presenter



hm kort på 300 kr fram farmor min... tack



4 trisslotter, dock bara en med 25 i vinst på, från casper, louise o pierre... tack... hoppas ja vinner storvinst på nästa lott som ja köper utav vinsten



presentkort på jysk av bies mamma



blommor, tror även d var från bies mamma, svårt o hålla koll på vad som kom från vem =)



jätte sötblomkruka med en liten söt blomma i. den från casper, louise o pierre...



brödbox som ja fick av min bror o syster



en pastakastrull, från min moster o kusiner



blomma från faster åsa, som dock inte kunde komma på kalaset, pga av flytt till ny gård samma dag. men tack för blomman!



blomma från kisa killarna, svenne, pär och johan... tack så mkt :D



blommor från min söta bästa älskade pojkvän... tack så jätte mkt... jätte fina. fick till det ett presentkort på ikanohuset, så ska väl ta mig dit någon dag nu på rean o se om ja kan hitta något fint... tack älskling.



sen fick ja två stora badlakan av mina föräldrar, glömde ta kort på de. de är grön/vit randiga. jätte stora o sköna!
tack mamma o pappa

på midsommar fick ja ett halsband och ett armband va mina tjejkompisar. tackar ja oxå jätte mkt för...

ikväll fick ja en present från linn o alex... ett jätte snyggt linne/tunika. verkligen skit snygg. tack så mkt! kram


TACK ALLA FÖR ALLA FINA PRESENTER OCH ER UPPVAKNING

eclipse

ska strax iväg o kolla på denna film på bio... ska bli trevligt... äta lite gott till filmen blir d med :D

berättar sen vad ja tycker....

oj oj oj. Det var verkligen nära. När ja...

oj oj oj. Det var verkligen nära. När jag var på väg hem nyss från jobbet, när jag var vid friskis och svettis så kom det en katt över gatan. Så jag började sakta ner med bilen och hoppades att han skulle se mig och flytta på sig. Men han märkte inte mig förens nästan för sent, och då öka han takten och fortsatte att springa i samma riktning. Jag fick slå på en tvärnit och jag missa katten med några centimeter. Fy för att ha fått det på sitt samvete, att kört på någon annans katt. och vad hade jag gjort om jag verkligen hade gjort det? Tur att vi klarade oss båda två :-D


kalasdagen

idag har d varit kalas i två omgångar här hemma... inte så mkt o skriva om, så blir några bilder istället



tårtan ja gjorde... tog lång tid... 3 x 40 min typ... men den blev god sen :D



kakorna ja bjöd på

 


sen gick vi ut i lekparken, för var för varmt i lägenheten


midsommar

i fredags var d midsommar. bie o ja började dagen med o äta frukost/lunch på kebabbaren... inte en käft ute på stan vid den tiden...  alla hade väl redan åkt ut till skärgården...

sen åkte vi hem o packa in bilen med all mat, material till lekar o annat smått o gott... sen for vi ut till gistad, där vi lånat mina föräldrar hus, tack mamma o pappa....

började o fixa med en sallad till maten o packa upp allt... o fixade ett papper o skriva alla lekarna på o poäng o sånt.

vid halv 3 kom de första. de från kisa. vi satt o prata o hade trevligt. o sen runt halv 5 kom mina kompisar... då blev d lite bål o prat. sen började vi o leka lite.

blev en 6 kamp... för kunde inte välja 5 lekar... =)

så blev:

* irländskjulafton

* stövelkastning

* äta colasnören

* smälla ballong, via en sexställning

* hoppa säck

* ballong runt vristen.

vi blev totalt 12 personer som var med o lekte. så blev 3 lag...
de från kisa vann... vinsten var en stor påse med lösviktsgodis. men de var snälla o delade med sig till alla andra med :D

sen sattes grillarna igång o d var dags för lite mat. det satt väldigt fint kan ja lova. underbart!

sen var mina kompisar tvungna o åka.  då deras skjuts ville komma hem skapligt.

men senare kom två kompisar till bie o mig. o det blev en lång kväll... när de sista åkte hem, A o L skulle åka senare, men deras skjuts kom aldrig tillbaka, så de fick sova kvar, så fick vi för oss o bada, svinkallt. sen blev det ett bad i ett varmt badkar istället :D

när vi badat klart, så blev alla hungriga, så blev o göra lite pommes o hamburgare, det satt oxå gott =)

vi kom i säng någon gång vid 3 tiden tror ja på morgonen.

bilder:







 vid stövelkastningen så skickade en av oss upp stöveln på taket =/

 när solen försvann blev d kallt, så vi gick in

1 år närmare pension

idag är det en stor dag! nämligen min födelsedag =)

den har varit kanon hitills. umgåtts med trevligt folk. legat på altanen vid poolen o bara haft det skönt.

nu e ja hemma igen efter att vi firade midsommar ute på landet igår. blev lekar, grillning o badning... jätte kul o trevligt var d.

nu ska ja röja här hemma, för imorn är d släktkalas hela dagen...

 lånad bild, sökt på google

bakning

bakade ju härom dagen som ja skrev om... här kommer bilderna :D



kanelbullar :D




havrekakor. med lite kakao i. här är dom som bollar innan dom har varit i ugnen




och här är dom när dom är klara o varit i ugnen





colasnittar... grymt goda blev dom :D

handla

ska strax iväg till maxi o handla allt som behövs tills imorn när det är midsommar. mat o grejer till lekar o lite jordgubbar såklart...

inköpslistan :

sallad
gurka
paprika
tomat
ost
rödlök
kött
majskolv
färska champinjoner
potatissallad
ballonger
colasnören
jordgubbar
grillspetts pinnar
sprite
krusbärscider
fryst frukt
grillbriketter
tändvätska

detta är vad som behövs till morgondagen...

vad har ni läsare för planer imorn? berätta gärna. roligt o veta vad folk har för planer.

hos mamma

just nu sitter ja ute hos mamma o pappa... mamma är o hämtar syster vid tåget och pappa o bror är o jobbar. så ja sitter här ensam med katten missan.

kände inte för o åka hem o bara sitta hemma ensam ikväll, så åkte direkt efter jobbet ut hit till mamma. blir att äta lite, bjuds på kött, sallad o potatissallad. perfekt mat när det är sådant här underbart väder.
hoppas på att d är kanonväder imorn med. för då är ja ledig till kl 16... så ska ut till maxi o handla midsommarmaten vid 9 tiden, sen har ja all tid i världen till o ligga på balkongen o sola... :D länge sen ja hann med det nu. så måste passa på.

midsommar blir det en liten fest med några kompisar, lite 5 kamp och grillad mat. blir nog kanon. funderar på om ja ska göra någon tårta,eftersom d är en födelsedagsfest. får se hur ja gör. bestämmer mig imorn när ja är o handlar.

igår bakade ja för fullt hemma. blev 30 st kanelbullar och två sorters kakor, kolasnittar och havrekakor. detta ska vi ha på kalaset på söndag som ja ska ha tänkte ja. lägger senare upp bilder på det, för just nu sitter ja på mammas dator o korten finns på min hemma i stan.

ska försöka o komma ihåg o lägga kameran på laddning oxå, så d kan bli lite kort på midsommar ... roligt o ha!


äggsmörgås

sitter här o äter lite... blev tekaka med ägg o kaviar på... länge sedan man åt d :D

idag har ja storstädat... gått upp med en hel hög gardinstänger som stått i hallen o över ett års tid nu... så d var itne en dag försent. så nu är dom borta. möblerat om i hallen med... ska försöka hitta ett mindre skoställ för d ja har nu är för långt om ja ska ha d där ja ställde d... o ja blev nöjd om d står där... men som sagt, ett kortare... se om ja kan hitta något..

sen har ja bytt matta i vardagsrummet. hade en svart rya matta från ikea innan... men den e så svår att städa.. så nu gav ja mig på o rulla ihop den... och under var d jätte kladdigt... någon som måste spillt något. men men... rullade ihop den o sen skura ja golvet... så nu luktar d jätte gott. för skurade även de andra rummen oxå...

lade istället dit en röd matta som ja haft i köket och i hallen. så nu har den fått flytta in till vardagsrummet. men det är bara en tillfällig, för den e lite liten... så ska försöka hitta en som e större någon dag. bara frågan vad man ska ha, svart hade vi innan o nu är den provisoriska röd... ska man ha något med färg lr svart? får se vad man springer på för något...

sen åkte ja ut till svista en sväng. skulle hjälpa älskling att lägga bud på en folkracebil, men den gick sönder sen, så blev inge.

snart ska ja åka ner till kisa o leka med casperman... hålla ett öga på honom medans louise skulle laga storkok o frysa in..

imorn är d jobb igen... sommarschemat börjar. ska bli skönt o ha ett fullt schema o gå efter nu... inga inringningar... kunna planera de lediga dagarna utan att behöva ändra planer.


Grattis

Alla Lindor här i detta avlånga land... grattis på din namnsdag =)

detta är fakta om detta fina namn:

Kvinnonamnet Linda är en kortform av namn som slutar på -lind, -linda eller -linde, exempelvis Belinda, Rosalinda, Melinda, Herolinda eller Sieglinde, som i de flesta fall har engelskspråkligt och från början tyskt ursprung, dock även spanskt ursprung. Slutdelen anses komma från tyskans lind 'mild'.

Kortformen blev populär i Europa slutet av 1700-talet, och har använts i Sverige sedan början av 1800-talet. Det var här länge ovanligt och fick sin första egentliga popularitetsperiod först på 1950-talet. Det stora genombrottet kom dock på 1970- och 1980-talet då namnet ökade tiofaldigt och tidvis var ett av de 3-4 vanligaste namnen på unga flickor. Det minskade sedan snabbt under 90-talet och finns nu i början på seklet inte längre bland de 100 vanligaste flicknamnen. Det fanns 31 december 2005 totalt 50 611 personer i Sverige med förnamnet Linda, varav 38 313 hade det som tilltalsnamn. År 2003 fick 240 flickor namnet, varav ca. 65 fick det som tilltalsnamn.

undrar hur många det är idag som heter detta... är ju några år sedan d var 2003... :D

jag själv känner några stycken som ja vill gratta

Linda Lundberg

denna linda känner jag från mitt arbete. vi började sommarjobba 2006 tillsammans. lite rörigt när vi båda hette samma o båda var lika nya. men det gick kanon ändå.
idag så pluggar hon neråt i landet, så ses inte för ofta idag. men en trevlig prick

Linda Larsson

denna linda gick ja i gymnasiet med. genom henne som ja sedan träffade min älskling. så tack :D
idag bor hon neråt o sverige o pluggar i jönköping.

Linda Kåberg

denna linda började jobba på min station förra sommaren. och vi har gått i samma skola när vi gick på högstadiet. så visste vem hon var sedan innan.
nu har ja inte träffat henne på länge, men nu börjar sommarschemat på jobbet imorn, så nu kommer vi spendera en hel del tid tillsammans...

Linda nilsson

hon pluggade samtidigt som jag när ja pluggade i etuna. vi blev väldigt bra vänner. vi kallade även varandra för vår tvilling. idag tror ja hon bor i sthlm, då hennes studier som sjuksköterska är klara. lycka till!

Linda Svensson

hon pluggade oxå i etuna samtidigt som jag. oxå till sjuksköterska. men idag har ja ingen aning om vad hon pysslar med. men kan tänka mig att hon flyttat hem till malmö igen.


jag hoppas ja inte missat någon... i så fall säger ja förlåt.

ha en bra linda dag!

Övrigt om namnet linda

  • Det finns även en äppelsort vid namn Linda, se Linda (äpple)
  • Linda är också namnet på Karlstads universitets linjeförening för datavetare
  • Linda betyder "kvinna i jade" på kinesiska, "den sköna, den netta" på latin, Linda betyder även "vacker" på spanska.
  • Linda är även ett ord på Quenya (alviska) med betydelsen: "vacker".
  • Linda - som i Lindamordet, en kriminalroman av Leif G.W. Persson



  • smultronstället

    Emeliié om sista gången:
    Fattar inte varför vissa inlägg inte går att kommentera :/ men tur att något går :)

    Va det mysigt på smultronstället ? :)


    sv: Smultronstället är ju alltid mysigt. hela söderköping är mysigt. nackdel igår var att när vi kom var d fint väder, så vi fick ett solbord. jätte skönt. men sen börja d regna och alla filtar dom hade var slut. men vi fick tillslut byta bord till ett under tak. men d var svinkallt kan ja lova. sne kom glassen ialf. den var god. sj åt ja en som hette euro. lite marängswich i den. mkt mkt gott.

    vad åt du sj när du var där?



    sista gången

    det är tur ja inte hunnit planera midsommar jätte mkt mer än att ja ska ha fest med 5 kamp o grillad mat...

    för nu ska halva gänget kanske iväg på annan fest... så det blir nog inte alls många... och det innebär att 5 kamp kan bli svårt... så får tänka om lite tror ja. lekar som man gör en o en lr ngåot. hmm. ska sitta med allt imorn. o handla o så. så ni som inte bestämt er än, gör det NU!!!!!!!


    ja hade tänkt att d skulle bli mkt mkt roligt. men nu känns d sådär... ialf sista gången ja fixar med fest. för blir alltid samma visa. så bara så ni vet... ni har sista chansen nu om ni vill att ja ska fixa något.



    hemma

    nu e ja hemma från jobbet... ska kolla ett avsnitt av lilla huset på prärien tänkte jag... sen blir d o ta reda på om älskling kommer hem, lr om ja ska gå o sova ensam.

    gör ni ikväll?

    Sitter på jobbet och har lite matrast nu....

    Sitter på jobbet och har lite matrast nu. har inte hunnit skrivit så mkt sen igår. fick veta att min farfar dog igår vid 3 tiden. Så igår kväll så åkte jag ner till kisa för att slippa vara ensam hemma. Idag har jag umgåtts med älsklingens systrar och mamma. Gick på torget en sväng och sen gick vi hem och fikade. Alltid trevligt när man ses lite sådär, och roligt att träffa barnen. Dock var emil lite sjuker idag, hade haft feber i natt, så han var inte på jätte bra humör. Men det kan inte vara lätt att vara 2 år och sjuk, och man fortfarande vill stoja lika mkt som man gör i vanliga fall. Hoppas han blir bättre och piggare imorn. för då ska vi alla åka till söderköping och äta lite glass :-D Ska bli gott. ne nu Är det dags att gå ut och jobb igen. hej svej


    Är hos sofie och spelar kubb. första gånge...

    Är hos sofie och spelar kubb. första gången i år som man går barfota :-D


    halsband




    fick äntligen lite gjort... har tänkt o hänga upp mina halsband länge nu... för ja vet aldrig vart ja har dom... men nu hänger dom på rad i hallen precis bredvid spegeln och badrummet. så nu är dom nära till hans och kanske blir av att ja använder dem mer nu när ja ser dom o får mig en tankeställare o sätta på mig dom när man ska bort på lite festligheter.
    nackdel är att d syns nu hur lite halsband ja har. får ta o ta tag i det o gå ner o handla lite fler någon dag. inte just nu, för har inga pengar.

    nu e bara frågan hur ja ska förvara örhängena i närheten. så ja inte glömmer att sätta på mig dom... ska man sätta upp en liten hylla under lr vad ska ja göra? någon som har ett förslag?

    blond

    igår efter jobbet var ja med fia... ja försökte hjälpa henne o färga hennes hår... hon hade svart innan o hon har blekt o blonderat d många ggr nu...  men ja tror inte att d blev ljusare... så ja vet ej vad hon ska göra... hon skulle vänta till helgen, sen färga igen o sen om d inte hjälpte så skulle hon nog gå till en frisör o se om dom kunde få bort d.

    eftersom vi redan höll ¨på o färga hennes så gjorde ja min utväxt. den var väldigt lång. så nu ser det bra ut igen :D



     idag blir d att städa lite hemma. o sen kanske ligga på balkongen o fortsätta på solbrännan.men d ser ut o blåsa rätt mkt. så väntar några timmar o ser om d blir varmare.

    fick föresten mina filmer igår. så nu har ja massor o kolla på. älskling o jag kollade på nya wallander, den var väl helt ok. inte jätte bra. men har ju alla andra filmerna innan, så måste fortsätta :D


    jobb o hus

    Emeliié om statoil:
    Vilken mack ? jag bor ju i norrköping men är jätte ofta i Lkpg.. du vet LHC i mitt hjärta ;) måste på varje match xD

    jobbar du i den statoil macken där man svänger av mot linghem ? :)

    SV: ja det är den stationen du beskriver, där man åker av mot linghem...

    Linnea om Åker iväg en sväng till kisa, för att vara...:
    Det var meningen att jag skulle bli nyfiken här, inte sant? (och det blev jag...)

    SV:  ja d var tanken att folk skulle bli lite nyfikna. men kan berätta att det inte var något som var intressant ändå.. lr det kunde varit. vi kollade på ett hus som skulle bli till uthyres. men det var inge och ha tyvärr. hade d varit fint inuti hade det varit perfekt. samma pengar som min lägenhet och mkt större. men standarden var mkt sämre än vad min lägenhet är, så d kändes inte rätt alls.

    Uppe med tuppen. Dags att åka från kisa...

    Uppe med tuppen. Dags att åka från kisa till jobbet och jobba 9 timmar. Sen blir det att hjälpa en kompis att färga håret i eftermidda. Ska nog ta mitt hår oxå, har en väldigt stor utväxt just nu. :-D


    Åker iväg en sväng till kisa, för att vara...

    Åker iväg en sväng till kisa, för att vara barnvakt till caspermannen. Sen ska älskling och jag åka iväg och kolla på en sak :-D


    statoil

    Emeliié om hinner ej:
    Va jobbar du med ? =)

    SV; jag jobbar sedan maj 2006 på en statoil station. den ligger mellan linköping och norrköping. Jag började där direkt efter studenten.
    sen augusti 2006 flyttade ja till eskilstuna för att plugga. var kvar där uppe i 1 ½ år. Jobbade även där uppe på en statoil under en kortare tid. men sen blev ja erbjuden en fast tjänst här nere så då hoppade ja av skolan och började jobba istället. 

    och här sitter ja även idag. men ja trivs bra. enda nackdelen är att det bara är en halvtidstjänst. vore inte fel o ha en heltid... så man slapp gå o vänta på att de ska ringa o man ska få jobba extra...

    men vad ja vill hålla på senare sen har ja ingen aning om faktiskt. tar dagen som dne kommer :D


    hinner ej

    hann inte skriva igår... och egentligen inte just nu... men ja ska skriva när ja kommer hem från jobbet, d lovar ja!

    hej

    bra väder på midsommar?

    yes... så säger dom ialf idag på aftonbladets hemsida. ja håller verkligen tummarna... för annars blir alla mina planer krachade... o det vill vi inte...


    ännu en dvd som kommer i lådan i veckan

    idag vann ja en auktion på tradera... idag blev d säsong 4 av lilla huset på prärien... för ett tag sen så vann ja säsong 1,2 o 3... och idag såg ja klart säsong 1. så ska kanske börja på 2an sen, om d inte går någon bra film ikväll med d tror ja inte...


    presenter

    varit nere på stan o handlat presenter och lite annat. blandannat ett par jeans shorts... :D  och sen två böcker...






    snart ska ja ut en sväng till tornby med en kompis. gå ett varm. sen blir d hem o baka rabarberpaj som vi ska ha imorn när mamma min fyller år :D

    blåsor

    har så ont i mina fötter.... gick hela vägen hem från stan, med sällskap av jojo o johan, så bli inte oroliga. men aj, så ont ja har under fötterna... inte rätt skor att gå långpromenad med direkt.

    men nu ska ja lägga mig i sängen o vila dom stackarna... o hoppas d inte känns imorn...

    ha en god nattsömn så hörs vi o ses =)

    några bilder... utan att ha kollat igenom alla... tar bara några slumpmässiga




    fest ikväll

    ikväll är d lite fest på g... ska åka till en kompis på förfest. sen får man se vad kvällen har o erbjuda. öppen för förslag.

    just nu sitter ja hemma o smuttar på lite vin. tänkte berätta om denna goda vinblandningen ja gjort

    * gold lemon vin, står på hyllan med fruktvinner på systemet.
    * krusbärscider
    * sprite

    servera gärna med lite frukt i

    detta har ja smuttat på medans ja bestämt kläder, hår och smink. och nu är ja äntligen klar... resultatet:



     


    tacopotatisgratäng

    detta var just vad ja bjöd mina föräldrar på och min farmor till lunch idag.

    var gott efter att stått ute i regnet och kollat på syster som tog studenten. fan vad mkt folk. att man orkar gå på den skolan. såååå mkt folk...
    bättre med en mindre skola :D

    receptet på middagen:

    8-10 potatis
    5 dl mjölk (jag hade matlagningsgrädde)
    400 g köttfärs
    tacokrydda
    salt
    peppar
    lök
    vitlök
    ost

    * skala o skiva potatisen
    * koka upp potatisen med mjölken/grädden o kryddor i 10 min på låg värme
    * stek köttfärsen med kryddor
    * tillsätt löken o vitlöken
    * häll i potatisen och färsen i en ugnsäker form
    * lägg på ost

    ha det i ugnen typ 20 min så osten smälter o får färg.

    studenten

    idag tar alla här i linköping studenten. har legat o lyssnat på regnet hela morgonen, sen kl 6 imorse och tänkt på alla stackare som sitter i trädgårdsföreningen o försöker ha champanjefrukost. usch vad tråkigt. kommer så väl ihåg när ja sj tog studenten. d var klarblå himmel o jätte varmt... underbart väder hela dagen. kan tänka mig att folk inte var i trädgårn i onödan idag... tog sina foton o gick tillbaka till skolan kan ja tänka mig.

    om 1 h 15 min springer de första ut från min systers skola. men hennes klass skulle springa ut som 24e klass, så d blir nog inte förens runt kvart i 12 kanske...

    ja funderar på hur ja ska ta mig till skolan... funderar på cykel, men d spöregnar, så ska ja ta bilen o trängas med allt folk? hmm, hur göra... blir nog bilen. vill inte bli dyngsur... räcker med den tiden vi ska stå o vänta på att hon ska komma ut.

    beroende på vad klockan blir när hon kommit o dom åkt iväg på vagnen så ska ja bjuda farmor o mina föräldrar på lunch... beroende på vad klockan blir dock, för farmor var tvungen o vara tillbaka i norrköping kl 17... men middagen e redan klar, bara stoppa in o värma i ugnen, så tar inga tider. ska nog åka ner o handla lite sallads grejer snart... så ja har en fräsch sallad o bjuda på. det är alltid gott till mat. nästan ibland godare än maten.

    ne nu ska ja ringa föräldrarna o höra när vi ska ses. kram

    kim novak

    ellie om filmsommar:
    Vill nog se den första filmen! Vad handlar den om?;D

    SV; jag är inte riktigt hundra på vad exakt den handlar om... därför skriver ja nu här vad ja hitta när ja sökte på filmen på wikipedia:
    En sommar i Närke i början av 1960-talet. 14-årige Erik Wassmans mamma ligger för döden i cancer och pappan ordnar så att Erik och kompisen Edmund får hålla till ute på sommarstället Genesaret, övervakade av Eriks 22-årige storebror Henry som skall skriva en bok. Under sommaren träffar Henry Ewa, som har varit lärarvikarie i Eriks skola. En kväll kommer en blåslagen Ewa till Genesaret, misshandlad av fästmannen Berra. Några dagar senare hittas Berra mördad på en parkeringsplats i närheten.

    jag tycker att den verkar bra, av reklam ja sett om den. så hyr lr köp den du med =)


    filmsommar

    har idag beställt massa filmer. ifall d skulle bli en regnig sommar... blev nya filmer och några klassiker...

    här e listan

     denna har ja velat sett sen ja gick på gymnasiet o vi läste boken... lr läste o läste... =)

     denna film var min favvo när ja var liten. kunde se den flera ggr om dagen. o det var d första ja tjata om när ja vakna =)

           
    dessa har ja ingen aning om. men de verkar bra

      
    även de här är filmer ja inte sett lr hört jätte mkt om. men ska bli roligt o se.

    kommentarsvar

    Maria om shopping:
    Hoppas du blir nöjd med dammsugaren. Donny o jag har en men tycker inte den funkar att dammsuga rent med. Så den står mest som prydnad. :D


    SV:  jag har bara hunnit o testköra damsugaren en snabbis nyss... och då så var d nyss damsugit med vanliga damsugaren. men än så länge e ja nöjd. förutom att den var rätt så mkt tyngre än vad ja trodde... men d är nog en vannesak... man slipper ju dra på hela damsugaren o byta eluttag o sånt.  så d finns nog fler fördelar än nackdelar.

    Johanna om shopping:
    Snyggt med rosa! Älskar rosa tekniksaker :)

    SV: ja visst är d. jag har velat ha denna damsugare länge. pga att den fanns i rosa och att den kan stå framme o att man kanske damsuger oftare då. för idagsläget blir d inte av alls ofta, när man måste konka fram damsugaren ut o in i skåpet hela tiden. lr så blir damsugaren kvar inne i lägenheten o står i vägen hela tiden istället. så det ska bli skönt o ha den nära till hands, plus att den e snygg =)

    shopping

    igår var vi i vingåker o kollade lite. en dagsutflykt. var mkt mkt trevligt... skönt o komma hemifrån...

    men tomhänt blev ja inte riktigt... köpte 8 nya tallrikar... mörkblåa... jätte fina..



    hittade en ungsform oxå... i samma märke... 

    och idag har skattepengarna kommit. och detta innebar att ja åkte o inhandlade en ny damsugare... en rosa sladdlös variant. den e jätte fin... väntar nu på att den ska ladda fullt så ja kan testa den =)



    vad tycker ni?

    ernst är såld

    just d... min moppe e såld. min älskade ernst, som ja o krican döpte den till :D

    den har man åkt på väldigt mkt... den hade man många år... många utflykter på den :D

    men nu har den fått ny ägare... en arbetskompis till mig som köpt den till sin son. hoppas han tar hand om den. annars får han med mig o göra :P ne skoja... de tar nog väldigt bra hand om honom...

    =)


    vingåker

    idag far ja till vingåker en sväng med L o C. åka på en liten utflykt. kolla om d finns något nytt poslin o inhandla. måste ha flera vardagstallrikar. och dom har en bra outlet på märkes poslin där uppe. billigt är det :D köpte 6 tallrikar för 2 år sedan. betalade 80 kr för dom. en sådan tallrik kostar ca 200 kr på cervera. så d e "lite" billigare. visst d är en färg som kanske har utgått. men vad gör d om man handlar så många som man vill ha?

    nu ska ja äta lite... innan ja blir upphämtad av L. hej

    polisavspärrningar

    i fredags när ja kom hem från att varit i kisa en sväng på torsdagskvällen efter jobbe, så var grannens dörr igen tejpad med blå polistejp. och en lapp om att om man gjorde intrång kunde det leda till straff.

    det e lite läskigt... för man vet ju inte vad som hänt... o alla fönster är igendragna o några fönster står öppna... o så har det stått hela helgen. inget har ändrats.
    så vad kan ha hänt? men tänker ju på d värsta. folk är ju kapabla till allt nu för tiden. men hade ju varit bra om någon informerat grannar om vad som hänt.


    nationaldag

    idag e d nationaldagen här i sverige. men vad innebär d egentligen... någon som firar detta? sist ja firade detta som ja kommer ihåg var när man gick på låg o mellanstadiet.

    jag firar dagen med o jobba idag. röd dag= mkt pengar. fint fint är d =)

    ha en bra dag

    underbart väder

    idag har jag legat på balkongen i bikini... mkt mkt skönt... men just nu bränner d lite i ansiktet.  men bara o smörja så d inte blir torrt o börjar fjälla.

    ja hoppas att solen nu håller i sig. så man kan fortsätta på brännan.

    idag e d nog bestämt vad som händer på midsommar. ska bara skicka ut inbjudningar nu när som. kommer nog bli roligt tror ja.

    vad har ni för planer på midsommar?

    1 år

    idag är d ett år sedan som vi flyttade in i vår lägenhet... d är rekord. har inte bott i en o samma lägenhet/bostad i ett år lr mer. så nu har ja slagit mitt mål. vad händer nu? hmm... planer på hus kanske? ne inte än. men börjar bli sugen. men har inte råd med d just nu. behöver mer jobb då. lr hitta något annat.

    men d kommer nog.

    ja kan ju ialf berätta att ja e grymt nöjd med denna lght, vill inte flytta. känner mig hemma här.  så blir nog kvar ett bra tag till kan ja tänka mig.


    RSS 2.0