20 dagar

snart är det dags... dags att bli ett år äldre. ett år närmare ett familjeliv. ett år närmare pension, jag ett år närmare allt som komma skall.

och nu i eftermiddag har jag kollat runt lite, på vad jag vill ha i present. något som vi ska köpa, är en ny micro och en fritös. så vad är då inte lämpligt o önska sig detta?

så jag har nu kollat runt lite. mina krav på en micro är att den är digital, har kanske några olika program, är liten med ändå så stor så normalstora tallrikar får plats, och helst ska den vara svart. lr jag vill att den ska vara svart. tycker det e snyggt.


denna hittade jag på net on net. verkar vara fin. nackdel är väl att det är ett märke man inte känner igen. säkert deras egna märke, för jag hittade ingen likadan någon annanstans, då jag sökte på pricerunner.se.
men ska söka runt lite till. men något liknande vill jag ha ialf.

sen är det en ny fritös, då när vi flyttade så åkte den gamla i soporna. den var så äcklig. även där har jag en del krav, liten, men hyfsad stor korg, tätförslutet lock, urtagbar olje"balja".



denna verkade ha det jag sökte. så ska höra med min mosters man, o se om denna är något o ha, då han jobbar på clas ohlsson, där jag hittade denna.

detta är vad jag idagsläget kan komma på som jag vill ha. så om ni funderar på vad ni ska köpa. så vill jag ha pengar till detta. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0