tvätt

idag ska ja tvätta lite.. har inte så mkt tvätt idag, så blir nog inte ens två fulla maskiner, men skönt o göra d lite oftare kanske. o sen har ja något o pyssla med idag =)

sen ska ja sätta mig ner o skriva ihop ett personalmöte vi hade förra måndagen... lite sent kanske, men har inte haft tid, mkt just nu =)

sen ska ja börja o skriva upp alla våra måltider tänkte ja, skriva vilka vi brukar laga, och sen även skriva ner recept på dom. detta för att d ska bli enkelt, även för killen, så han inte kan komma med någon ursäkt om att han inte vet hur man gör... han kan läsa sig till allt i steg för steg =)
Denna pärm kommer sen stå i köket. nära till hands.

vi började denna vecka med matlista. än så länge har d fungerat. så idag står d fajitas på schemat. ska bli gott. igår fick vi ica beskedet för januari. vi handlade mat för 4500 kr... usch. vet itne på vad. för tycker inte vi har lagat någon jätte bra mat de senaste 2 månaderna. men ja e nästan säker på att matkostnaden för februari kommer ligga på minst 4000 kr om inte mer. så nu har vi satt ner foten... nu blir d o skriva matlista med två veckors intervaller. och då handlar man efter den listan och INGET annat. när ja gjorde så denna vecka blev d mat för 800 kr... o allt d ska räcka denna vecka o nästa. o om ja handlar för snarlik summa för nästkommande 2 veckor så hamnar vi på en matkostnad på 2000 kr istället. det är mer rimligt. så nu jävlar ska d bli förändring. för d funkar inte med 4500 kr i matkostnad, speciellt när vi inte egentligen har dom pengarna. så nu är d skärpning.

Hur mkt pengar gör ni av med på mat varje månad?

Kommentarer
Postat av: marika

så har jag gjort matlistor redan nu även om vi inte flyttat än hehe men jätte smart!!

2010-02-18 @ 12:57:13
URL: http://marikajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0