snöstorm

idag har d gått i ca 70 kilometer i timmen på motorvägen. Men tur är väl det, för hade det gått i 110 hade man nog legat i en snövall. och där hamnar man helst inte. så en lugn färd till jobbet idag. huvudsaken är ju att man kommer fram HEL!

som sagt, mkt snö från himlen idag, och mkt blåst, som yrt runt all snö. så idag har det inte varit för mkt folk ute o åkt och besökt oss på jobbet. men det är skönt d med ibland.

ikväll är d melodifestivalen på schemat. till det blir d toffifé och chips. vi sålde ut toffifé på jobbet idag, fick två packet för priset av en... mumma... så blir götti gött ikväll =)

Vad tror ni om kvällens artister?? jag tror att alcazar kommer ha en bra låt. lr ja hoppas d. deras låtar brukar vara riktiga party låter. I alla medier sägs d att det kommer gå bra för Darin, men det vet ja inte, inte så jätte förtjust i hans låtar. Sen elin lanto brukar ha ok låtar, så det ska bli intressant. ikväll finns d lite artister som man vet vilka som är. det kan nog blir bättre än de två andra deltävlingarna.

ne nu blir d mys till blåsningen o sen melodifestivalen... bye så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0