ändå... för annars blir d soffan hela dagen... o då kan ja inte somna ikväll, när pojken är jätte trött o somnar på 2 sek...

vad pysslar ni med idag?

ja e lite intresserad över vilka som läser bloggen... när ni är inne, lägg en kommentar, skriv ner:

namn

ålder

hur du hamnade här

varför du fortsätter läsa

vore jätte intressant o se vad folk tycker o tänker om en =)

måltider

jag skulle vilja få lite hjälp av er läsare. ja o pojken har idé torka när d gäller middagar här hemma på kvällarna... har ingen fantasi...

jag vill ha enkla måltider, som inte tar för lång tid. men mkt variation.

det ja oftast har hemma är

kyckling
bacon
pasta
potatis
kött
pommes
fisk


skulle vilja att alla kommer med minst ett måltids förslag nu när vi läser det här. lämna en kommentar... jag behöver verkligen HJÄLP!!!!!!!!

kram och tack på förhand

melodifestivalen

vad tyckte du??? sådär säger ja!

men olas låt var bra!
hade lagt in videon från uppträdandet. men svt hade tagit bort dne från youtube... för låtarna får ju inte släppas än :S

men den 28 februari släpper vi den på statoil... får väl vänta tills dess...


2 år snart

hamnade på  arbogamammans blogg. och hon hade lagt upp ett bildspel om sina barn, nu ängla barnen max och saga.



här har ni bildspelet.

fattigare men finare

var o klippte mig idag o färgade håret... skit nöjd...
dock är den här bilden inge fin... tagen med mobilen... men ska ta någon bättre någon dag. men ville ändå visa. 

tycker ni då?
 
0-2d19741ff623260d4b5bc848bf3e8616.png

 


RSS 2.0