Linköping från ovan

Idag skulle vi ta Sovmorgon. Först vaknade vi 07:40 men d var för tidigt så vi somna om. Nästa gång jag vaknade stod tiden på 10:40..  Oj blev visst en låååång sovmorgon. Vi bestämde att vi skulle åka inåt stan för o gå ett varv på Bomässan som var i Cloetta Center i helgen. O innan vi gått upp ringde en vän o då frågade vi om han skulle med. Så vi åkte alla tre. 
Bomässan var väl rolig o gå på. Fanns mkt o titta på, men inget jätte WOW direkt. Men något som var häftigt var att vi flög helikopter över stan. Riktigt coolt. O d killade till i magen när han vände helikoptern. 

Här ser vi nya fotbollsarenan, Cloetta Center, Gärstadsverken o motorvägen och sen den nya brandstationen. 

Efter flygturen åkte vi till Mio möbler, för Johan skulle kolla möbler. Provsatt en hel del soffor, var skönt. O sängar. 
Sen åkte vi in till stan för o käka, fick bli kebab baren. Mums. 

När vi var klara i stan åkte vi ner till huset. Slipade de målade väggarna som det ska upp tapet på. Och så hängde vi dit diskbänken i köket. Åh vill få det klart nu o flytta. Kommer verkligen trivas där. Är kär i huset o läget. Sååå mysigt. 


När vi kom ner till huset så hade Filips syster Frida varit där o lämnat grejer till vårt troll. En korg som bebis kan sova i, leksaksgym, babysitter o kläder. Underbara Frida, Tack!!

Här är fyra av plaggen vi fick. Dessa är mina favoriter. 

 
Jätte fina kläder.. Tack igen! 

Innan vi åkte till stan så var vi i garaget en sväng. Även Affe följde in i garaget. 

 
Måste ju utforska lite, o kolla vad som finns på hyllorna :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0