Grattis

glömde o skriva förut grattis till min pojkes stora syrra som väntar bebis... så roligt att höra att det funkade, för hon har försökt länge och har då trott att d inte ska gå. så är väldigt glad för eran skull, och önskar er lycka till. så pojken min ska bli morbro igen... hans kommentar var då att vi inte behövde skaffa barn än på ett tag, för vi skulle ha barn runt omkring oss ändå =) sant sant... men ett eget e aldrig fel. men får nog vänta ett tag till ialf.. =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Halloj!

de ligger på ett 20-tal :P Spännande!

Jo, men jag har inte fått skriva på papprena än -så jag kan inte ringa till statoil än... Men ska få skriva på nu i månadsskiftet, de skulle ringa!

Allt bra annars?

Kram

2009-02-27 @ 08:58:05
URL: http://idinlillavarld.blogg.se/
Postat av: Krican

För ekologiskt är mycket godare =) Och så vet jag ju att kossorna haft det bra!

2009-02-27 @ 09:29:36
URL: http://homooeconomicus.blogg.se/
Postat av: Linda

Kommer Johan tillbaks sen eller?

Jo det är rätt tjärvt att gå på deltid, det förstår jag... Men samtidigt, det finns inte så jätte mkt andra jobb lr hur?

Men jag förstår dig, om jag var du skulle jag också se mig om, efter snart 4 år på statoil förstår jag om du är trött på det! Jag tror inte jag skulle palla mentalt att jobba en sommar till, men hade det inte varit för nya jobbet hade det nog bara varit o bita ihop...

Vad ska du göra i helgen då?

2009-02-27 @ 12:11:13
URL: http://idinlillavarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är på praktiken hela dagen, hemma typ halv sex. Så du bestämmer själv om du vill komma då eller om det är för sent. Det går ett tåg hem vid halv nio, puss

2009-03-02 @ 18:46:44
URL: http://homooeconomicus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0